Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 808
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мами!
Днес Еличка става на 1 месец![/size]
Кога мина 1 месец!?
Мина като сън!
От опит знам че така ще минат и следващите месеци и години,затова се опитвам за я запомня и да и се радвам всеки ден такава каквато е сега,малко сладко бебче,преди да е започнала да ме отсвирва по телефона като бате Ники Wink
Моите деца са всичко за което съм мечтала,толкова ги обичам,а Ели е поредния подарък от Господ за който благодаря всеки ден!Независимо че всеки ден е една малка битка,бих я водила докато съм жива,защото за мен няма по голяма награда от това да виждам как един нов човек израства в ръцете ми!

Извинете ме явно и моите хормони бушуват още!

Мила Мама_Марго,
Едвали тези чувства , кото описваш са от хормоните. Те са толкова прекрасни и едвали ще отминат с времето. Аз от опит мога да кажа, че никога не съм си и помисляла, че мога да изпитвам такива чувства към някого, освен себе си. А сега се улавям , че всяка мисъл ми е насочена към малкото съкровище, спинкащо до мен. Признавам си, че никога не съм мечтала усилено за деца, представях си как някой ден ще имам, но в най - дълечно бъдеще. Живота и Господ решиха друго и аз съм им много благодарна, защото това найстна е най- прекрасното нещо на света.
На всички , които днес празнуват пожелавам само хубави моменти от тук на татък, много здраве , щастие и спокойни нощи.

# 121
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕЛИЧКА!!!

MamaMargo, tedi79 , благодаря ви за комплимента... Embarassed

Обърквация , аз на 10-я ден започнах коремни, а на фитнес смятам да тръгна към края на месеца.

emelle, според мен ако не иска вода не го насилвай...Гого се мръщи дори и на лъжичката вода след папане. А аз също го мажа със зехтин след като видях, че млякото на Бюбхен въобще не хидратира кожата му.

# 122
Здравейте Августовски мамчета! Hug

Ние сме си вече  в къщи, но още се нагаждаме един към друг. Вече мога да си сядам на д_то   Embarassed за малко повече време за да се отчета при вас.
Моя сладур Антон се роди 3750/50см. Раждането беше трудно и тежко, но за щастие всичко мина благополучно. Тръгнах към болницата с регулярни, но слаби контракции и ми включиха система,защото преносвах а имаше вече редукция на околоплодни води. На 5 см ми спукаха мехура за да се засили родовата дейност, но на паднаха тоновете на бебето. Наблюдаваха ме известно време и се замислиха за секцио по спешност. Но тоновете се нормализираха и ме оставиха да си родя нормално. Втория период на раждането се проточи почти час - напъвах, но бебо не искаше да слиза надолу. В крайна сметка и доктора ми натисна корема и моето съкровище се роди. И двамата сме добре. На мен ми направиха перинеотомия и имам4-5 шева. За това голямо бебе се разминах с само с това.
Благодаря на всички за пожеланията. Като изчета какво сте изписали ще почна да задавам и въпроси. Mr. Green
Целувки на всички бебоци.  love001

Качих снимки в албумчето. Надявам се да успея да си променя и лентичката.

# 123
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕЛИЧКА И ОТ НАС
  bouquet  bouquet
MamaMargo много хубаво си описала чувствата си-направо ме просълзи.
Ние днес бяхме на първата си консултация-сложиха ни ваксинката-представихме се геройски-много малко плакахме.Иначе сме качили 1 кг от изписването и сега сме 4250 г и 55 см.
Изписаха ни и Витамин Д по 2 капки на ден  15 мин преди хранене сутрин.
Ние се борим с едни гадни пъпчици по лицето и вратлето,които и се появиха от жегите и изпотяването(а  и ние си имаме доста косичка) и сега доки каза да се къпем само с тетра два три дена
На мен не ми хареса много крема за подсичане на Бюбхен и една приятелка ми каза да си направя сама един-ползваме го вече две седмици и съм доволна.Прави се от 250 мл зехтин и пчелен восък-восъкът се разтваря на водна баня в зехтина,и след като изстине се сгъстява и се получава като кремче.
Колкото до килограмите аз качих 25 кг -от болницата се прибрах 9 кг по малко.За два -три дена след това свалих още 2 кг и оттогава не съм мръднала изобщо #2gunfire #2gunfire
Аз малко се стахувам да почна с коремните преси заради операцията ама мисля че вече ми е време.Иначе си купих ампули за стрии на LIERAC и крема за стягане на корема.Ампулите ги ползвам ,ама не виждам голяма полза от тях поне за сега,а крема мисля да го почна като почна коремните преси.Някоя от вас ползвала ли е тези продукти и какви впечатления има от тях-дали не се набутах само??? newsm78
Това е засега от нас
Целувки на всички мами и на сладките бебоци от нас с Ивка

# 124
здравейте!

Днес бяхме на консултация - качили сме само 450 гр. от 14.08. досега и 1.5 см. само на кърма сме и май е станала много рядка. Утре сме на пробно кърмене... сигурно ще я дохранвам с АМ. Лорекса - благодаря за споделения опит с прахосмукачката, наистина си права и при нас действа.

