Отговори
# 60
Момичета, истинско удоволствие е да ви чета! ❤ Благодаря за хубави анализи, интересно ми е да гледам на епизода и от вашите гледни точки.

# 61
Добро утро!  Серията трябва да се гледа 3-4 пъти, за да се уловят всички нюанси в отношенията между героите.Колкото и грубо да се държи понякога с  Еда ,Серкан си дава ясна сметка колко качествен човек е тя.По време на нощната разходка ,когато тя каза ,че ще отиде в Италия и ще стане световно известен архитект, по лицето му мина лека сянка на тъга/ перфектна игра на Керем/,досещайки се , че това означава раздяла.Беше поискал от Енгин да наеме яхта, за да отпразнува с целия екип наградата, а избра да бъде само с Еда.Спаси я от папараците, на които Селин искаше да я хвърли/змийца гадна...Rage/За мен финалът не е кръпка , а естествено продължение на всичко, което Серкан изпитва към Еда.

Привет, Мери, привет и на всички момичета!

Финалът сценарийно беше добре замислен като естествен изход или  повод Серкан да поведе Еда и да останат сами на яхтата, която беше подготвена за екипа, още повече, че така той сбъдна нейното изказано преди това желание някой да я хване за ръка и да я поведе към безкрайната морска шир... Самият жест на вдигането на ръце за мен беше не на място, няма да се повтарям защо... А също така и победоносния поглед накрая на Еда, седнала на стъпалото, някак си ми се стори странен, имайки предвид състоянието й преди да се качат на плавателното средство... Може би трябваше по-изплашен и плах да бъде погледът, по-скоро неразбиращ, изненадан и търсещ своите отговори.... Поне за мен, тези детайли ми се сториха малко странни в края, но пак казвам, това е чисто субективно мнение...  Както споменаха и други момичета, не стана ясно как Серкан разбра за случилото се, но всичко това, предполагам, ще се изясни в следващата серия...

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 09:15 от mury9

# 62
neorum, във "В очакване на слънцето" играе друга актриса. Приличат си по къдравата коса, но са различни актриси.

# 63
Може би е победеносен, защото забелязва, че Серкан не е съвсем безразличен и студен за каквото се представя. Един вид като: "Ето, не си Робот, ти имаш чувства също, дойде и ме спаси".
Или победоносен и горделив поглед спрямо случилото се. Селин искаше да я хвърли на папараците и да я остави сама да се оправя. Еда беше много уплашена за реакцията на Серкан. А неговата поява и измъкването им натри носа на Селин.
И победоносен, защото все пак той е обърнал внимание на мечтата и за безкрайната морска шир, изревнува и е решил той да е този, който ще й държи ръката към морето. Което отново доказва някакви чувства/симпатии.
Жалко, че от фрагмана се разбира, че ще върнат в първоначални отношения. Каквото стане в Анталия (не , че е много), остава в Анталия.
Много мило беше това, което каза Серкан на руините. Че с удоволствие би се разходил из градините, които ще са неин проект след време. Аз също видях тъга, преминаваща през лицето му като стана въпрос за раздяла.
Също мисля, че думите, че Еда е много талантлив ландшафтен архитект когато говореше с възрастните Еда и Серкан (😂)всъщност наистина ги мисли.

# 64
Здравейте, момичета! 🦋

Чудно ни е къщенцето - много ми е приятно тук. Обичам да разнищваме всеки детайл. 😊

Аз все още си чакам бг.превода, че с руския не сме много на ти и тогава ще пиша отново по- обстойно, защото много неща не съм разбрала без превод.

Опитвам се да си обясня поведението на Серкан. И аз мисля, че той се страхува. Усеща, че Еда въобще не му е безразлична, ами напротив! Затова след всеки момент на някава близост между тях, веднага става леден и дистанциран. Първият пример - деня след годежа, държеше се толкова дръпнато с Еда, че чак на мен ми стана студено.
Друг пример - среднощната разходка под звездите и сутрешното плуване. Когато се прибраха в хотела и се сети за работата, отново обвини Еда и се отдръпна. Сякаш не той я заведе да поплуват. 😂 Това отдръпване е защитната му реакция, бронята му. Ноо кога ще разбере, че няма смисъл от тях и крепостта му вече е превзета?! Нима може да устои на този поглед, на тези очи?! 😍

Прави ѝ комплименти, не може да се въздържи, колкото и да се опитва...

