Отговори
# 360
paterina, права си. В озета пише, че Еда ще приготви букет за Селин от името на Серкан. Също така и бележка ще й напише. Но не мога да разбера защо й е да го прави.
Озет
👇
"Серкан отвори сърцето си, за Еда за първи път, сподели с нея много специална тайна ... Еда, под магията на вечерта, която са прекарали , се връща у дома, където Айфер веднага забелязва щастливите, светещи очи на Еда.
Ед наистина влюбена ли е? Тя много се страхува да не бъде очарована от Серкан ...
Но да стоиш далеч от Серкан е толкова трудно.
На следващия ден е рожденият ден на Серкан. Но, разбира се, Серкан Болат мрази да празнува рождения си ден. Освен това според слуховете той е прекарал всичките си рождени дни със Селин. Така ще бъде и тази година.
Освен това Еда трябва сама да подготви не само букет цветя, но и да напише бележка за Селин от името на Серкан. Селин също започва да се бърка в чувствата. И как това ще се отрази на Серкан и Еда?"

П.П. Исках в скрит текст да сложа озета, но съм от телефона и половината икони не ги откривам.

# 361
Нямам идея дали това е истински фраг...

https://www.youtube.com/watch?v=DUcvCCBSFBw

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 22:12 от Gugutka52

# 362
Това не е истински фраг. Аз все пак си мисля, че бележката е от Серкан за Еда.

# 363
Не виждам логика бележката да не е за Еда. Няма как да иначе. Ще видим.

# 364
  • Плевен / София
Не виждам логика бележката да не е за Еда. Няма как да иначе. Ще видим.
Дано...

# 365
                 Момичета, здравейте!
Да почукам на вратата...и да приседна с риск да досадя.
  Селин и Серкан - израснали заедно, учили заедно, бащите им  имат общ бизнес. Израснали в семейства, където парите, показността, положението в обществото са на първо място. Където връзките се градят на взаимната изгода, та даже браковете се сключват, за да свържат два холдинга един с друг. Най-очакваното и естествено нещо е Серкан да се ожени за Селин-умната, успешна и идеална жена. Но...нещо не достига в тази идеална връзка. Набързо направените годежи целят да разделят и двете двойки. Селин - с надежда да провокира ревност и си върне Серкан, а той - да защити бивша приятелка и общия бизнес/ според мен/.
Случайността ще срещне Серкан с Еда и ще разтърси живота му, ще внесе в него цвят и емоция. Това момиче, като цветна вихрушка, ще завърти живота на всеки от обкръжението му. С усмивка, благ глас, искреност и спонтанност ще го промени:
   - Серкан ще скача с дрехи в басейна.
   - Ферит и Мело ще превземат холдинга - семейна крепост.
    - Г-жа Айдан даже няма да е същата и ще намери сили да победи
    страха си.
Много харесвам играта на Неслихан Йелдан. Сцената в която Еда я изведе извън границите на имението ми е любима. Перфектна игра. Усетих как ноздрите и' почувстваха въздуха на свободата, как с любопитство и без страх сама направи първите си крачки. Сякаш се отказваше от затвора на болката и страха. Усетих как при най-малкото и' разклащане, Еда застана до нея и как Айдан здраво се вкопчи в ръката и. Очаквам сценаристите да развият отношенията снаха - свекърва.

Бабата от Мардин - достатъчно тактична, толерантна, а може би и достатъчно виновна, за да не се намеси до сега в живота на Айфер и Еда. Подозирам, че двете считат бабата, положението и' в обществото, богатството и правилата на поведение, продиктувани от това, причина за загубата на родителите на Еда. Отричайки се от всичко/заедно с бабата/, две нежни и смели жени, сред книги, цветя и приятели са изградили за себе си простичък, честен и достоен живот. Сигурна съм/като леля Айфер/, че баба следи случващото се с тях отдалеч и при първа необходимост ще помага. Даже си мисля, че адв.Джерен вече има най-големия си клиент в лицето на баба и повече от седмица описва имотите и наследството на Еда.