# 125
  • София
Честити мeсечинки на Дария на velmar, Елица на MamaMargo и Пресиан на Bebon !    bouquet

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 18:32 от elen@

# 126
  • по света
Здравейте мами и от мен,
искам да ви питам дали и вие имате такъв проблем.От няколко дни Пресиана почти не иска да спи сама,казвам почти защото и се събрат по около две спанета в които заспива самичка.Реве яко и иска да я гушкаме постоянно.В момента който я вземем и тя млъква,сложа ли я спяща на леглото се събужда почти веднага и започва всичко отначало.
Не е болна ,все пак баща и е лекар и казва че иска внимание само но аз откачам като започне така да реве.
Преди два дни и купих кенгуру,това на Chicco с твърдия гръб само и само да мълчи!!Ужас

# 127
Иначе си купих ампули за стрии на LIERAC и крема за стягане на корема.Ампулите ги ползвам ,ама не виждам голяма полза от тях поне за сега,а крема мисля да го почна като почна коремните преси.Някоя от вас ползвала ли е тези продукти и какви впечатления има от тях-дали не се набутах само???
Веси,
аз си бях купила крема против стрии на LIERAC, но файда никаква...много се замислях дали да взема и ампулите , но ме разубедиха, че вече появилите се стрии , освен лазер нищо не ги бори. Иначе LIERAC е качествена козметика, и може би си зависи от кожата и е твърде индивидуално

# 128
Привет и от нас мами Party
Най накрая и аз да се разпиша в тази темичка.Вчера ни изписаха и си се гледкаме вкъщи.При мен раждането мина супер.Бях с епидурална упойка и нищо не усетих при самото раждане.Имах контракции на 10-тина минути и си болеше.Бях сама вкъщи,нашият тати беше нощна смяна и се чудех дали ще стигна до родилното ако зачестят контракциите.Обадих се на докторката и тя ми каза да отивам,а и взе съвсем да ме свива.Отидох приеха ме,случих и на супер екип.Доктора ме прегледа и ме пита "искаш ли да раждаш"? Ами как да не искам откога чакам.Спука ми водите,помогна с разкритието и ми сложиха система и след това упойка.Сле като подейства вече нищо не чувствах,няма болка.И така като стана време понапънахме се,доктора помогна като понатисна и в 4 часа сутринта се роди моето слънчице.
После се поизмъчихме малко.Като ме закараха в стаята бебо ме чакаше там.И така от родилната количка с бебо на ръце .Доста ми беше трудно,уморена,неспала и да гледаш едно малко бебче Rolling EyesПоследният ден вече незнаех къде съм #Crazy почти не бях спала ,но всичко си заслужава.Сега като си го гушкам забравям трудностите и знам,че сега ни чака най хубавото! Hug
Това е мами от нас. Благодаря за пожеланията и нека всички се радваме на бебчетата без никакви проблеми. PraynigМного целувки на малките слънца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
Здравейте и от нас! HugДнес Дария става на 1 месец! Черпя ви виртуално  bouquet( ако знаех как ,щяхте и по4ерпката да видите Blush).Честита месе4инка и на Ангел на Вася ,Елица на мама Марго и на вси4ки,които днес празнуват!охх- колко бързо мина този месец.Май наиситна ще отброяваме месеца от 7-мо до 7-мо число.. Rolling EyesМалката ми сладурана днес е доста добри4ка( пу-пу).Сутринта се събуди както винаги в 7ч.,после беше будни4ка до обяд,папка си редовно и по 4асовник.До преди малко бяхме на разходка в парка и там отново спа на въздух.Прибрахме се за папкане.Сега си лежи на дивана и ме наблюдава със зака4лив поглед,а аз използвам момента да хвърля един поглед в теми4ката !

