Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря от сърце за превода на епизода.

Сега успях да изгледам серииката и да ви изчета Flowers HibiscusBlush
Има много мисъл в нашето сериалче .

Много вълнуващ епизод,толкова много различни емоции преминаха през мен за няма някакви си два часа ,от радост,задоволство,вълнение,смях , до тъга,болка, огорчение.

Еда и Серкан така се изгубиха и не разбраха чувствата и желанията си:disappointed_relieved:Имаха очаквания,които не получиха,не усетиха сигналите,пропиляха възможности и се нараниха и усъмниха.

След опознаването,след смелостта да се доближиш и споделиш,след откровеността и близостта идва приятелството с една прегръдка в мълчание и разбиране.Доверяваш се,усмихваш се,щастлив си и по този път до тук без да осъзнаеш е дошла любовта.Облечена е в одежда красива,като първото цвете през пролетта.
Любовта,приятелството и доверие са като трима другари ,винаги заедно.
Еда и Серкан вървят по пътя........,понякога леко,друг път стъпват смело,подкрепят се, грешат,плахи са в
чувствата си,несигурни във вълненията на другия.

Прекараха една невероятна вечер,усетиха се,допълниха се и се смутиха от това.Той й подари перцето от китара за спомен,тя се зарадва ,като дете и го закачи до плаката " С обич към Серкан Болат",да така е, когато го погледне  изпитва вълнение,мъжа откъснал мечтите й сега е посадил един нов трепет,трепет разклащваш листенцата в душата й.

Толкова объркана от това осъзнато привличане към Серкан,направи Еда несигурна и се отдръпна,това пък доведе до въпроси и чудене от страна на Серкан.

Дочути разговори,отговори на въпроси,които получи,приготвянето на букет с цветя за Селин и картичка с послание за нея от самата Еда,организиране на вечеря за Серкан и Селин,всичко това бе като плесница за нея.

Серкан,който никога не празнува рождения си ден и не желае получените подаръци,така се надяваше Еда да му е устроила изненада.И тук да кажа,много ми харесаха репликите на Айдан,когато описваше живота на Алптекин:"живота не трябва да е скучен,трябва понякога да има малко вълнение,малко кикотене,малко лудост,понякога човек му се иска да не знае, какво прави,като ТВОЯТА  цветарка".

Серкан показа ,макар,че не го мислише,че посланието за Селин е точно такова,каквото трябва да бъде,тъжен бе когато разбра,че ще вечеря с нея ,очакваше ,че е възможно да бъде с друг на празника си,но не си го призна,на тази вечеря се наслаждаваше на прекрасната гледка,която всеки път е различна,отколкото на компанията на Селин.Тук се подразних ,че коментира с нея ,че тя не подхожда на Ферит:smiling_imp:,но пък ми хареса ,като каза,че той, не подхожда на Еда,а не обратното,че сигурно вече се уморила от него.

"Ще е подозрително,ако  не съм с любимата на празника си",като че ли вярваше в това наистина.Толкова много копнееше да си получи подаръка от Еда и имаше защо,получи целия свят.Целувката ,оооо целувката толкова нежна,топла,доставяща наслада.

"Отиваме си у дома,г-жа Еда",толкова добре казано.

Като покровител на Еда,като истински мачо ,като пилот от "Формула 1" с бясна скорост обърна возилото си и се разпореди и уреди без да се вслуша във възражения с ремонта на пикапа на Еда.
Токова близо я искаше до себе си през цялото време Gift Heart

И в този свят на щастие се прокрадна отровното острие на съмнението,недоверието е като гумичка,изтрила и заличила пътя на щастие.
Обидата води до превръщането на това щастие в топка,коята се изтъркулва през пръстите ти.
Каза" върви си",а в същото време толкова го болеше от изречените думи.Disappointed Relieved

Ниника, много красив пост, направо поезия! Поздравявам те!

# 646
Интересно ми е какво ще стане с колата на Еда? Car
Дали Серкан ще й купи нова кола, дали ще оправи старата кола? Той така като остави ключа на гумата ми мина през ума, че може и да откраднат.

Ама май ще стане като историята с ремонта на офиса - там нищо не стана - след скандала Еда каза, че е не е необходимо да ремонтира офиса и че си е намерила място в общото помещение. И историята с офиса остана незавършена, имаше драма и теории на Ердем и в края на краищата не знам Еда ще има ли офис или не. Bulb

Иска ми се да й купи нова кола, а не да оправя старата, ама доколкото схванах Еда си иска старата кола. Car

# 647
Ново от сета: Wink

# 648

Биге в реала изглежда много добре, без перушините и воалите от екрана

И вече се уверих, че екранния Енгин има висока дентална култура

Вече не трябва ли да пуснат и втори фраг?