Забавни са сцените на ревност на Серкан/много добра игра на Керем/. И е по детски сладък в желанието да се хареса на Еда.
- Как така не съм нейния тип?
- И какъв е нейния тип?
- Кой е този Беркай?
- Този младеж не може да е симпатичен.
- Пръстена достатъчно голям ли е, за да е ясно, че е сгодена?
- И аз имам куче.
   Еда: Мечтая за деня в който ше се събудя и ти няма да си в живота ми.
   Серкан: Аз не по-малко го чакам. Ще бъда отсреща./когато готвиха/
Любов ли е? Ревност ли е? Чувства при Серкан, осъзнати или не, започнаха да се проявяват още в началото на познанството им.
Еда проявява любопитство към човека Серкан, но чувства при нея започнаха да се пораждат след спасяването от папараците. И опознавайки мъжа Серкан, тези чувства стават все по силни. По силни и по плашещи.
 Защото любовта е окриляща и вълшебна, но любовта е и  зависимост. Зависим си от поведението, настроението и чувствата на любимия.Но до къде? Къде е границата която не те обезличава? Зависимостта е плашеща. Можеш ли да останеш себе си? Можеш ли да отстояваш мечтите си? Ще имаш ли свободата да разпериш криле? Можеш ли да дадеш същата свобода на любимия и съпреживееш летежа му?
Любовта не е само доверие и сигурност. И нито Еда, нито Серкан са се сблъсквали досега с това "друго":
- да търсиш постоянно погледа на другия;
- да го харесваш с всичките му лудости;
- да искаш да го предпазиш и защитиш;
- да направиш всичко възможно за една негова усмивка;
- да споделяш тайните и болките му.
И още какво ли? Тепърва ще разбират.

А аз се заседях. И прекалих. Но ви обичам!
Лека нощ!

# 366
s...v, Flowers Hibiscus нито си прекалила, нито си досадила. Тук всички споделяме мислите си. Включвай се по-често HugHugHug

