направо е ужасен на вкус, а какво да кажат горките бебенца
Аз по мой сметки качих 24, а сега имам още 10 да свалям
а не мърдам...Искам да съм си пак слабаааа 
Има ли някакво зна4ение кога ще се рпиема?
аз си мислех бейбинос да взема.Май за него 4ета пове4е положителни отзиви.Ама щом казваш 4е е толкова гаден.......
Не знам дали ще го иска ДАри.В на4алото с голяма охота приемаше Инфакола9 нали е с вкус а портокал и е приятен).После го свърших и й давах еспумизан( бананов- хареса й
).И сега като върнах пак инфакола малко му се мръщи.Представям си какво ще е с този бейбинос
Но пък от друга страна пие с кеф гадния 4ай ,така 4е- вкус разли4ен 

Явно и ние започваме коликите, защото изведнъж започва да плаче много силно и също така внезапно спира...
При една от кризите и аз пробвах със сешоар и наистина действа, но пък май прегрях бебока... 
Честито на всички, които са вече на месец!

Беше една от най-фините мами! Моите кила бяха 17 отгоре, свалих 8 още след раждането, после още 2 и сега няма мърдане. Не че правя нещо по въпроса... 
Била се затворила фонтанелата, което е странно - на мои приятелки бебетата са на по два - три месеца и още не са им затворени. На вас какво ви казват?
При една от кризите и аз пробвах със сешоар и наистина действа, но пък май прегрях бебока... 
.Каза сутрин и на гладно.Аз за килцата не мога да се оплача.Забременях 47кг,влезнах да раждам 57кг и излезнах 50кг.Сега сигурно не съм сваляла повече,ама аз и не държа,че и аз като Велмар изглеждах на моменти грозно слаба.Сега само ханша ми е по-широк,но определено не ми е проблем и не страдам
.
- когато много плачка капвам някоя и друга капка върху бибата и той си я лапва и веднага се успокоява
.нИЕ В4ЕРА СИ ИЗКАРАЬМЕ СТРАХОТНО
,БЕБО СЕ ДАРЖА ГЕРОИСКИ.дНЕСКА БЯХМЕ НА ПЕДИАТАР НАТДАЛИ СЕ 1400 И СМЕ ПОРАСНАЛИ САС 7СМ.зА МОИТЕ КИЛА НЕ МИ СЕ ГОВОРИ
,ИМАМ О6ТЕ КАМ 10 КИЛА ДА СВАЛЯМ ,НО МАИ СИ СТОЯТ ВАПРЕКИ 4Е НЕ СПИРАМ
НА ЕДНО МЯСТО.цЕЛУВКИ И ЛЕКА НО6Т
А ТЕЗИ ЛЕПЕНКИ ХИ4 НЕ САМ ДОВОЛНА МОЯ СЕ ИЗПРИ6ТИ,МАИКА МИ БЕ6Е ДОНЕСЛА ОТ БГ СТАНА НА МАЛКИ 4ЕРВЕНИ ПАП4ИЦИ. 
И чак после като видях подписа "загрях", че това са Али на Валка и Кари на Лорекса. 

, освен това прокърви веднъж...В болницата ни казаха , че може да я къпем спокойно само да не я киснем във водата. Ми ние не я киснем, ама... Мисля че прокърви от щипката, ужасно голяма е и Дари докато рита я закача. Освен това в нито една апттека в София (обиколих доста, наистина) не намерих пудра "Топоцин" или "Немибацин" та пудрих пъпчето с някав заместител. После една аптекарка казала на свеки да пръскаме с Бивацин и сега сме с него, дай Боже да има ефект.

Кога мина 1 месец!?

.Сутринта след хранене плачеше и не можеше да заспи и тогава усетих че нослето и доста хърка.Аз и капнах физиологичен разтвор и после изчистих нослето с клечки с ограничител и сега спи спокойно,но се тревожа да не изстинала.Препоръчани теми