Отговори
# 345
Ааааа, не харесвам аз такива мъже... Дето си ласкаят егото и държат в шах поне две царици... Разумът му към Селин, сърцето към Еда... На едната поднася букет с цветя, ама другата държи за ръка...  То да си цар не е лошо, ама накрая в играта понякога и царят остава сам....
Еееееееееее, че ти тогава харесваш само гейове Simple Smile Simple Smile Simple Smile То стремежа към харем е генетично заложен на всеки мъж. Не случайно природата ги е дарила с милиони сперматозоиди, пък нас жените - с по една яйцеклетка на месец Simple Smile
И да не забравяме все пак, че Серкан все още не е осъзнато влюбен в Еда. За сега тя само е трън в петата, един постоянен дразнител, предизвикателство и напълно непознат начин на мислене и действие.
Нямаме все още двойна игра. А и той не е такъв тип, поне както изглежда до сега.

# 346
dariVale, от гледна точка на това, че няма да е неприятно изненадана от цветята, може би това е по-добрият вариант. Даже на единия фраг много добре отговори на Селин, че не ревнува от всяка, с която годеникът и ходи на вечеря. Но към момента Еда не знае, че Серкан не обича Селин. Той на няколко пъти и заяви, че целта му е да раздели Селин и Ферит. Нито веднъж не отрече пред нея, че целта му е да се съберат отново, дори след сцената в басейна, когато Еда го попита дали Селин би се върнала при него, в случай, че се раздели с Ферит, той беше абсолютно категоричен "Да". Така че за влюбващата се и вече осъзнаваща това Еда, приготвянето на букета и вечерята на Серкан и Селин ще е мъчително преживяване. Тя няма представа, че цветята, които ще приготви не са от сърце. Дано поне нейната дистанцираност го събуди най-накрая.

ПП. Ето и останалите две снимки от галерията за епизода 

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 17:54 от blue`

# 347
Привет! Имам предположение - може би Еда сама е предложила на Серкан да подготви цветя за Селин, за да приключи по-бързо с договора и да се отдалечи от Серкан...Не че ми е ясно, от какъв зор, ще се поднасят цветя на Селин на рождения ден на Серкан...

# 348
:
Ааааа, не харесвам аз такива мъже... Дето си ласкаят егото и държат в шах поне две царици... Разумът му към Селин, сърцето към Еда... На едната поднася букет с цветя, ама другата държи за ръка...  То да си цар не е лошо, ама накрая в играта понякога и царят остава сам....
Еееееееееее, че ти тогава харесваш само гейове Simple Smile Simple Smile Simple Smile То стремежа към харем е генетично заложен на всеки мъж. Не случайно природата ги е дарила с милиони сперматозоиди, пък нас жените - с по една яйцеклетка на месец Simple Smile

Така ли?! Не знаех.... Колко съм глупава!  Thinking  И какво ли въобще разбирам от мъже... ?! Явно понастоящем да бъдеш МЪЖ, а не оплодител както при животните, е равносилно на гей, а МЪЖКОТО ПОВЕДЕНИЕ е олицетворение само на сексуалния нагон и е приравнено на гейско такова ... Съжалявам, че съм Ви объркала представите... Моля да ме извините!  Close Пожелавам на всички момичета в темата хубави мигове и незабравими моменти  с героите от сериала!

П.П. dariVale, много ти благодаря, че определи моите предпочитания... Ето, сега разбрах още нещо за себе си, макар че целта на моето пребиваване в тази група бе коренно различно... Хубава вечер ти желая! И успех!

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 18:23 от mury9

# 349
mury9,  Hug разбирам обидата ти, изказването е малко рязко. Не мога да говоря от името на друг човек, но не ми е приятно, че се чувстваш засегната. Темата е място да си споделяме мисли и впечатления без да се нагрубяваме. Нека запазим добрия тон и хубавата атмосфера. Винаги ми е било интересно да чета мненията ти, още повече, че в доста случаи имаме сходно виждане. Ще се радвам ако продължиш да пишеш Flowers HibiscusPurple Heart Flowers Hibiscus

# 350
Мъри Hug , приеми коментара с чувство за хумор .
Има прекрасни мъже , но като цяло психиката им е доста по различна от женската .Имат си нагона на самеца Joy
Само да ви питам- на Серкан РД не отмина ли ?Сигурно в друг ден ще се среща със Селин .Тя за сега го обича и го пази , но мисля ,че много скоро ще премине от другата страна . И тогава ще стане опасно , защото тя е жена с власт .

