Отговори
# 615
Аз затова ви казвах момичета, че другата серия ще е ключова, за да разберем какъв ще го играе Ферит. За турските разбирания поведението му е меко казано либерално. В разговора с Еда ще си проличи какво и що Kissing Smiling Eyes Той нали каза на Селин, че иска да говори с Каан, но тя му забрани категорично. Какво ще каже на Еда обаче? Тя знае, че някой от двамата има пръст в тази работа... Дано г-жа Айше да го е измислила добре Wink

# 616
Привет и от мен Flowers Four Leaf Clover

Animal See No EvilAnimal Hear No Evil Ферит може и да не е знаел къде е Селината. Но се чудя как ще реагира ако намери бележката от букета. Дали няма да се хвърли умишлено да вреди на Серкан заедно с Каан.

Flowers Herb За бабата, след като няма да е Небахат, си мислех за онази актриса от №309 - Нуршим Демир, която играеше бабата на Онур. Всъщност нямам претенции коя ще е актрисата, дотук добре се справят с каста. Само че имам нужда още малко да развият сюжета преди да я вкарат в играта. Твърде малко знаем за миналото на всички.

За лелята моето предположение беше, че е възможно да е имала любим, но бабането да се е намесила нещо и там, и да са се разтурили нещата. Трябва да ни разкрият по някое време защо двете с Еда са се откъснали от Мардин и родата. Thinking

Кате, аз честно казано си мисля, че на Еда Ферит нищо няма да и каже Animal Speak No Evil. Дано греша, че твърде много хора работят против нея и Серкан, къде съзнателно, къде не.

# 617
Нуршим Демир сега не е ли с роля в  "Домът .......с Ибрахим Челиккол и Демет  Йоздемир ?  НО ако е за епизод ,два ......

# 618
sofia26, ако трябва да съм честна - не знам дали се снима някъде в момента. Просто се сетих за нея. Която и да изберат, дано се впише добре в ролята, на нас друго не ни трябва Simple Smile

# 619
Преди малко излезе някакъв рейтинг за реклама, явно е важен, защото доста коментари има и голяма конкуренция:

На първо място сме Simple Smile

# 620
Да, Нуршим Демир е в Домът, скоро излиза и 2рия им сезон.

# 621
Кате, аз честно казано си мисля, че на Еда Ферит нищо няма да и каже Animal Speak No Evil. Дано греша, че твърде много хора работят против нея и Серкан, къде съзнателно, къде не.
Другият вариант е Ферит да си признае всичко както си беше, да обясни колко съжалява, колко много обича Селин, какво ще стане като разбере Серкан и т.н., а нашата фурия да го съжали и да не каже нищо на Робо.

Някой по нагоре беше писал, че му се иска Серкан да фрасне някого (сигурно Каан). На мен ми се иска да се разплаче, да се напие, да си признае чувствата, да направи нещо човечно, непривично за него Simple Smile
Явно дистанцията между него и баща му идва главно от Алптекин. Дали се дължи на историята с брата...?
А за отношенията между Айдан и Алптекин - надявам се там да има по-скоро комични моменти, например с предполагаема любовница, отколкото да го ударят на драма.
И аз бях малко разочарована, че нямаше никаква реакция към сЕвДА от страна на свеки, но предполага, че това предстои.

Малко глупава ми се стори сцената с Джерен и Пъръл. Можеха да ги сджафкат по по-остроумен и забавен за зрителите начин. Ама нейсе, сериал да става.

Този Каан, еми въобще не става за злодей актьорът, като се усмихне изглежда чаровен и добродушен. Иначе ако наистина има вечеря с него не знам как ще мине теста на лелята Simple Smile

# 622
Ферит каза на Селин, че ако има проблем да му каже и той ще го уреди. Тя му каза да не звъни на Каан, за да не изглежда, че е съучастник... 
Ама преди това той като говореше с Каан по телефона, приключи разговора набързо с думите, че ще му се обади по-късно, че Селин идва.
Изглежда Ферит и Каан се чуват често.

Той си е приятелче с Каан. Ако Ферит каже "пратих снимка да се посмеем с Каан", нямаше зла умисъл, не искаме да ви вредим, кой ще повярва? Ще прозвучи точно като "решихме да ти се подиграем, да те злепоставим и за да е пълен купона пратихме и до приятелчета в медиите". Изглеждат наистина като съучастници.

Не знам обаче дали Еда няма да се фокусира на Селин повече, отколкото на Ферит. До какви ли изводи ще стигнат с Джерен?

Ферит, ако е мъж ще признае и ще поеме вината. Иначе ще излезе, че Селин е виноовна, тя има всички мотиви да иска да злепостави Еда.

Сппоред мен Селин ще признае на Серкан, "гузен негонен бяга". Няма да издържи повече да лъже и без това беше много изнервена.

# 623
А сетих се да пиша още нещо - искам пак сцена с припадък, че Серкан да се осъзнае колко много стресира Еда с това си несправедливо държание.
Както след скандала и драмата с живеенето заедно след годежа. Епизод 4 ми е любим, как се събуди Еда след припадъка, загрижения Серкан, сцените с басейна, сцените докато работеха заедно, сцената с готвенето, на Серкан гарда му падна и почна да се държи човешки.
Иска ми се да се освети пак, а тия припадъци на Еда вършат чудна работа.

# 624
Кате, аз честно казано си мисля, че на Еда Ферит нищо няма да и каже Animal Speak No Evil.
Всъщност Еда знае, че договорът е изтекъл или от Ферит, илит от Селин. Според фрага, от една страна Еда пита Джерен дали това може да е работа на Селин, а от друга - говори (по наше предположение) с Ферит по същата тема. Снимката на Селин по-долу, която пак е от фрага, ме навежда на мисълта, че може да засече Еда и Ферит как си говорят (зад Еда май се вижда джипът ѝ, т.е. са някъде на улицата) и ако не са съгласували версиите си, Селин ще изпадне в паника, че Ферит ще си признае, че той е изпратил снимката на Каан и така Еда ще разбере, че Селин е излъгала Серкан...

Иначе Ферит трябва да нотопи Селин, което изобщо не ми се вярва Thinking Но също така не ми се вярва и Еда да използва наученото срещу Селин. По-скоро ще навържат с Джерен, че Каан е в дъното и на двата скандала, което ще увеличи драмата между Еда и Мело Rolling Eyes

# 625
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Представете си Вие да сте на мястото на Серкан? Ако беше нашенско момче още щеше да псува. А той само едно- гид...
Най-секси ми беше моментът, в който обърна красивата си кола за да се върне да спасява Еда от трошката и. Имаше цялата мощ и излъчване на мъж, който се грижи за неразумната си жена, но своята "неразумна" жена. Хубав ден!

Абсолютно! И на мен този момент ми легна на сърцето - като се появи с бясна скорост с тази мощна като едро животно кола, с едно завъртане я паркира перфектно почти с дрифт и изскочи от колата да я спасява. Супер мъжкарски изглеждаше, напълни ми душата. Ей такъв мъж ѝ трябва на всяка жена!

# 626
paterina, и това е вариант, обаче не ми харесва много. Искам Серкан да разбере истината. Искам да видя реакцията му, като разбере, че тази (Селин), която приема безусловно и на която се доверява за всичко, приятелката му от детството, го е лъгала умишлено, за да прикрие годеника си. Направо искам да хвърчи перушина, но ме съмнява да се случи. А Ферит ако беше мъж, щеше още на другия ден след скандала да отиде при Серкан,  да му каже истината и да се извини.

За реакцията на Айдан към Еда - за мен я имаше. Айдан вече харесва снахичката (разбира се няма да го признае скоро). Тя още в началото на епизода каза на Серкан, че в живота си човек има нужда от хора като Еда, които да правят живота интересен и вълнуващ. Айдан е точно като бебеим, явно и двамата смятат за проява на слабост да показваш симпатии към някого. Но през целия епизод нито веднъж не каза Севда, само я наричаше "о чичекчи къз". Simple Smile Даже като бяха при конете и я видя на масата се усмихна. Явно не иска да скъсява дистанцията, вероятно и тя се страхува да допуска хора близо до себе си. Но скоро и това ще се промени.

Кате, този сценарий е добър Hug

# 627
Мисля, че пак ще противопоставят Еда и Селин. Селин разбра кой даде договора на Казал, но го крие. Еда трябва да признае и да поеме вината върху себе си, въпреки, че не е виновна.

# 628
Една версия и от мен - предполагам, че Мело ще чуе разговор между шефката й Селин и Ферит...

# 629
Благодаря от сърце за превода на епизода.

Сега успях да изгледам серииката и да ви изчета Flowers HibiscusBlush
Има много мисъл в нашето сериалче .

Много вълнуващ епизод,толкова много различни емоции преминаха през мен за няма някакви си два часа ,от радост,задоволство,вълнение,смях , до тъга,болка, огорчение.

Еда и Серкан така се изгубиха и не разбраха чувствата и желанията си:disappointed_relieved:Имаха очаквания,които не получиха,не усетиха сигналите,пропиляха възможности и се нараниха и усъмниха.

След опознаването,след смелостта да се доближиш и споделиш,след откровеността и близостта идва приятелството с една прегръдка в мълчание и разбиране.Доверяваш се,усмихваш се,щастлив си и по този път до тук без да осъзнаеш е дошла любовта.Облечена е в одежда красива,като първото цвете през пролетта.
Любовта,приятелството и доверие са като трима другари ,винаги заедно.
Еда и Серкан вървят по пътя........,понякога леко,друг път стъпват смело,подкрепят се, грешат,плахи са в
чувствата си,несигурни във вълненията на другия.

Прекараха една невероятна вечер,усетиха се,допълниха се и се смутиха от това.Той й подари перцето от китара за спомен,тя се зарадва ,като дете и го закачи до плаката " С обич към Серкан Болат",да така е, когато го погледне  изпитва вълнение,мъжа откъснал мечтите й сега е посадил един нов трепет,трепет разклащваш листенцата в душата й.

Толкова объркана от това осъзнато привличане към Серкан,направи Еда несигурна и се отдръпна,това пък доведе до въпроси и чудене от страна на Серкан.

Дочути разговори,отговори на въпроси,които получи,приготвянето на букет с цветя за Селин и картичка с послание за нея от самата Еда,организиране на вечеря за Серкан и Селин,всичко това бе като плесница за нея.

Серкан,който никога не празнува рождения си ден и не желае получените подаръци,така се надяваше Еда да му е устроила изненада.И тук да кажа,много ми харесаха репликите на Айдан,когато описваше живота на Алптекин:"живота не трябва да е скучен,трябва понякога да има малко вълнение,малко кикотене,малко лудост,понякога човек му се иска да не знае, какво прави,като ТВОЯТА  цветарка".

Серкан показа ,макар,че не го мислише,че посланието за Селин е точно такова,каквото трябва да бъде,тъжен бе когато разбра,че ще вечеря с нея ,очакваше ,че е възможно да бъде с друг на празника си,но не си го призна,на тази вечеря се наслаждаваше на прекрасната гледка,която всеки път е различна,отколкото на компанията на Селин.Тук се подразних ,че коментира с нея ,че тя не подхожда на Ферит:smiling_imp:,но пък ми хареса ,като каза,че той, не подхожда на Еда,а не обратното,че сигурно вече се уморила от него.

"Ще е подозрително,ако  не съм с любимата на празника си",като че ли вярваше в това наистина.Толкова много копнееше да си получи подаръка от Еда и имаше защо,получи целия свят.Целувката ,оооо целувката толкова нежна,топла,доставяща наслада.

"Отиваме си у дома,г-жа Еда",толкова добре казано.

Като покровител на Еда,като истински мачо ,като пилот от "Формула 1" с бясна скорост обърна возилото си и се разпореди и уреди без да се вслуша във възражения с ремонта на пикапа на Еда.
Токова близо я искаше до себе си през цялото време Gift Heart

И в този свят на щастие се прокрадна отровното острие на съмнението,недоверието е като гумичка,изтрила и заличила пътя на щастие.
Обидата води до превръщането на това щастие в топка,коята се изтъркулва през пръстите ти.
Каза" върви си",а в същото време толкова го болеше от изречените думи.Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 00:38 от Ninika

Общи условия

Активация на акаунт