А финалната сцена на мен ми хареса. От точно такова нещо имах нужда, поне аз. Въобще не очаквах, че Серкан ще спре Еда. На онлайна се изненадах, но сега си мисля, че Серкан е видял какво се случва. Дадоха кадър как ги гледа, докато Селин я убеджаваше да излезне пред журналистите. Сигурно е видял и тълпата журналисти и се е усетил, че става нещо. Все пак това е Серкан Болат. 😂
А вдигането на ръце си мисля, че му дойде от вътре, но после ще замаже очите на Еда, казвайки ѝ, че е било част от играта. Да видят и журналистите, и Селин - с един куршум с два заека. Но всъщност лъже сам себе си. 😋

А хладнината, която май ще я има в идния епизод, отново ще се дължи на близостта, която споделиха в Анталия. Пак ще гледа да се отдръпне Серкан, но виждайки сълзите на Еда, няма да се въздържи. 😊

Хубав да ви е денят!

# 65

Привет, Мери, привет и на всички момичета!

Финалът сценарийно беше добре замислен като естествен изход или  повод Серкан да поведе Еда и да останат сами на яхтата, която беше подготвена за екипа, още повече, че така той сбъдна нейното изказано преди това желание някой да я хване за ръка и да я поведе към безкрайната морска шир... Самият жест на вдигането на ръце за мен беше не на място, няма да се повтарям защо... А също така и победоносния поглед накрая на Еда, седнала на стъпалото, някак си ми се стори странен, имайки предвид състоянието й преди да се качат на плавателното средство... Може би трябваше по-изплашен и плах да бъде погледът, по-скоро неразбиращ, изненадан и търсещ своите отговори.... Поне за мен, тези детайли ми се сториха малко странни в края, но пак казвам, това е чисто субективно мнение...  Както споменаха и други момичета, не стана ясно как Серкан разбра за случилото се, но всичко това, предполагам, ще се изясни в следващата серия...
Привет и от мен отново Simple Smile
За финала на мен ми се стори, че докато Серкан си изнасяше речта на микрофона забеляза суматохата около Еда и разбра, че нещо става. Като изгледам серията довечера повторно ще обърна внимание на този момент да видя. За вдигането на ръце - за мен това беше много джентълменска постъпка. Тя беше с обувки на токчета, а до лодката трябваше да върви през пясъка. Мисля си че много добре се сети да и спести това неудобство. За погледа ѝ на лодката аз го приех по-скоро като щастлив и доволен. Тя вече много добре осъзна какво изпитва към него и беше щастлива и благодарна, че я измъкна от папарците, и в същото време беше доволна, че го направи като изпълни желанието ѝ да отплава с някой навътре в морето. Много му бяха сладки малките моменти на ревност (кой е Беркай?, кой ще те хване за ръка? Stuck Out TongueStuck Out Tongue  )

За изчервяването на Керем и на мен ми направи впечатление на едно две места из сериите. Много сладко се смущава. Мислех си, че когато пресъздаваш емоции е нормално да се случи такова нещо. Често съм си мислила колко е натоварващо да пресъздаваш емоциите на героя си, още повече, когато трябва да пресъздаваш гняв, болка и т.н. Аз също съм светла и често ми се случва да пусна боята, без кой знае каква причина, дори когато се разсмея на моменти Flushed.

А сега се сетих - направи ли ви впечатление Айдан колко студено се държа с Алптекин вечерта като говореха да покани лелята на обяд? Направо го изгони от спалнята, а той така кротко се усукваше като някой кот Animal Cat , много добродушен ми се струва. Вече искам да се разнищи историята тук Simple Smile

