Аз изчезнах, но послушах съветите на повечето от вас и искрено се насладих на почивката си. Изчетох доста мнения и не мога да кажа, че аз съм го притискала за каквото и да било.. Изобщо не съм от обсебващите хора напротив и точно заради това, след като не звънна и аз повече не потърсих го потърсих. Дали съм го отблъснала и дали съм направила грешка спрямо него не го изключвам, не съм описала случка защото не е имала такава... Дори доста често казваше, колко му е спокойно с мен, че само аз не го напрягам и чак му е странно желанието му постоянно да съм около него. В никакъв случай не мога да кажа, че е било за секса или за бройката, защото е имало дни в които просто сме вечеряли и разговаряли, гледали сме филми с гушкане и такива захаросани неща, а след това просто сме заспивали. С кой е бил на море не зная, тъй като на едната снимка беше сам, а другата беше пейзаж. И вижте не съм си мислела, че имаме сериозна връзка, че ще се женим и ще му раждам деца, но не ми се беше случвало някой да изчезне по този начин.Аз лично винаги съм коректна с хората, с които имам отношения и може би затова очаквах, че когато има нещо директно ще си го кажем очи в очи. Препоръчани теми