# 351
Според озета и фраговете рд на Серкан ще е на 26 август. Което ме подсеща по темата със скока във времето - според мен няма да има такъв. До момента вървят едно към едно с нашето време. Даже метеорния поток, който наблюдаваха в Анталия съвпадна с пика на Персеидите на 12-13 август. Hug

# 352
mury9,  Hug разбирам обидата ти, изказването е малко рязко. Не мога да говоря от името на друг човек, но не ми е приятно, че се чувстваш засегната. Темата е място да си споделяме мисли и впечатления без да се нагрубяваме. Нека запазим добрия тон и хубавата атмосфера. Винаги ми е било интересно да чета мненията ти, още повече, че в доста случаи имаме сходно виждане. Ще се радвам ако продължиш да пишеш Flowers HibiscusPurple Heart Flowers Hibiscus

+1

# 353
Heart Decorationmury9, не ни изоставяй Purple Heart ,нека продължим да си бърборим,толкова е хубаво!:hugs:
Мисля,че е  на майтап отговорът на твоят пост , не е умишлена обида Purple Heart,сигурно е импулсивно написан.Обидила си се, да ,неприятно е ,но  с усмивка напред .

neorum, даваш  ни тема за размисъл и виж какво сме сътворили Flowers Hibiscus

Страхоти мнения дами Flowers Hibiscus

Селин и Серкан се познават от деца,заедно са преминали през детството,през съзряването и са стигнали заедно до осъзнаването и превръщането на детето във възрастен.Толкова много години приятелство,подкрепа,обич, споделеност,общи интереси и привързаност. В някакъв момент е било логично да превърнат приятелството си във връзка,еднакви цели,заможни семейства,съдружие във фирмата.Очаквало се е от всички.

Селин е всъпила в тази връза сигурно с любов, с очаквания за съвместно бъдеще,деца и така до старини...
Искала е повече от това което е получила,но не е успяла да докосне сърцето му.

Серкан много пъти каза,че не познава любовта,затова за него е било достатъчно приятелството и разбирателството,това,че тя ще го подкрепя, ще се съгласява с него ,одобрена е  от родителите му и обществото,какво му трябва на човек,когато не се е сблъсквал с любовта и си мисли ,че така е добре и удобно.
Но въпреки всичко не е бил готов за брак .

Целувките......Дори не мога да си ги представя,нещо рутинно,сухо,консервативно,само ако е необходимо,без страст,без емоция,без наслада,без мечта.Там където няма любов,няма пожар.Може би са разменяни преди интимен момент , две,три набързо защото така се очаква:wink:,в ежедневието целувки по бузите ,докосване на устни без умисъл,инертно.
Те изглеждат толкова делови един до друг,че каква целувка могат да създадат?

И......изведнъж една жена го  връхлита ,омайва го и той когато я  гледа,говори с очи,целува я с поглед ,защото започва да разбира какво е любов.Тази любовна целувка е езика с който предаваме чувствата си без думи.Тя е нежност,обещание,признание,мечта.Тя е дарът на любовта.

Надявям се когата Еда и Серкан се целунат сърцата им да останат на усните им.Blue Heart

Скрит текст:
П.S. После ще пиша за вълненията ми към озета,защото отивам на разходка с кучето.Animal Dog2

# 354
:
Ааааа, не харесвам аз такива мъже... Дето си ласкаят егото и държат в шах поне две царици... Разумът му към Селин, сърцето към Еда... На едната поднася букет с цветя, ама другата държи за ръка...  То да си цар не е лошо, ама накрая в играта понякога и царят остава сам....

Така ли?! Не знаех.... Колко съм глупава!  Thinking  И какво ли въобще разбирам от мъже... ?! Явно понастоящем да бъдеш МЪЖ, а не оплодител както при животните, е равносилно на гей, а МЪЖКОТО ПОВЕДЕНИЕ е олицетворение само на сексуалния нагон и е приравнено на гейско такова ... Съжалявам, че съм Ви объркала представите... Моля да ме извините!  Close Пожелавам на всички момичета в темата хубави мигове и незабравими моменти  с героите от сериала!

П.П. dariVale, много ти благодаря, че определи моите предпочитания... Ето, сега разбрах още нещо за себе си, макар че целта на моето пребиваване в тази група бе коренно различно... Хубава вечер ти желая! И успех!

Мислех си, че трябва да напиша, че се шегувам, но се надявах, че трите усмихнати човечета ще го покажат. Извинявай задето си се почувствала обидена, целта ми изобщо не е била тази. Сега като видях как изглежда репликата ми, направо си е дебелашка. Не се отказвай да споделяш мнение в тази тема, защото всяка гледна точка е богатство за четящите.
ИЗВИНЯВАМ ТИ СЕ още веднъж!!!
Нещото, което не обичам и старателно отбягвам в този форум  е да класифицирам хората според мненията им. Смятам, че е по-добре да се дискутират идеи, отколкото да се лепят етикети. Съжалявам, че написаното от мен е прозвучало по начин, който по принцип не харесвам и не използвам в общуването си.

