Отговори
# 285
Интересно кого ще избере Селин. Или ще го сдъвчат като с намирането на  договора.
Ако избере Ферит, тогава Серкан/егото му ще страда и ще му трябва утеха.
Ако избере Серкан, тогава Еда ще бъде освободена от договора, може да по флиртува с някой нов герой или да замине. Ферит ще се озлоби и ще завърти интриги с Каан.
Почти ми се иска да изберат втория сценарий, защото ще бъде по интересно. Въпреки това се опасявам, че е по-вероятно да е първият.

# 286
Според мен, раздялата им трябва да бъде събрана в 10минути. Имам предвид да са разделени за толкова.. най-много половин епизод.
След двата фрагмана не знам какво да кажа.. тъжно, меланхолично чувство ми оставиха. За Серкан, по-скоро. Толкова силни чувства да изпитва, а тя така да се дистанцира от него, въпреки че тя беше тази, която търсеше постоянен контакт. Той трябва да е много объркан. Харесвам ги като двойка, и двамата са чудни, обаче Серкан/Керем... е, по ми е на сърце. ❤

# 287
Блу,благодаря ти за превода!🌹🌹🌹

Гледайки фрага без превод си помислих,че някой си прави шега със Селин,тази картичка ми е адски нереална.Сега като прочетох думите на Серкан,че трябва да избере него или Ферит....стана ми тъпо.
     В стила на предишният Серкан Болат ли е изпращането на любовни обяснения,ами доволната  и победоносна усмивка на Сгодената Селин!
     Ако е само тактика,за да я накара да зареже Ферит,без да има намерение да се събира отново с нея ,никак няма да ми допадне това му действие.За всички нас е ясно,че той не обича Селин,каква е точно целта предстои да разберем.
  Относно разговора на Еда с Джерен съм склонна да вярвам,че може би е разказала истината първо на нея /и леля си евентуално/.Джерен е най-уравновесената от трите й приятелки,докато Мело и Фифи са като Ангелчето 🧚‍♂️ и Дяволчето😈  от двете страни на главата й.
  Интересен ми е подаръкът ,който е подготвила Еда.Може да пускаме предположения какъв ще е ?😋 Кутията не е много малка,слага и букетче за украса....

# 288
Tази бележка е за Селин, така ли?

# 289
Tази бележка е за Селин, така ли?

Аз така го изтълкувах, да се изкажат и другите как го разбрахте,че аз много се разочаровах....

# 290
Бележката е в ръцете на Серкан и изобщо не е ясно от кога е или за кого е. Може да е старо неизпратено послание до Селин, може да е нещо, което се чуди дали да изпрати на Еда.
Освен това Серкан все още си мисли, че иска Селин и не е обещал нищо на Еда. Така, че защо да не изпрати такова послание на Селин.

# 291
Добро утро!
Чак сега забелязах, че ръцете, които държат бележката не са женски, т. е. не е Селин.

Не мога да разбира физиономията на Селин, подсмихва ли се, цупи ли се. Аз мисля, че бележката е за Еда, просто Селин я намира.
А относно избора Серкан или Ферит, се надявам да е нещо за работата. Или Серкан е разбрал, че Ферит е изпратил договора на Каан.

# 292
dessince , права си!Не съм обръщала внимание на ръцете,знам че фраговете са доста подвеждащи....

# 293
Привет! Забелязахте ли, че Серкан отново сваля часовника си...там, където слизат с Еда по стълбите...

# 294

След двата фрагмана не знам какво да кажа.. тъжно, меланхолично чувство ми оставиха. За Серкан, по-скоро. Толкова силни чувства да изпитва, а тя така да се дистанцира от него, въпреки че тя беше тази, която търсеше постоянен контакт.

В интерес на истината през цялото време Серкан дава някакви податки на Еда, че изпитва чувства към нея, но в същото време с думите си я възпира или обърква... Например, момента с написаното върху камиона... Smirk  Или пък с повтарянето, че играта ще трае само два месеца и всеки по пътя си... Съвсем нормално е Еда да реагира по този начин, защото, както сама казва, трудно е да разгадаеш Серкан Болат или пък да влезеш в лабиринтите на неговата същност...  И тя, като едно момиче с достойнство, което е подписало предварителен договор, се съобразява с него и го спазва, доколкото е възможно... Еда не проумява поведението на своя "годеник", но по-обърканият от двамата, според мен, е Серкан... Връхлетяха го неочаквани  чувства, които го завихриха мощно и той самият на моменти не може да разбере какво се случва и какво самият той иска... Това е поведение на един объркан, приятно смутен от собствените си чувства мъж... "Не се приближавай до мен... ", а след това - "Защо ме отбягваш?"... Чудесна психология тук ни демонстрират сценаристите...
По повод на написаното на картичката си мисля, че това може би са ръцете на Ферит... Може би Серкан нарочно е написал това, за да всее раздор помежду им... Или пък да накара Селин да ревнува още повече, ако това е предназначено за Еда и по "неведоми" пътища /с помощта на Серкан/ е попаднало в ръцете на Селин и оттам у Ферит... ?! Добри клопки има във фраговете, но нека все пак дочакаме сряда...