# 66
Аз мисля, че Серкан се държи по този начин, защото е объркан. Привлечен е от една момиче, което се появи изневиделица в неговия подреден свят,  влезе в живота му като фурия, обърка представите му за идеалната жена/макар, че още не си го признава /. Съгласява се със всички макар и малки нейни желания(ходене на пазар, готвене в неговата кухня, плуване, разходки под звездите, вмуркане в езерцето .....) , неща които никой друг досега  не е поисквал от него, защото Селин е сухарка:sunglasses:Еда е  пряма, щура, различна, красива, страхува се момчето, още повече, че писахте, че той бил казал, че не познава любовта. Не знае какво да прави с тази жена.....тя е огън, той е лед HeartОсвен тя да го разтопи, друго не искам:yellow_heart:
Не че го защитавам, той трябва да се поизмъчи:imp: малко за това си лошо държане, но и го разбирам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ мили момичета!
Напълно съм съгласна!И аз не оправдавам държанието на Серкан, но реално са минали 10 дена, откакто се познават. Няма как за 10 дена да се промени толкова бързо характер и отношение, които са градени 30 години. И все пак виждаме наченки и разни нещица, които издават, че Серкан не е безразличен. Червената чаша, това, че запомня какво му говори Еда (а тя си говори доста), но ето, че той се вслушва и обръща внимание на думите й (за клаустрофобията, за мечтата й, която той сбъдна във финалната сцена), все по-лесно и често се съгласява на нейните спонтанни и за него налудничави идеи. Отделно ревността от треньора по плуване и тези подпитвания „Какъв ти е типът за мъж?“, „Кой е Беркай?“ или когато тя каза, че Ферит е сладък, а той веднага „А аз не съм ли?“. И само преди един епизод той направи комплимент на роклята,че е красива, а в последния направо си каза на Еда, че е красива, даже май го повтори, ако правилно съм разбрала. Абе влюбено си е нашето момче, но явно от Селин не е видял нищо такова и за него е непознато това чувство. На истинска любов.
Та на мен честно казано би ми било и нереално, ако той изведнъж стане мил, спонтанен, показващ емоциите си. А така лека полека в различните ситуации се показва, че все пак се променя към тази посока и определено е привлечен от това слънчице Еда. Nature SunnyAnimal Heart Eyes Cat

# 67
neorum, във "В очакване на слънцето" играе друга актриса. Приличат си по къдравата коса, но са различни актриси.
Heartbeat Извинете, ако бъркам, не съм гледала имената на артистите. По скоро съм под въздействието на " В очакване на слънцето ". Имаше много смисъл в този сериал, перфектна игра и химия между ГГ. Имаше завършен край, без пълнеж, което е удовлетворение за безсънните часове пред екрана! За първи път изгледах турско дизи, без да изпусна нито една фраза! А артистките наистина много си приличат! Благодаря за корекцията! Kiss

# 68
Много хубаво сте писали, момичета Heart

Аз само да добавя, че с отвеждането на Еда, Серкан остави подписването на договора с възрастните им еквиваленти на заден план, а многократно през епизода подчертаха колко много е работил за този проект и колко важен е за него... Изводът е ясен Kissing Face Освен това за първи път и той направи нещо непланирано Wink

Еда много добре си дава сметка за тези промени в поведението на Серкан и малките жестове на внимание, които проявява към нея, затова и винаги ги посреща с усмивка - ето, роботът можел да има и човешко лице. Но аз също мисля, че ако на този етап ги изкарат влюбени и загубени би било доста нереалистично за познанство от 10 дена, започнало от искрена ненавист...

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 11:40 от super_katia

# 69
Много хубаво сте писали, момичета Heart

Аз само да добавя, че с отвеждането на Еда, Серкан остави подписването на договора с възрастните им еквиваленти на заден план, а многократно през епизода подчертаха колко много е работил за този проект и колко важен е за него... Изводът е ясен Kissing Face Освен това за първи път и той направи нещо непланирано Wink

Еда много добре си дава сметка за тези промени в поведението на Серкан и малките жестове на внимание, които проявява към нея, затова и винаги ги посреща с усмивка - ето, роботът можел да има и човешко лице. Но аз също мисля, че ако на този етап ги изкарат влюбени и загубени би било доста нереалистично за познанство от 10 дена, започнало от искрена ненавист...
Аз може и да бъркам, но тази лодка ми се видя малка за парти на екипа след подписването (ще гледам с 4 очи довечера). Мисля си, че съвсем "без да иска" е планирал разходката  YumSmiling Imp.  Просто журналистите не бяха предвидени.
Bella98, Ninika, Super_katia, и моето усещане е такова Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 70
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мис Бингли, Майката на Серкан страда от агорафобия, затова не напуска дома си. Това се изясни покрай настояването Айфер да я посети, а не обратното.

Момичета, всичко сте казали и разнищили, благодаря ви, няма да се хабя да нищя и аз.Simple Smile

На мен ми беше приятна серията, с изключениие на Каан и Мело. Много имаше от Мело, и много напънато някак. От Каан колкото и да има, все ми е много, отблъскващо присъствие има

Радвах се на хубавите Еда и Серкан и на хубавите им сцени аз. Усамотеното нощно бродене, близостта в залива и при водопада - много романтични сцени, много красиви и им се изкефих. Финалната сцена ми дойде супер на мен - как я хвана за ръката и я измъкна от лудницата. Керем беше страхотен - крачещ с бялата ризка до хубавото нежно момиче с червена рокля. Един солиден, надежден мъж, на който може да се разчита. Който ще те хване за ръката и ще те поведе към залеза, уверено стиснал кормилото. Най-романтичната мечта на всяко момиче. Затова гледам такива сериали аз, заради такива сцени. Искам приказката, не ща истината на ежедневните битовизми.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 12:40 от Светълчо

# 71
Честно казано, мисля, че зад фобията на майката на Серкан се крие нещо друго.. толкова се натъртваше, че не може да излиза, та едва ли е само това. По-скоро звучи като извинение, за да накарат лелята да отиде там.

# 72
Крайно време е да обърна внимание на Селин. Всеки път като я видя и и ми идва да я скубя косъм по косъм, значи актрисата добре си върши работата- поздравления! Освен, че е съдружник ,с какво точно се занимава- не я видях да седи пред лаптопа , нито виси над чертежи, ,може би нещо като връзки с обществеността или PR. Ако е така, я уволнявам за несправяне с работата. След целувката на  Еда, изпрати Енгин да се оправя, сега прати Еда да обира калая.Зад гърба на Серкан назначи гаджето си за консултант, обичала Ферит, ама всяка втора нейна дума е Серкан,води го в Анталия, но все около Серкан се върти, самопокани се да отидат на вечеря ,ходи ,  рови из дома му , държи му сметка за договора- нагла ,нахална ,двулична душица. Накрая нейното ще бъде-" между два стола, та на средата".

# 73
Благодаря за Новата тема... Изписали сте света ❤️
Изгледах епизода най-накрая. Като цяло не беше зле, но както на всички вас Мело и Каан ми дойдоха в повече.
Къде е Джерен? Само тя липсваше на приятелската вечеря.
Еда и Серкан - очаквах повече да покажат от тях, иначе сцените с езерцето и разходката бяха много милички.

Друго незнам какво да кажа, Вие сте винаги изчерпателни и Ви чета с удоволствие! Heart EyesHug

# 74
Крайно време е да обърна внимание на Селин. Всеки път като я видя и и ми идва да я скубя косъм по косъм, значи актрисата добре си върши работата- поздравления! Освен, че е съдружник ,с какво точно се занимава- не я видях да седи пред лаптопа , нито виси над чертежи, ,може би нещо като връзки с обществеността или PR. Ако е така, я уволнявам за несправяне с работата. След целувката на  Еда, изпрати Енгин да се оправя, сега прати Еда да обира калая.Зад гърба на Серкан назначи гаджето си за консултант, обичала Ферит, ама всяка втора нейна дума е Серкан,води го в Анталия, но все около Серкан се върти, самопокани се да отидат на вечеря ,ходи ,  рови из дома му , държи му сметка за договора- нагла ,нахална ,двулична душица. Накрая нейното ще бъде-" между два стола, та на средата".
Mery18, точно същото си помислих и аз в началото на втора серия и сега в края на пета. По принцип работата на PR e да предотвратява възникването на подобни ситуации, а когато са възникнали да "спасява положението" максимално бързо и ефективно. Тя беше тотално неадекватна и в двата случая.
Аз лично ще се накефя ако я зареже Ферит (въпреки че е толкова влюбен в нея и неговото търпение си има граници) и Серкан да я отреже, като и обясни, че Еда е заела сърцето му Smiling Imp Нещо съм яхнала метлата, но освен разкошното синьо на очите и друго не и харесвам на Селин. Явно Биге добре се справя с ролята си Simple Smile

emiliq.nikolova88 За Джерен в началото на серията споменаха, че имала много работа във фирмата на баща си. Друго нищо не казаха по въпроса.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 15:06 от blue`

Общи условия

Активация на акаунт