Той НЕ ТИ ПОСЯГА нали? Само чекиджийските истории и хладината?
Виж мила, аз ще ти напиша няколко неща, а ти се почувствай и насърчена да потърсиш специалист, според мен ще ти е от полза.
1) храни се правилно. Не го казвам заради килограмите, а защото ще повлияе на твоето собствено настроение и ще му понасяш глупостите с по-голяма лекота.
2) някой мъже изпадат в следродилна депресия подобно на жените си и им се отприщват безброй страшни глупости в поведението. Комбинирано със загубата на твоя мъж, може и това да е причината.
3)пиши и споделяй! Пускай теми, търси внимание, търси комуникация. Напълно естествено е да не можеш да говориш за тези неща с хора от обкръжението си, твърде са интимни.
4) всеки ден си напомняй, че това е просто период от живота ти, ще намериш изход, ще отмине и един ден ще си много много щастлива пълноценна майка на две деца, която даже ги е отгледала и млада и в разцвета на силите си ще е свободна от ангажименти по деца. не спирай да търсиш изход. Дали извън този брак или ще се впуснеш да го поправяш него, сама си преценяваш. Но не се примирявай със статуквото, защото само ше те смаже допълнително.
5) 25 години нищо не са.
Толкова от мен, успех.