Целулит - 11 тема

• 81 410
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Алена ако трябва да избираш между апаратни процедури и ръчни масажи, какво би избрала?
 Кое за теб е по- ефективно?

# 211
Здравейте, момичета!

Следя темите повече от година и най-сетне се реших на процедури Venus legacy! Днес беше първата от общо 10. Беше приятно загряваща 😄 Надавам се скоро да се похваля с добър резултат. Разбира се, в съчетание с тренировки (вкъщи) и здравословна храна!

Имам и един въпрос-някоя от вас пие ли телешки колаген или да е приемала някога? Много четох и си купих под формата на хапчета, не на прах. Мисля, че не пречи, че даже и е добре. Но да видим.

Благодаря на всички ви за отзивите, съветите и опита! 🤗

Здравей, Светла! И аз се оглаждам за процедури, и Вела Шейп и Венус Легаси. Не мога да си избера все още. Може би ще е Венус Легаси. Може ли да споделиш коя клиника/студио си избрала?

# 212
  • в 1001-та нощ
Алена ако трябва да избираш между апаратни процедури и ръчни масажи, какво би избрала?
 Кое за теб е по- ефективно?

При мен апаратните на 100%, от тях Венус легаси има най-силен ефект при мен - буквално след първата процедура - видим слим ефект - осезаемо стапяне на брича, прибиране. LPG-то повече за дрениране - на цяло тяло - много хубав ефект - не за конкретна зона. Ексилис - повече за стягане, не за слим ефект - местото се тресе по-малко, ако така мога да го кажа. От акустичните вълни - не видях ефект - те правят механична вибрация - изстрелват въздух. Пари и време на вятъра в моя случай, за друг може да са ОК. Дописах за тях и за ексилис в сайта. Вела шейп съм правила преди много години и опитът ми не е пресен. Преди бях доволна - ефектът дойде изведнъж след петата процедура. Ако правя сега - по съвсем друг начин ще наблюдавам и ще оценявам - изходната ми позиция сега е с повече опит. Но 300 лв за една процедура - не ми се дават - честно казано. По-скоро ще комбинирам Venus и LPG - и като пари е по-приемливо и като продължителност и зони.

Венусът също ми е скъп - минимумът е 15 мин на зона, а за по-хубав ефект е добре да е по 30 минути. От опит го казвам, понеже и двете съм правила.

От криолиполизата също съм много доволна, но с CoolTech. За брич - за моделиране на тялото, не за отслабване.

От ръчните масажи - нула ефект при мен - правих 10 през ден. Масажистката беше добра - но не е моето, имаше изисквания в това време да не тренирам, съобразено с цикъла и т.н. Иначе много обичам силов - спортен масаж и правя - за тялото, не за целулит Simple Smile

# 213
Аз правих 5 масажа и видях ефект, естественно в комбинация с правилно хранене и тренировки. Интересното е, че на мен не са ми казвали да спра да тренирам.
Но наистина като цена доста се различават от апаратните процедури.
Алена, благодаря за отговора!

# 214
  • в 1001-та нощ
След тренировка - знаеш, че краката са по-напомпани и напрегнати, наляти с кръв. Тя искаше да са релаксирали, за да са по-достъпни и податливи тъканите.

# 215
  • Варна
Аз днес съм на 3-та процедура Дермосоник. Сякаш има някаква промяна, но като направя пълния курс ще се снимам пак да сравним с първоначалното състояние.

# 216

Здравей, Светла! И аз се оглаждам за процедури, и Вела Шейп и Венус Легаси. Не мога да си избера все още. Може би ще е Венус Легаси. Може ли да споделиш коя клиника/студио си избрала?

Привет!

В Beauty point, някъде четох из темата, че и други дами са ходили там. Аз и на лазерна епилация при тях ходя, много съм доволна, много са мили, обясняват ти всичко и разбира се преди която и да е процедура, има консултация дали е подходяща за теб и т.н. Мисля, че съм в добро ръце! Simple Smile

П.п Сега имат пакети на промоция! 😍

# 217
6 процедури Венус Легаси на 3 зони 1500 лева Dizzy Face. Много ми се иска, но ще се озоря с тази сума.

# 218
  • в 1001-та нощ
Аз последно правих преди около 2 години, а може и повече - след като правих мезо и крио - повече Венус не съм правила. Тогава 1 процедура беше 150 лв., в пакет от 3 - по 120 лв, а в най-големите пакети излизаше по 90 лв. И аз си взимах пакет от тях и ги правех във времето.

От коя да е процедура, е добре първо да се тества, и след това да се вима пакет.

# 219
Алена. Разглеждам различните пакети сега и навсякъде минутите са различни - 30, 45, 90 за зона, като има разлика и в зоните: някъде една зона е цели бедра, някъде е разделена на задни, предни, вътрешни бедра. Та когато коментираше минутите, че 30са по-добре от 15, това значи ли, че правиш примерно 30 мин на едно задно бедро и 30 мин на другото.  А не обща процедура 30 мин, което прави пи 15 мин на едно задно бедро?

# 220
  • в 1001-та нощ
Една зона е с площ един лист А4. Предвидено е това място да се нагрява, за да се затопли и да се поддържа температурата, определено време, както и другите въздействия - магнитните полета и т.н. Няма да е ефективно, ако в рамките на определеното време се обработва по-голяма площ, защото няма да се поддържа топла и "облъчена".

Цената на 1 процедура е за 30 мин работа на апарата за площ А4 (поне каквото помня, че мина време, но мога да проверя). При мен зоната беше брич, горната част на бедрата и долната част на дупето - там, където е сгъвката. Да кажем площта не е много голяма. Ако платя 1 процедура - правя по 15 мин на крак, ако платя 2 - по 30 мин, което беше много по-ефективно. Няколко процедури (3-4) веднъж седмично - бяха напълно достатъчни при мен. После правех поддръжка веднъж месечно. А след като направих мезо и крио - вече не ми беше нужно да съм абонирана за венуса.

Сега не е, като да няма хич нужда, но всичко опира и до пари и до време.

# 221
Алена да разбирам ли, че не препоръчваш lpg за целулит? Аз тъкмо мислех да взема пакет от 10 процедури за 170 лв.

# 222
Leia , сигурна ли си че апарата е  оригинален , много ниска ми се вижда тази цена. Преди 2 години правих с пакет и беше над 30 лв /процедура, без пакет 50 лв. За мен лично не беше кой знае какво като процедура, и ми се спукаха малко капиляри, ако имате слаби такива да го имате предвид.

# 223
  • Sofia
А при VelaShape и Venus Legacy, също ли има риск от спукване на капиляри?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 13:16 от Blаck Cat

# 224
  • в 1001-та нощ
Алена да разбирам ли, че не препоръчваш lpg за целулит? Аз тъкмо мислех да взема пакет от 10 процедури за 170 лв.

Е, зависи от целулита - но със сигурност ще е по-ефективно, ако се включи и радио честота. LPG-то първо ще дренира задържаните течности, мекото, и ще се чувстваш по освободена и лека. Но тогава ако има и твърд целулит и повече неравности - ще се шашнеш, че целулитът става повече. А той не става повече - просто се вижда, защото това, което го е маскирало е преработено и изхвърлено.

Процедурата е хубава, аз я харесвам Simple Smile

А при VelaShape и Venus Legacy, също ли има риск от спукване на кипиляри?

При Вела шейп да, при Венус легаси не - няма да се спукат от механични въздействие, но има топлина, и това може да не е добре, ако има съдови проблеми. Дали венусът е подходяща - зависи какъв точно е проблемът с вените. Процедурата ги укрепва иначе - магнитните полета имат точно такова действие.

Венусът не е силова процедура, като другите с ролков и вакуум масаж - усещането е, като леко потупване.

Общи условия

Активация на акаунт