# 130
ели78 добре до6ла както и на Каили welcomeрадвам се 4е вси4ко е минало добре и сте отново при нас Hug$естит парви месец на вси4ки бебоци newsm38  bigdance2,Мама Марго насалзихсе от разказа ти наистина децата са божи дар,нама по-хуаво не6то от това да дари6 живот,и после да се бори6 всеки изминал ден за него.И мен ме бласкат яко хормоните,особено като го гледам толкова мани4ак не искам да порасва ,искам да е все такав малак и похкав Simple Smile.ами това е мами наи-после имаам е педиатар днеска го записах голямо бягаде падна.днеска ака за 3 пат и се притесняжам да няма разстроиство.Целувки на сладките бебоци  bouquet

# 131
      Здравейте мами и сладки бебчета!
   Много съм щастлива, защото за първият ни месец сме наддали 1.200 и вече сме 4 200 и сме пораснали 2 см. малкото лъвче се държа като истински мъж на ваксината и изобщо не плачка!
    Все още обаче ни мъчи трудното акане. почнах да правя някои от нещата за това, но днес още няма ако newsm78 newsm78 newsm78 Някои ако има опит нека помага, че вече няколко нощи не спим. много ми е жално като го вида как се гърчи малкото човече и май ще се принудя вече да прибегна и до клизмичка.
    Добре дошли отново в отбора на Кайли и Ели 78! дано бебчетата ви са спокойни и ви остава време за форумчето.
  juliana, ние от известно време имаме същият проблем. първите дни след болницата през деня го го оставах бебчо да спи на нашето легло за да ми е по лесно, тъй като и аз си почивах доста до него. и сега вече проявява характер и не иска да остава сам на неговото си легълце /май сме му купили такова с боцки Laughing Laughing Laughing/. та тактиката ми е като се нахраним се гушкаме заедно още 10 мин и след като заспи добре го местя. но наистина нашите лъвчета искат повече внимание и гушкане. аз смятам да продължаваме така и да се оттучваме като пораснем още малко.
за килограмите няма да говоря, че и аз си имах над 20.  сега не се тегля, но по дрехите усещам че има още мнооооого за сваляне. до леглото иначе съм наредила 3 мазила за различните проблеми. стриите иначе почнаха леко да понамалява. от понеделник започнах гимнастика, но с по-активен спорт ще се включа от октомври. смятам пак да ходя на сопрти танци, защото много добре ми се отразяваха.
  много писах и сега ни се полага една хубава разходка ва парка. не ми остава да чета, на 17 съм на изпит и май ще разчитам на чужда помощ. все още съм бременна в мозъка и ужасно разсеяна за странични неща. при вас как е???

# 132
Честита месечинка на всички бебоци, които празнуват днес:)
Ние днес бяхме на консултация и направо учудихме педиатърката. Самуил е наддал за 3 седмици 1,200 кг.
За килцата мисля да тръгна на някаква гимнастика, ама дали ще намеря време.
При нас за коликите май най-много ни помага Саб-а и едно хомеопатично. Давам и чайче на ХИП, ама едва ли има ефект от него

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 17:44 от gybka111

# 133
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА на всички бебчовци, които днес празнуват!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние днес бяхме на консултация и за един месец Ники е наддал 1.250кг и е пораснал с 5 см. Докторката каза, че е доста добре и продължаваме да сме само на кърма. Биха му и ваксината против хепатит Б, милото си поплака доста  Sad Прибрахме се, напапка се добре и сега заспа, дано си почине хубаво.
Аз след раждането свалих 7-8 кг и от тогава не съм мръднала. За сега мисля да не се подлагам на диети, за да мога да го кърмя. Иначе мисля да започна с коремите преси в скоро време.
Май това е за сега от нас. Татито ни излиза в отпуска от другата седмица до края на месеца и ще ни помага. Grinning Та се надявам да имам повече време за любимия си форум.
Приятна вечер на всички!

# 134
Здравейте момичета  Grinning,
Честит месец на бебоците, които празнуват днес!

Установявям, че ние със Стефчо сме сравнително добре, като чета какви колики имате вие. Неспокоен е, ръмжи често, но минаваме само с чай на Хип и погалвани по коремчето все още и то не редовно. Нещо не се сещам да му предлагам вода или чай. Със съня сме зле, не иска да спи през повече от половината от денонощието, вика ме после се хили и гука, гледа играчките по леглото и им говори нещо. Кой знае кога ще се наспя!
Аз още не съм взела акта за раждане и формуляря за лекар и не съм водила бебо на преглед. Вие колко прегледа сте направили за първия месец?

Желая лека и безплачова вечер на всички. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт