Целулит - 11 тема

• 82 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
И колко дни след криото се правят масажи или Венус легаси?

# 421
  • в 1001-та нощ
За масажи може веднага. За легаси бих изчакала 1 седмица.

# 422
От кои салони сте доволни за крио-то?

# 423
  • в 1001-та нощ
Машината на CoolTech е добра - това е важното в случая. Правила съм в SkinLine и Pink Opium - и от двете места съм доволна. SkinLine бяха тествали няколко апарата, докато се спрат на този.

# 424
Аз мисля в Скин лайн да правя и крио и легаси.

# 425
Благодаря

# 426
Идвам с въпрос. Втори ден си правя масаж с вендузи и още след първия краката ми посиняха. Гледах един клип на една мацка, която силно ги препоръчва като много ефикасни и предупреждава за появата на синини в началото. Казва, че след седмица някъде ще започнат да се махат и няма да се появяват пак. Та питането ми е дали наистина е така, че като си видя краката и ми става лошо направо. Комбинирам с клекове, после душ и мажа с антицелулитен гел.

# 427
  • в 1001-та нощ
Колко бързо ще се заличат синините е малко индивидуално. По мои спомени повече време минава - 2 седмици до месец. Защото е важно да свикнеш как да работиш с вендузите и да не образуваш нови.

Синини се бразуват там, където засмукваш вендузта - ако е по-нежно място, и там, където спираш да движиш. Примерно, ако някой те загооври и спреш - без да си вдигнала вендузата или не е достатъчно хлъзгаво.

Тези движения се отработват, но е нужно време (около месец). Ходих и аз на море веднъж в такъв вид.

За да минат по-бързо - мажи с Хепароид Зентива или Лиотон 1000.

# 428
По принцип е така, да. Аз също в началото имах синини, но когато ми излизаха разреждах масажа с тях през два дни, за да не дотравмирам излишно насиненото място. А с времето тъканта ще се дренира и синките няма да излизат вече. Първите 2 седмици не засмуквах много силно, за да не става този ефект.

# 429
Благодаря за отговорите, ще продължавам значи

# 430
  • Варна
Уха, доста са... Както каза Алена, трябва да отделяш вендузата някъде по-нависоко, където е по-плътна кожата. Аз засега не съм успявала да се посиня. Само от Дермосоника имах някоя друга синина.

# 431
Уха, доста са... Както каза Алена, трябва да отделяш вендузата някъде по-нависоко, където е по-плътна кожата. Аз засега не съм успявала да се посиня. Само от Дермосоника имах някоя друга синина.
То хубаво, но понякога се отделя сама /без да искам аз/, просто като мина няколко пъти и сякаш вакума се нарушава и се отлепя. Не знам и дали има значение колко силно засмуквам. Понякога повече засмуквам, че така по-трудно се отлепя.

# 432
  • в 1001-та нощ
По-скоро не ползваш достатъчно мазнина. Мажи обилно. Вендузата трябва да се пързаля по кожата.

# 433
Доста са синините,бързо да минават.Подкрепям съвета на Алена+по-лек вакум.

# 434
Аз никога не успявам да се намажа като хората с олио, а и като цяло не обичам тази мазнотия, затова като се къпя се насапунисвам хубаво и вендузата се пързулва с лекота.

Общи условия

Активация на акаунт