# 649
Леле момичета колко много сте изписали. Аз серията довечера ще я гледам и ще коментирам.
Браво на превеждащите,огромни благодарности!
И понеже в моменто гледам папалелно с Вратата  и "В очакване на слънцето" искам да кажа за пореден път колко талантлив актьор е Керем. Просто съм още под въздействие на сцените там, невероятна игра.
Много Керем май ще ми дойде на мен...страшно харизматичен мъж.!

# 650
Леле момичета колко много сте изписали. Аз серията довечера ще я гледам и ще коментирам.
Браво на превеждащите,огромни благодарности!
И понеже в моменто гледам папалелно с Вратата  и "В очакване на слънцето" искам да кажа за пореден път колко талантлив актьор е Керем. Просто съм още под въздействие на сцените там, невероятна игра.
Много Керем май ще ми дойде на мен...страшно харизматичен мъж.!

# 651
Светълчо,благодаря !:hibiscus:Някой път се получават нещата,зависи може би от вътрешната ми нагласа и емоции.Hug

Опитвам се да разбера посланието на Алптекин с подаръка на книгата -" Малкият принц "за рождения ден на Серкан.
Иска да покаже на Серкан,че е забравил да бъде щастлив,че трябва да се върне в детството и да погледне с очи на дете,да види света красив,да си припомни,че човек трябва да обича,да изпитва желание за близост,привързаност и отговорност ,да се свърже с другиго.Да не губи детето,да го пази,да си говори с него. Не знам,или може би да си припомни,че някога и те са били близки,щастливи,привързани един към друг,но са се отдалечили и забравили. Ако Алптекин иска да насочи вниманието му техните отношения,би трябвало поне да го поздрави за празника.Ако го насочва за действия относно Селин,дано бързо осъзнае,че тя не би могла да е щастието в живота на сина му.Не мога да го разбера.......,освен,че иска Серкан в ходинга,какво друго мисли и чувства.
Въпреки отношенията баща-син,Серкан не искаше да бъде обезпокояван баща му с шум и глъч при поздравяването му от Сейфи и Айдан,попита как е той,дали е добре и не се съгласи с майка си ,че живота му е скучен,а просто човека си има рутина,ужас,сигурно прилича на него:stuck_out_tongue_winking_eye:Sunglasses,но неговата цветарка ще го поразчупи поне малко Cupid
Интересно ми е как ще се развият техните отношениа,като между Айдан и Алптекин.Тъжно ми стана за нея,имаше нужда от него ,а той я сряза толково грубо,все си мисля,че ще има хармония и нов живец в отношенията им.

Сценаристите ни загатнаха за Айфер и нейната любов,изпитана някога,опознала я,след което затворена в ракла.Дано да ни покажат нещо по- нататък.
На два пъти се споменава за голямата услуга ,коята бащата на Ендер е направил за Енгин,но това сугурно е между другото и няма да го продължат.

# 652
В очакване на Слънцето драма ли е?

# 653
Лека драма. Много е интересен. Горещо препоръчвам.

# 654
Ако може и мен някой да ме отрехне към този сериал на Керем. Има ли го преведен?

# 655
Ако може и мен някой да ме отрехне към този сериал на Керем. Има ли го преведен?
Има го. Мисля че във Vbox го гледах аз. Много е интересен. Керем ми е любимец от този сериал.

https://www.vbox7.com/search?vbox_q=%D0%92+%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0 … D0%B5%D1%82%D0%BE само така успях. Разбъркани са, но не открих плейлисти от телефона.

# 656
Лека драма. Много е интересен. Горещо препоръчвам.

+1
На мен ми хареса много, но има някой пропуски и недомислици в сценария. После ми трябваше малко време  да се пренастроя от ЗейКер на ЕдСер Simple Smile

Аз почнах 'Въпрс на чест'. Там вече ги има всички елементи на турската драма. Не е точно по моя вкус, но пък  братятя са Nature Fire и ще го догледам лека полека.

# 657

Има го да. Във в бокс го гледам. Лека тийн драма. На мен ми напомня One tree hill,макар да нямат много общо. Страхотен сериал, определено. С интересни персонажи,взаимоотношения между родители и деца,учители,приятелство,голяма любов, плюс малко криминална интрига.😊

# 658
Щом напомня на любимия ми OTH, ще му дам шанс непременно. През зимата ще си направя Керем-маратон. 😃

# 659
На мен "В очакване на слънцето" ми напомня на "Дъщерите на Гюнеш", всъщност май е обратното , защото вторият е по -нов Thinking но го казвам , защото са го давали в бг и може да сте го гледали . И двата са ми от любимите сериали , аз обичам тийн истории.

Общи условия

Активация на акаунт