🐘ПС Само да допълня - не се отказвам от мнението си, че е в природата на мъжа стремежа да се харесва на възможно най-голям брой жени. Отказвам се и се извинявам само за начина, по който съм написала мнението си.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 20:36 от dariVale

# 355

Още един красив фотошоп от Инстаграм

# 356
Привет! Ще разтягам локуми, тъй че се пригответе.Simple Smile
Изгледах тези дни 5 и 6-ти епизод. От 5 ти епизод бях малко разочарована, сякаш очаквах повече. Много време беше отделено на Мело, на мен там интригата не ми е интересна. Самата тя иначе е готин образ-много наивна и положетилна, голяма скица, има нужда и от такива.
Харесаха ми красивите мигове между Серкан и Еда, как той я отведе с яхтата, как гледаха звездите. Определено при него се зараждат някакви искри вече- той е друг човек покрай нея, просто се разкрива, разкрива хубавите си черти, става съвсем противоположен образ на робота-работохолик. Еда му се възхищава и това си личи. Нейният образ много ми харесва-непринудена, мила, наивна дори, оригинална, много емоционална, милосърдна, много различна, спонтанна и супер добричка, същевременно амбициозна и инат.
Селин-определено мога да й съчувствам, със сигурност е била много влюбена в Серкан и още е. Имали са дълга връзка, били са добри приятели, позват се добре, били са близки. Но тя просто не е била жената за него. И сега й е болно като гледа, че той се отпуска, разкрива и показва най-милата си същност, тази за която тя е мечтала, но пред друга жена. Това е, което й тежи. Тя не е успяла да пропука черупката му. Просто не е жената за него.
На мен самата актриса ми е крайно несимпатична, с тези "очи като плочи" как се пули и се мръщи. Но пък не мога да не й съчувствам. Толкова години е чакала предложение и е мислела, че са един за друг, пък накрая под носа и той така набързо се сгодява за Еда. Тя ми се струва започва да подозира някои неща.
Интересен образ е Серкан- това с хипохондрията е интересен елемент. Иначе си е типичния готин, богат, успял и много харесван мъж, с огромно самочувствие, каквито сме гледали вече неведнъж и в останалите сериали. Обаче аз не смятам, че той е още влюбен в Селин. Просто изпитва някакъв яд, че тя се е сгодила. Не го виждам като много влюбен в нея-не.
Много ми е симпатична Айдан/така ли беше майка му/. Разревах се аз на момента, в който Еда я изведе извън портите, беше много силен момент. Любпитно ми е какви са отношенията им с баща му, не изглежда да са много близки. Явно и тя е приживяла нещо. Ще разберем. Вероятно също е била архитект или дизайнерка талантлива е, но нещо й се е случило и се е отключил проблема с агорафобията. Много симпатична и красива актриса. Моментите с нея са забавни.
Харесвам и образа на Пъръл. Там ми е интересно какво я кара да бъде такава-необщителна, вглъбена в работата си, неуверена и интровертна когато става дума да се сближи с някого. Сладка е. Между тях с Енгин нещо ще се случи. Ще видим. Тя е много добра в работата си, обаче й е трудно да общува, да се отпусне, срамува се, по-скована е.
Романтичните сцени им се получават чудесно на главните герои. Сцената с дивана също беше много мила. Има невероятна химия между тях, знаех си, че ще бъде така. Керем е много харизматичен, а Ханде е сладка. Така да си отиват, че направо искам на живо да ги сватосам Stuck Out Tongue. Такива погледи, такива жестове, че все едно е наистина. Потапяш се в момента.
Това е от мен засега.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 21:39 от Мис Каролин Бингли

# 357
Момичета, за един букет сте направили Серкан на нищо Stuck Out Tongue Winking Eye
А още не знаем въобще по какъв повод и защо е букета.
Не знам за букета, но според мен бележката (ако въобще е тази от фрага) е по инициатива на Еда. Серкан Болат на дали ще напише нещо повече от името си, още повече на Селин. Може би за това и тя ще бъде объркана.

# 358
Аз не обичам да тълкувам фрагмани. Чакам си серията и тогава обсъждам. Колкото повече ги гледам толкова по-интересно ми става и не ми се чака и ме хваща яд, хахха. Затова няма да ги гледам.

# 359
Nature StarКакъв избор трябва да направи Серкан? Между познатата ,умната ,перфектната , изисканата , съдружничката , одобрената от семейството Селин и непознатата, красивата ,умната ,талантлива ,инатливата , весела и неподправена , неприета от висшето общество на този етап Еда.Селин, която живее по всички правила на висшето общество и Еда, която не признава тези правила  и не желае да се превърне в една от тях.Селин, която се съобразява с неговите изисквания и му угажда и Еда ,която обърна наопаки подредения му скучен свят и му придаде цвят.Селин, която развява наляво и надясно дългогодишната им връзка и го зарязва и Еда, която не се поколеба да застане пред журналистите и да го защити.
  Nature StarАз мисля, че той е направил избора-защо споделя съкровените си тайни с непозната жена, защо я кани у дома на кафе,защо изпълни  всичките и желания без съпротива, защо не я остави сама да се оправя  с къщата на певицата?Защото ,макар и подсъзнателно разбра , че това е ТЯ - другата му половина.Следва етапът на осъзнаването, на вътрешната борба и съпротива и от негова и от страна на Еда .
 Nature StarНе смятам, че надписът на картичката " Ти направи живота ми красив" е за Селин, защото не виждам как го е направила красив.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт