Озет
👇
"Серкан отвори сърцето си, за Еда за първи път, сподели с нея много специална тайна ... Еда, под магията на вечерта, която са прекарали , се връща у дома, където Айфер веднага забелязва щастливите, светещи очи на Еда.
Ед наистина влюбена ли е? Тя много се страхува да не бъде очарована от Серкан ...
Но да стоиш далеч от Серкан е толкова трудно.
На следващия ден е рожденият ден на Серкан. Но, разбира се, Серкан Болат мрази да празнува рождения си ден. Освен това според слуховете той е прекарал всичките си рождени дни със Селин. Така ще бъде и тази година.
Освен това Еда трябва сама да подготви не само букет цветя, но и да напише бележка за Селин от името на Серкан. Селин също започва да се бърка в чувствата. И как това ще се отрази на Серкан и Еда?"
П.П. Исках в скрит текст да сложа озета, но съм от телефона и половината икони не ги откривам.
нито си прекалила, нито си досадила. Тук всички споделяме мислите си. Включвай се по-често 

Мили момичета, прекрасни сте! Наблюдателни, умни, психолози от висок ранг, с невероятен подход към анализи и безкрайно забавни!!!
Мога да продължа списъка, но искам да се включа в коментарите ви за връзката между ГГ и определение за тяхната целувка.
Интересни и логични са вашите виждания за Серкан и Селин. Няма пост, който да не ме е впечатлил и с който да не съм съгласна!
Исках да направя синтез на вашите мнения, но няма смисъл - написали сте всичко точно и напълно обосновано.
Е, за всичко това не мога да намеря точна дума - нещо много повече от нахалство!!! Също като приказката за лошия крал! Серкан все по често й прави намеци и кавалерски жестове, но в някои моменти е направо жесток! Дали по този начин не иска да отблъсне момичето с красиви очи, които го следват непрекъснато и го провокират?!
За него грубостта може да е самозащита, но какво е за Еда?!
Ако Селин развали годежа си и поиска да се върне, Серкан дали ще я приеме отново? Дали ще иска да бъде отново обожавания крал за Селин или сърцето му ще остане влюбено в красивите очи на Еда?
Отново ще се върна назад към вашето творчество. За тези, които искат да почиват, желая лека нощ! За останалите като мен совички - приятни часове!