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 10:48 от mury9

# 295
Привет! Забелязахте ли, че Серкан отново сваля часовника си...там, където слизат с Еда по стълбите...
Защото е ракла а и трябва да насочат вниманието на драгия зрител към продукта. Наистина ли си мислите, че меренето на пулса и мига щото сърчице на екрана е ей така, заради едната романтика🙄
На безименни пръст на дясната ръка има въз черен пръстен. Разроветр по кадрите кой от мъжете носи такъв и ще разберем кой държи бележката. С телефона съм и заета, иначе щях да потърся сама.

# 296
От актьорите
Айдан ханъм да не е излялза вече от дома си и да е на спа в хотел

Щом се страхува да излезе от дома си и за да не и се случи нещо на улицата " може да те блъсне кола",  може би брат му на Серкан да е загинал при пътен инцидент. Имаше и нещо друго, Еда искаше съботите да са и свободни, тогава може би тогава отдава почит на родителите си. Интересно, след като Серкан и разкри част от тайния си живот, тя дали би го допуснала до този ден.
А фрагманите хич не се и мъча да ги разгадая, показват много, но нищо не казват и само подвеждат.

# 297
Аз друго се сетих. Договорът между двамата го подписаха на 08/07/2020. И е за два месеца. Тоест на 08/09/2020 приключва.

Сега действието се развиваше около 19/20 август. Епизодът в сряда е рожденият ден на Серкан (26 август). Остават само две седмици и двамата ще трябва да се разделят. По мои сметки в деветия епизод 09 септември ще е тази раздяла, ако Робо не измисли някой анекс Wink
П.С. Относно подаръка - залагам, че ще му подари звезда.

# 298
Здравейте, момичета, Flowers Four Leaf Clover
много сте наблюдателни, което е страхотно HugKissing Heart. Аз също не бях обърнала внимание на ръцете и на още един малък детайл  - многоточието на посланието. Коригирам се веднага

"Надпис на картичката: С присъствието си правиш живота ми красив...  Серкан Болат"

Първоначално и аз реших, че е за Селин картичката, но сега допускам, че е възможно това да е към подаръка на Еда. Добре де, иска ми се да му видя физиономията на робо, ако получи това послание от Севда Heart EyesSunglasses Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye Ако пък той е приготвил нещо за феята си ще е още по-хубаво

Също като вас и аз гледам много да не гадая, защото умишлено разбъркват моментните във фраговете. Единствено успях да разбера, че половината и от двата фрага е от началото на епизода, защото и двамата са със същите дрехи, с които се прегърнаха. Разходката по залез е от следващия ден вероятно, а рождения ден след това. Вероятно обяд/вечеря със Селин преди тяхната разходка вечерта.

# 299
Аз, ако съм на мястото на Селин бих избрала на този етап пак Ферит. Защо да остави питомното и да гони дивото. Но след като тя вижда интерес от страна на Серкан, ако се надява той да се върне при нея, дори и да избере Ферит, може би ще опита да раздели Еда от Серкан.

Засега Селин стои твърдо зад Серкан, подкрепи го в рискования търг, справи се с папараците на награждаването и работи цяла нощ за премахването на новината за годежния договор.

Освен това, ако става дума за избор може и да е за холдинга... Не знам дали Ферит ще продължи да работи за холдинга. С назначаването му Селин искаше да провокира Серкан, да го ядоса, да го накара да ревнува, да си върне вниманието му.

Но при всяко положение любовта и към Серкан пречи на връзката и с Ферит. Ферит вече се пита дали го обича достатъчно, още ли обича Серкан.

Бележката според мен е в ръцете на Серкан за Еда, и Еда ще полети на крилете на любовта, а в резултат ще са думите на лелята, че Еда е влюбена.

Общи условия

Активация на акаунт