# 367
Kissing HeartGift Heart Мили момичета, прекрасни сте! Наблюдателни, умни, психолози от висок ранг, с невероятен подход към анализи и безкрайно забавни!!! Heart Eyes Мога да продължа списъка, но искам да се включа в коментарите ви за връзката между ГГ и определение за тяхната целувка.
Flowers Strawberry Интересни и логични са вашите виждания за Серкан и Селин. Няма пост, който да не ме е впечатлил и с който да не съм съгласна! Blush Исках да направя синтез на вашите мнения, но няма смисъл - написали сте всичко точно и напълно обосновано. 
Flowers Strawberry Преминавам към озета - тая бележка и цветята за Селин от Серкан направо ме шокира!!! Какво ли още ще поиска Серкан от Еда?! Направо много се ядосах - Еда му урежда срещите насаме с бившата, приготвя вечеря - пак за бившата, сега пък цветя и бележки с обяснения и двусмислени намеци пак за бившата!!! Може да поиска и да им приготви спалнята!!! Значи тя е бивша, но все едно, че не е !!! Какво отношение като към Пепеляшка!!! Rage Е, за всичко това не мога да намеря точна дума - нещо много повече от нахалство!!! Също като приказката за лошия крал! Серкан все по често й прави намеци и кавалерски жестове, но в някои моменти е направо жесток! Дали по този начин не иска да отблъсне момичето с красиви очи, които го следват непрекъснато и го провокират?! Flushed За него грубостта може да е самозащита, но какво е за Еда?!
Flowers Strawberry Серкан не е лош човек, само строг и планиран, в това вече се убедихме. Но фактът, че Еда е без родители и семейство не е достатъчен, за да я погледне от друг ъгъл и да спре да я тормози! Надявам се, че чувствата, които все още отрича в себе си и информация за тежкото минало на момичето, да  смилят леденото му сърце! За сега миналото е табу, въпреки, че лелята намекна за тежкото детство на Еда и че сега си е устроила спокоен и скромен живот. Той не я познава, не познава тъжните й очи, загледани вечер в звездите, въпреки, че видя сълзите, които бяха за него самия. Какво може да пробие този брониран влак?!
Flowers Strawberry Серкан играе играта си по договор! Пред всички е сгоден, но не иска да наруши стереотипа си и пътя, който е следвал от години! Значи всеки рожден ден със Селин и този - пак! Безобразие, бих казала! Обеща да не излага Еда пред другите, а го прави на всяка крачка! А пред Еда - има договор, фалшив, но Договор! Ще изпълняваш клаузите и ще бъдеш на мое разположение! Така искам да има в сценария достоен отговор за такова отношение! Но компенсацията започна!
Flowers Strawberry Малко по спокойна съм, като прочетох вашето виждане за цветята и бележката. Те не са лично приготвени от Серкан, значи нямат стойност за него!  Когато Селинката реши да манифестира с тях, Еда ще знае каква е истината и надявам се да й отговори така, както само тя си знае!!! Няма начин Еда да не е огорчена, но се надявам нежното й сърце да преодолее това и да запази вродената си гордост на принцеса! Тя не показва болката си пред никого, само звездите знаят колко тъга има в душата й!!! Серкан няма да я види слаба, защото тя няма да позволи!
Flowers Strawberry Не знаем какво ще се случва по сценария. Само си мисля, че железният Серкан Болат няма да устои пред болката на Еда, ако може да я види! Както и тя ня можа да скрие сълзите си! Те ще се преоткрият  само с преживяното в миналото.
Flowers Strawberry Мили дами, нека да разсъждаваме отново за Серкан!!! 
Heart Exl Ако Селин развали годежа си и поиска да се върне, Серкан дали ще я приеме отново? Дали ще иска да бъде отново обожавания крал за Селин или сърцето му ще остане влюбено в красивите очи на Еда? 
Какво ще избере - подредения свят на мислите или хаоса на чувствата?! Това е въпросът! Нека да разсъждаваме върху това, защото рано или късно, Серкан ще застане пред тази дилема!!! ... Той каза, че обича хаоса! Да видим!

Innocent Отново ще се върна назад към вашето творчество. За тези, които искат да почиват, желая лека нощ! За останалите като мен совички - приятни часове!
И да слушате! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 368
Охххх,толкова много фантазии имах ,че Еда получава тази картичка с това страхотно послание:cry: и си казах.. е Серкан започна да осъзнава ,че живота може и да е друг ,освен работа, договори и пак работа, че може да е красив,пъстър ,да е хубава мелодия,коята искаш отново и отново да слушаш,  ноо уви.

Ако Еда е трябвало наистина да напише тази картичка,ееее справила се е чудесно,изпълнява своята част от договора,прави всичко необходимо да е възможно  събирането на Серкан и Селин Imp
 Колко ли тъга и болка  е изпитала при писането й.Hug,не искам даже да си помислям.

Надявам се Серкан да  прочете картичката  преди поднасянето на букета и да прецени ,че посланието  не е подходящо за Селин и да я отстрани /но тогава Селин,защо ще е с объркани мисли/,оф не знам.

Чисто и просто много ми е мъчно за Еда.

И все пак се надявам картичката да е за Еда:gift_heart:.

# 369
Ох, зациклихме много на тази картичка, а всъщност може да се окаже нещо съвсем различно, за което въобще не сме се сетили (ха дано!) Sunglasses
Въпреки меланхолията и тъгата на фраговете аз съм оптимистка за следващия епизод.

Heart Exl Ако Селин развали годежа си и поиска да се върне, Серкан дали ще я приеме отново? Дали ще иска да бъде отново обожавания крал за Селин или сърцето му ще остане влюбено в красивите очи на Еда? 
Какво ще избере - подредения свят на мислите или хаоса на чувствата?! Това е въпросът! Нека да разсъждаваме върху това, защото рано или късно, Серкан ще застане пред тази дилема!!! ... Той каза, че обича хаоса! Да видим!

