Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 795
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
Всичко е възможно.

# 211
Stallion-a вече като го няма се освободи еднолично рицарската ниша Grinning
Исках аз да припявам с девойките в беда, ама много бързо се заема тази роля всеки път. Оставам нечестив злодей.

# 212
Братане, чак толкова срещу себе си можеш ли да се изправиш?

# 213
Не бих посмял.

# 214
Недей! Кой ще връща на земята лелките, летящи из облаците? 😂

# 215
На пича може да му е кофти за нея. Ние не знаем. Нямаме неговата версия. Междудругото "гадно" е  да зарежеш някого. Да си ти на мястото на зарязващият. Кофти е чувството да знаеш, че причиняваш страдание на другия. Да поемеш обвиненията на отсрещната страна, да те ненавиждат, да те разнасят по приятелки, да те изкарат гад. Сложни са човешките отношения. Като добавим и секса към тях, става още по-сложно.
Аз лично от моят опит предпочитам да ме зарежат, отколкото аз да зарежа някого. Преживяла съм и двете, но чувството на вина, когато знаеш че някой страда заради теб е доста по-гадно.

Ти си много странен образ. За пръв път срещам човек, който предпочита да го зарежат щото му е много гадно да зарязва. Има начин да направиш зарязването по-безболезнено и дори да не се усеща зарязан човекът и мисля, че всеки го дължи на другия. Може лека полека да се разделите, да говорите за отношенията си, да сте приятели и лека полека да скъсате нишката. Това с резките раздели е отвратително, както и с лъжите и разиграването на господинът от треда. Сигурна съм, че не му е кофти за нея - даже ми се струва, че изпитва удоволствие, че я е зарязал и и е причинил страдание. Самият факт, че е пуснал снимка от морето във фейса ми говори, че целенасочено иска да я дразни. Жалък комплексар
Напротив Скрег. Имаш много лошо мнение за хората и за мъжете по-специално.

# 216
Тя има лошо мнение за всичко, така й е предначертано.

# 217
Напротив - за авторката нямам лошо мнение. Според написаното от нея  разбира се ако приемем, че това са фактите.

# 218
  • Обран бостан ;)
За пръв път срещам човек, който предпочита да го зарежат щото му е много гадно да зарязва. Има начин да направиш зарязването по-безболезнено и дори да не се усеща зарязан човекът и мисля, че всеки го дължи на другия. Жалък комплексар

Ехеее, ехе. Значи за животите на другите - храс, прас, джас. За собствения - миии съдба, магия, карма, нищо не мога да направя.  Trollface

# 219
За пръв път срещам човек, който предпочита да го зарежат щото му е много гадно да зарязва. Има начин да направиш зарязването по-безболезнено и дори да не се усеща зарязан човекът и мисля, че всеки го дължи на другия. Жалък комплексар

Ехеее, ехе. Значи за животите на другите - храс, прас, джас. За собствения - миии съдба, магия, карма, нищо не мога да направя.  Trollface

що си събрала изречения от различен контекст и ги представяш като цитат? Не че нещо се разбра от поста ти де.

# 220
  • Обран бостан ;)
Ми тъп съм - съдба, к'во да направя.

# 221
Ми тъп съм - съдба, к'во да направя.

от тъпотията спасения няма, ама поне имаш избор да спреш да лъжеш. Мъжете верно сте големи лъжци. Пробвате се най-нагло па къде мине. Жалкар

# 222
Скрек, защо излизаш от добрия тон?
Ти хем бягаш от българщината, хем не можеш да я изкорениш от теб.

# 223
  • Обран бостан ;)
от тъпотията спасения няма, ама поне имаш избор да спреш да лъжеш.

Ехеее, още едно нещо научих безплатно и то от извора. Мерси Trollface

п.п. Датчанина много е случил на жена. Ако знаеше български щеше да се е дипломирал барем 3 пъти.

# 224
Стремежът към сериозни отношения е нещо хубаво, но пак казвам- нещата трябва да се случат органично, спонтанно от само себе си.
Аз от описания от авторката мъж не видях някакъв играч, плейбой и искащ главно и само секс, а човек който един месец активно се е "занимавал" с това момиче, запознавал го с приятели, роднини...
играчите не стоят по цял месец на една "играчка", според мен.
В един момент решил, че или не е готов за това или тя не е човека за него. Драма няма.най -големия му грях е че се отдръпва с намеци, а не в прав текст, най-вероятно за да не я нарани.
Като го чуя това "страх им е да се изправят като мъже" и... Не знам.от кво да го е страх бе, от жена ли? Пази и достойнството, това е. Тя да продължи да си го опазва и да приключва.
По хубаво ли щеше да и стане "виж, не те искам повече, нещо не се получава". - едва ли.

Много точно казано. Simple Smile Аз изчезнах, но послушах съветите на повечето от вас и искрено се насладих на почивката си. Изчетох доста мнения и не мога да кажа, че аз съм го притискала за каквото и да било.. Изобщо не съм от обсебващите хора напротив и точно заради това, след като не звънна и аз повече не потърсих го потърсих. Дали съм го отблъснала и дали съм направила грешка спрямо него не го изключвам, не съм описала случка защото не е имала такава... Дори доста често казваше, колко му е спокойно с мен, че само аз не го напрягам и чак му е странно желанието му постоянно да съм около него. В никакъв случай не мога да кажа, че е било за секса или за бройката, защото е имало дни в които просто сме вечеряли и разговаряли, гледали сме филми с гушкане и такива захаросани неща, а след това просто сме заспивали. С кой е бил на море не зная, тъй като на едната снимка беше сам, а другата беше пейзаж. И вижте не съм си мислела, че имаме сериозна връзка, че ще се женим и ще му раждам деца, но не ми се беше случвало някой да изчезне по този начин.Аз лично винаги съм коректна с хората, с които имам отношения и може би затова очаквах, че когато има нещо директно ще си го кажем очи в очи.

Общи условия

Активация на акаунт