Целулит - 11 тема

• 82 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
По-скоро гимнастичките са на мега строги диети затова нямат.

# 406
По-скоро гимнастичките са на мега строги диети затова нямат.

Да, на много прецизен режим на хранене са, но и тренират ОФП като атлетки.
Голяма част от тренировките им са за издържливост, сила, енергия, пъргавост, точност и т.н
Лекоатлетка с целулит също не съм виждала.

# 407
  • в 1001-та нощ
И хормоните имат значение. А при спортистите не са, като при повечето жени. Тези, които пък гладуват много, съвсем ги объркват.

# 408
Това с гладуването на гимнастичките е мит. Тези, които са в най-добра форма, се хранят чисто, но не гладуват. Виждала съм с целулит, особено масово след 16 години извън национален отбор, но и на ниво национален се е случвало.
Не знам как ги възстановяват в другите спортове, но ежедневните масажи със сигурност допринасят, както и факта, че много от тях прилагат и апаратни процедури.

# 409
Онзи ден пред мен вървяха женски отбор по водна топка от Словения по бански. Млади момичета, спортистки - всичките до една с целулит Scream

Спорта няма общо с целулита.
Толкова години съм тренирала тенис и какво ли не и още имам, следователно си трябват процедури, хранене, хормони под контрол, но дори и тогава имаме фамилна обремененост. Моята майка също има и аз имам. Баба ми Бог да я прости ( бащата на майка ми) нямаше гънчица. Леля ми също пълнее, отслабва, на 55 и пак няма една трапчинка и няма 1 ден спорт, еле пък да ходи на масажи или криолиполиза. 😂😂😂😂🤷🏼♀

# 410
  • Варна
Добър ден!Някой правил ли си е Криолиполиза с Хашимото?

Аз съм с Хашимото и съм правила криолиполиза. Не съм имала никакви проблеми.
 Не мисля, че е противопоказно.

# 411
Добър ден!Някой правил ли си е Криолиполиза с Хашимото?

Аз съм с Хашимото и съм правила криолиполиза. Не съм имала никакви проблеми.
 Не мисля, че е противопоказно.
Благодаря!

# 412
И аз спортувам редовно - йога и колоездене, храня се балансирано, не съм дебела, но целулит имам и той се задълбочи последната година. Годинките ли, хормоните ли, не знам, но е факт, чв го имам въпреки всичко. Моят е повърхностен, мек и имам чувството, че изплува и се вижда и нез да си стискам кожата.
Процедури не правя, не се мажа с нищо. Уж разчитах на спорта и храненето, но не.
Явно имам и слаба съединителна тъкан, защото кожата ми е чувствителна, лесно се получават синини, а ако се нараня, раната зараства с месеци.
Майка ми, например, никога не е имала целулит, баба ми, също.

# 413
И аз спортувам редовно - йога и колоездене, храня се балансирано, не съм дебела, но целулит имам и той се задълбочи последната година. Годинките ли, хормоните ли, не знам, но е факт, чв го имам въпреки всичко. Моят е повърхностен, мек и имам чувството, че изплува и се вижда и нез да си стискам кожата.
Процедури не правя, не се мажа с нищо. Уж разчитах на спорта и храненето, но не.
Явно имам и слаба съединителна тъкан, защото кожата ми е чувствителна, лесно се получават синини, а ако се нараня, раната зараства с месеци.
Майка ми, например, никога не е имала целулит, баба ми, също.

Храната, която ядем е ниско качество.
Сирене, кашкавал - имитиращи продукти
Месо пълно с хормони
Шоколад с палмово масло и какво ли още не, но не и какао 😂
Даже вече се замислям дали и кафето ни е кафе.
Стрес
Много са факторите.
Друг въпрос е, че по времето на майка е имало един вид вафла и това е, а сега имаме богат избор от боклуци.

# 414
Да се отчета и аз с процедурите. Вчера ми беше 6та Венус Легаси. Не са пари на вятъра Laughing, има ефект и то видим. Като че ли малко повече очаквах, но до 10та има още време. Ще пропусна за една седмица, че съм на море и продължавам. Правя си гимнастиките, в тази жега поне малко ям, свалила съм 2 кила. Ще продължа с поддържащи по веднъж в месеца. Следя ви и ще давам отчет пак.

# 415
  • в 1001-та нощ
Страхотно, Алиена, радвам се на позитивния отзив. По време на почивката ще се заредиш и с още мотивация. Когато съм на море - слънцето, водата, почивката - правят чудеса с тялото ми Simple Smile

# 416
Криолиполиза може ли да се комбинира с Венус Легаси?

# 417
  • в 1001-та нощ
Да, но не в един ден.

# 418
  • София
Абсолютно! Сега редувам Вела шейп 3 и LPG, но е рано да коментирам. Ще дам отзив след месеци, когато ще е реален, но ме интересува, какви са посттравматичните ефекти след криото? Да се притеснявам ли, че е лято ( летни дрехи, плаж и т.н.) или след няколко дни ще съм ок. Има ли оток и подобни?

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 12:31 от Franie

# 419
  • в 1001-та нощ
"Посттравматичните ефекти след криото" са нулеви. Няма синини, отоци - буквално ставаш от масата и отиваш н аплаж и никой няма да разбере. Ефектът се постига в рамките на месец.

При процедурата се обсъжда зонта, очертава се с шаблон, поставт се мемембраните ( като голяма мокра кърпа), засмуква се "месото", което ще се обработва, т.е. охлажда и се лежи около 70 минути. Тй като се охлажда до -8 гадуса - после е изтръпнало и студено. За да се възвърне нормалното състояние се прави масаж. Мястото се затопля. Ставаш и си тръгваш.

Мисля, че съм го описала в детайли в блога, може би и с по-големи подробности. Около 30% от мастните клетки се ликвидират.

Общи условия

Активация на акаунт