Днес Еличка става на 1 месец![/size]
Кога мина 1 месец!?
Мина като сън!
От опит знам че така ще минат и следващите месеци и години,затова се опитвам за я запомня и да и се радвам всеки ден такава каквато е сега,малко сладко бебче,преди да е започнала да ме отсвирва по телефона като бате Ники

Моите деца са всичко за което съм мечтала,толкова ги обичам,а Ели е поредния подарък от Господ за който благодаря всеки ден!Независимо че всеки ден е една малка битка,бих я водила докато съм жива,защото за мен няма по голяма награда от това да виждам как един нов човек израства в ръцете ми!
Извинете ме явно и моите хормони бушуват още!
Мила Мама_Марго,
Едвали тези чувства , кото описваш са от хормоните. Те са толкова прекрасни и едвали ще отминат с времето. Аз от опит мога да кажа, че никога не съм си и помисляла, че мога да изпитвам такива чувства към някого, освен себе си. А сега се улавям , че всяка мисъл ми е насочена към малкото съкровище, спинкащо до мен. Признавам си, че никога не съм мечтала усилено за деца, представях си как някой ден ще имам, но в най - дълечно бъдеще. Живота и Господ решиха друго и аз съм им много благодарна, защото това найстна е най- прекрасното нещо на света.
На всички , които днес празнуват пожелавам само хубави моменти от тук на татък, много здраве , щастие и спокойни нощи.

почти не бях спала ,но всичко си заслужава.Сега като си го гушкам забравям трудностите и знам,че сега ни чака най хубавото!
Много целувки на малките слънца
).Честита месе4инка и на Ангел на Вася ,Елица на мама Марго и на вси4ки,които днес празнуват!охх- колко бързо мина този месец.Май наиситна ще отброяваме месеца от 7-мо до 7-мо число..
радвам се 4е вси4ко е минало добре и сте отново при нас
,Мама Марго насалзихсе от разказа ти наистина децата са божи дар,нама по-хуаво не6то от това да дари6 живот,и после да се бори6 всеки изминал ден за него.И мен ме бласкат яко хормоните,особено като го гледам толкова мани4ак не искам да порасва ,искам да е все такав малак и похкав
.ами това е мами наи-после имаам е педиатар днеска го записах голямо бягаде падна.днеска ака за 3 пат и се притесняжам да няма разстроиство.Целувки на сладките бебоци
Прибрахме се, напапка се добре и сега заспа, дано си почине хубаво.
Та се надявам да имам повече време за любимия си форум.