Целулит - 11 тема

• 82 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Храненето.. много вода? Аз препоръчвам ръчни масажи при наистина добър специалист.

# 616
  • в 1001-та нощ
Хора, не знам какво да правя вече..  Става въпрос за един стар целулит, от пубертета си го влача, стои на буци около брича, не е болезнен, предполагам е фиброза. Опитах: 13 процедури Venus Legacy
5 процедури с някакви липолитични инжекции
В момента правя Velashape 3, имам 4 процедури дотук
Спортувам
Поръчах си и сега започвам протеолитичните ензими
Дотук сметката е няколко хиляди лв и няма почти нищо като резултат.. какво е реалистично да очаквам изобщо и има ли смисъл да продължавам?

А другите виждат ли го? Или си го виждаш само ти?

# 617
Съвсем видим си е, за жалост, в изправено положение.

# 618
Разбира се, че храненето е важно. Неправилното  хранене е пряко свързано с отлагането на токсини в мастните клетки, които тялото там складира. Трябва да се пие достатъчно вода, за да не се задържа и да изглежда целулитът още по-зле. Масажите са една превенция, но при съществуващ по-сериозен целулит няма да доведат до кой знае какви резултати. При масажа това, което се случва е подобряване на кръвооброщението и кръвоотока, но не може до повлияе колагена в кожата.
Затова, не е достатъчно да се прави само едно от нещата. Както казах от много голяма важност са храненето, поне 2-3 литра вода на ден, апаратни процедури(радиочестота, понеже на пазара е това и криолиполизата, но радиочестотата като характеристики е по-добра според мен)и както дамата каза добър масажист, защото може да се получи обратен ефект, ако бъде изпълнен неправилно, както и домашна грижа И, дори след всичките тези неща, ако целулитът е с много сериозни сраствания, разбира се ще има подобрение, но и тогава няма да изчезне напълно, трябва много постоянство. Simple Smile

# 619
  • Пловдив
Съвсем видим си е, за жалост, в изправено положение.
Помислете за липосукция в такъв случай, щом апаратните процедури не дават резултат.

# 620
  • в 1001-та нощ
Едва ли са мазнини при нея. Тя е опитала доста подходи за елиминиране на мазнини - без успех. Ако бяха мазнини - отдавна да ги е ликвидирала, но изглежда не са.

# 621
Не са мазнини, като бях отслабнала с 10 кг до 50 беше същото. Храненето не ми е супер, но не е ужасно, джънк почти не ям. Ще видя с добавките какво ще се получи, доста надежди им възлагам. Взех си: колаген, готу кола, серапептаза, натокиназа, бромелаин. Ще видим.. явно трябва доста постоянство и упоритост на всякакви фронтове.

# 622
  • в 1001-та нощ
Nightshade, стискам палци да го пребориш скоро и бързо. Не е като не си правила нищо и да искаш да изчезне  от самосебе си.

Когато взимаш ензимите, ако имаш възможност - масажирай мястото, защото ензимит естигат лесно до добре кръвоснабдени места. А когато има такива образувания - кр. съдове се притискат и мачкат. Затова във венус легаси има и магнитни полета - за да се възст. кр. съдове.

Аз доста мислех какво може да се направи. Консултация с лекар е най-добре, но колко ще вземат сериозно такъв проблем и какво решение би имало - работещо. Все пак, ако решиш - мога да ти препоръчам моя лекар. Ще му разкажеш - какво си правила - за да знае какви подходи не работят и дано има решение.

# 623
Благодаря ти, Алена! Не съм от София, може би по-натам, ако всичко друго се изчерпи.. а какъв специалист се занимава с целулита, дерматолог ли?
Ензимите предполагам мога да ги пия едновременно? А колагена - отделно ли?

# 624
  • Варна
Night shade, ти нали прочете количествата и единиците на ензимите в темата и как трябва да се пият, за да се очаква резултат?Heart
А иначе, аз съм голям фен на ръчните масажи.
И още-хормоналният фон също е важен.

# 625
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти, Алена! Не съм от София, може би по-натам, ако всичко друго се изчерпи.. а какъв специалист се занимава с целулита, дерматолог ли?
Ензимите предполагам мога да ги пия едновременно? А колагена - отделно ли?

Ензимите заедно и на гладно, а колагенът отделно.

# 626
При мен целулита нападна със страшна сила. От 3 месеца вече нямам цикъл поради дъртоза и тялото сякаш заработи в друго измерение. Целулит и по ръцете ми изби ей така както ходя на фитнес и се храня по план. Явно ще трябва да се нагаждам към новия етап в живота. Хормонозаместваща терапия не смятам да почвам, та не ми се мисли даже и какво още има да става.

# 627
Здравейте, може ли някой да даде препоръка за салон за антицелулитни процедури в Бургас? Насочила съм се към криолиполиза.

# 628
Здравейте,имате ли наблюдения над добър/а масажист/ка във Варна , за антицелулитни масажи Simple Smile

# 629
Здравейте,имате ли наблюдения над добър/а масажист/ка във Варна , за а
нтицелулитни масажи Simple Smile
[/quot

Vibe studio, Център по рехабилитация

Общи условия

Активация на акаунт