Ако Селин се раздели с Ферит според мен Еда ще се отдръпне веднага, но не мисля, че Серкан ще я приеме обратно, по скоро ще е много объркан, няма да знае какво даправи и най-вече Еда ще му липсва много.

Някой гледал ли е ‘Прошепни ми ако забравя’? Хубав ли е?

# 370
  • Бургас
Скрит текст:
Ох, зациклихме много на тази картичка, а всъщност може да се окаже нещо съвсем различно, за което въобще не сме се сетили (ха дано!) Sunglasses
Въпреки меланхолията и тъгата на фраговете аз съм оптимистка за следващия епизод.

Ако Селин се раздели с Ферит според мен Еда ще се отдръпне веднага, но не мисля, че Серкан ще я приеме обратно, по скоро ще е много объркан, няма да знае какво даправи и най-вече Еда ще му липсва много.
Някой гледал ли е ‘Прошепни ми ако забравя’? Хубав ли е?
[/quote]

Прекрасен, човечен, реалистичен е! Струва си!

# 371
Няколко дена си почивам, но ви чета, момичета, и ви се радвам много на хубавите постове Heart

Провокирахте ме обаче да се включа от телефона, защото имам по-различна трактовка за бележката...

Да, технически Еда ще я напише за Селин от името на Серкан, но защо си мисля, че фактически ще е скрито послание от Еда за Серкан. Едно много тънко първо обяснение в любов, което надявам се Серкан ще успее да разчете правилно. "Със съществуването си правиш живота ми по-красив... Серкан Болат"

Сега заместете многоточието със запетайка и прочетете отново бележката Sunglasses Как е?

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 00:39 от super_katia

# 372
Да, технически Еда ще я напише за Селин от името на Серкан, но защо си мисля, че фактически ще е скрито послание от Еда за Серкан. Едно много тънко първо обяснение в любов, което надявам се Серкан ще успее да разчете правилно. "Със съществуването си правиш живота ми по-красив... Серкан Болат"
Flowers Hibiscus Кате, Hug от твоята клавиатура ...та право в сценария, ще кажа в този случай. Преди да излезе озета си мислех, че може да е част от подаръка на Еда за рд на Серкан, въпреки че ми се стори доста рано за подобни директни обяснения (още повече от нейна страна). Но ми допада идеята да е нейното скрито послание (като неговото с надписът на камиона) Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Пък ако това са неговите ръце ще ми е интересно да му видя физиономията, като го прочете Blush - и по отношение на тази, за която е предназначено, и към тази, която го е написала...Flowers Four Leaf Clover
И много искам Еда да сложи Селината на място след изказването и от предната серия...
Малко остана до сряда, но май най-бавно минава това време. Хубав ден, момичета! HugKissing HeartHug

# 373
Flowers Four Leaf CloverSmileySmileyFlowers HibiscusДобро утро!Толкова е хубаво сутрин да отворя лаптопа и да видя изписани цели страници за нашите хубавци!Като че ли  фантазиите ни са по- развинтени от на сценаристите!От това, което прочетох, ми идва наум, ако Серкан наистина иска от Еда да подготви букет и напише бележка, дали това не е поредно изпитание-проверка на ,което я подлага?!. Боли ли ме главата-да, но ми е хубаво!!!!:smiles:SmileyА ако пък самата Еда го е предложила, ще бъде още по- супер:smiley:
 А, че тя няма да остане длъжна на Селин ако се наложи ,съм 100 процента сигурна. Тази нейна черта харесвам най- много- реже ги като краставици и ги поставя на място от раз.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusХубав и успешен ден на всички и пишете,каквото се сетите, така е много по- интересно и по- лесно минава времето до сряда!

# 374
Договорът ще бъде  изпълнен ОТ -ДО независимо от тях самите и всичко  около тях .  Иначе няма да са ТЕ .. В първия ден след 2 месеца,те вече ще са свободни ...а дали ?!?! Това е друго начало ....и за двамата .....

Общи условия

Активация на акаунт