Ръчка срещу автоматик

• 19 680
  • 342
  •   1
Отговори
# 150
Ако някога изобщо ми избие чивията да седна на две колела то ще е само Хонда Фюри Relieved

# 151
  • Варна
Мен пък чопърията не ме влече. Имах ама не е моят.

# 152
  • на Мелмак
Аххх, събрахте се Grinning

# 153
Tц, това е "кльощаво" Joy По-скоро нещо такова:
Моторът е Harley Davidson Fat Boy и наистина тежи "само" около 320кг, но аз не говорих за него, а за цялостната визия. Grinning Нещо като какво си представям аз под мотор около 400кг и яхнал го мъж над 100кг.

И така може да е, но предпочитам първия вариант.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:28 от bubbata

# 154
  • София
То, триколки има и автомат. Съвсем да е по темата. Simple Smile

# 155
  • Варна
Че какъв ти е келепира от триколката? Не може даже да минеш между колите на светофара 😋

# 156
  • София
Че какъв ти е келепира от триколката? Не може даже да минеш между колите на светофара 😋

Камо ли пък да  отнесеш пътьом огледало струващо 4-500 лева . Joy Joy Joy

# 157
  • Варна
Не знам, не съм отнасяла, все мен искат да ме отнесат. На цяло, не само огледалата ми 😋

# 158
  • София
Не знам, не съм отнасяла, все мен искат да ме отнесат. На цяло, не само огледалата ми 😋

Не съм чул, чел или видял с очите си моторист, който да се признае за виновен.  Имам две подобни случки зад гърба си, като след втората си карам с напукано шофьрско огледало на Хондата. За жалост, не можах да застигна "Невинния", защото пред мен имаше само две коли и той бързешком направи десен завой на червено. За капак, номерът му беше изкривен до хоризонтално положение Imp Imp Imp

# 159
  • Варна
Аз пък съм чувала за мотористи, които искат да ритнат нечие огледало обаче то се оказва подсилено (кофти номер) или не улучват (не по-малко кофти), така че или се нараняват или падат. Бягам като дявола от тамян от такива неща щото не ми се мре (независимо дали от бой от потърпевшия или от падане )  Simple Smile

# 160
  • София
Аз пък съм чувала за мотористи, които искат да ритнат нечие огледало обаче то се оказва подсилено (кофти номер) или не улучват (не по-малко кофти), така че или се нараняват или падат. Бягам като дявола от тамян от такива неща щото не ми се мре (независимо дали от бой от потърпевшия или от падане )  Simple Smile

Не става дума за съвсем нарочно изпълнение а по-скоро за непремерен келешлък. Въпросният индивид караше Сузуки Бандит или нещо подобно и явно без много да мисли, беше решил, че непременно ще мине между колоните без да стъпи на земята. Естествено, при мизерната скорост с която се движеше, размахваше колена и въртеше кормилото във всички посоки, за да остане на мотора, като при поредното разперване на десен крак, обърна наопаки огледалото на Хондата. След това, явно усетил какво се случва, бързешком стъпи на земята, прибута се между оставащите коли и изчезна с десен завой на червено. А при първата ми случка, се опитаха да отнесат огледалото на джипа, но то си е приготвено за такива случки. Виновно беше возещото се отзад на втория етаж на една Хонда създание от женски пол, което също не можеше да седи мирно и се накланяше наляво-надясно, за да гледа и то напред. Водачът се опита да продължи, но един пич с микробус отвори врата пред него и го спря. Накрая се разотидохме по живо по здраво, след като леко му се поизправи косата на поредния невинен моторджия Sunglasses

П.П. Аз съвсем умишлено, при задръствания, се движа по-близо до осовата линия между платната, отколкото до тротоара, за да има къде да минават велосипедистите, които не винаги са по-умни от мотористите, но пък са съвсем онеправдани откъм строго определени велоалеи по натоварените булеварди като Алея Яворов да речем.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:52 от Mунчо

# 161
Хай, карах Сузуки Бандит. Този сезон се наложи да съм безмоторна, но силно се надявам догодина пак.
А ти?
Чопърите не ги тача никак.

# 162
  • София
Ако свършихме с плюнките по тези, които се придвижват и с нещо различно от лек автомобил, да говорим за нещо друго, а?

Хай, карах Сузуки Бандит. Този сезон се наложи да съм безмоторна, но силно се надявам догодина пак.
А ти?
Чопърите не ги тача никак.
То не е задължително. Simple Smile
И мен ме дразнят разни дрипи, дет не може да откинат, ма ги трая. Simple Smile

# 163
  • Варна
Картинка от нета. Само ауспуха ми е друг.

# 164
  • София
В общи линии, даже и скутерите с "нормална" кубатура (400 и нагоре) са с вариатори и са в крак с темата Joy Joy Joy

Обаче аз карах такова чудо на мототехниката - 400-кубиково ендуро:

Общи условия

Активация на акаунт