Досега ние сме ходили всяка седмица на консултация, защото се притесняват, че Гого не наддава достатачно и съм правила 2 пробни кърмения. Другата седмица пак ще ни мерят и май нещо споменаха и за ваксинация.

Дари спинка и аз реших да се разпиша в теми4ката ни.Цяла нощ ми е била добри4ка.Аз ве4е с нощното кърмене действам легнала.Дори я оставям после в спалнята м/у нас.Така детето си кара на самообслужване
.Абе- много е удобно.Е - малко ми се смиват представите за 4асовете на храненията,но..карай.Детенце си знае кога да се буди.Сега като никога е заспала.Ще видим до кога.В4ера цял ден се въртеше и мрънкаше и общо й се събра окоо 2 часа сън
.Дори и навън не иска да заспи.Нещо й беше станало
Или тя ги превъзмогва ве4е....Не знам - но важното е 4е е много по -спокойна и го няма този истери4ен рев и гър4ене.А може й противоколи4ните неща да действат най-накрая.Важното е резултата,а той ме устройва.Хйаде- спирам до тук.По -късно пак ще с еразпиша.ХУбав ден ви желая

но какво да се прави, колкото мога ще я кърмя. иначе си наддаваме нормално, горе-долу имаме някакъв режим през 3 часа приблизително и нощно време се будим веднъж между 3.00 и 4.00ч
правим си разходки в квартала сутрин и привечер
единственото нещо което ни мъчи са коликите
първоначално й давахме еспумизан - почти никакъв ефект, после минахме на САБ симплекс - имаше ефект, макар понякога да си има кризи, а сега й даваме Инфакол, но май няма голям ефект
другата седмица ще станем на 1 месец, тогава сме на консултация. ще ни направяткартон, ще ни бият ваксина и каквото още трябва
онзи ден взех акта за раждане на Ния и подадох документи за еднократната помощ, оказа се, че социалните с в общината и с едно ходене свърших страхотна работа
паричките ще си ги вземем от пощата между 15 и 22 октомври
и какъв точно е обичая, защото знам някои неща, но не всичко 
целувки от нас с Ния
В четвъртък пак ще ходя, не можел мъжа ми да го вземе, нищо че носи моята лична карта и за всеки случай акта за граждански брак. Живеем в една държава - нямам думи.
е- все някога ще намеря време,но- няма да е скоро.Искам да попитам мамите,които са към район Триадица къде ходиха да порават трези диокументи?Че аз дори забравих да попитам за адреса на социалните

Освен това като я натисна по ушичките тя така се разпищя,че ми скъса сърцето,та сега й слагам капки и й давам осцилококцинум.А най-странното е,че докторката каза,че не намира нищо патологично,т.е няма й нищо,ама изписа един куп неща
Не можете да си представите колко ми е мъчно за горката душичка,каквато съм ревла не съм спряла да плача откакто се върнахме от доктор.Сега вече е спокойна и спинка цяла нощ,дано да й мине скоро 
Над главата на майката,която държи бебето се чупи погачата от неженена жена и в устата на майката се дава парченце от погачата,натопено в меда заедно с малко лук,за да има кърма.После върху питата се слага нова носна кърпа и всички пускат пари в нея,а пак неженена и висока жена я връзва накръст нито много стегната,нито много хлабаво,за да не е стиснато или разпиляно бебето и качва кърпата на високо,за да стигне на високо в живота.После яжте,пийте и се забавлявайте.Това знам аз,дано да ви е от полза
Сега ви пращаме целувки и отиваме да папкаме
Иначе снощо спа спокойно, но кризата беше привечер. Пробвах номера със сешоара - ами доста се успокои детето, а да си призная честно не вярвах.
Имах чувството че не съм се постригвала и боядисвала от цяла вечност.
и да ми пишеш на ЛС как става номера, че аз след родилното не съм смъкнала нищо.
.На мен ми остават 5,5кг за сваляне,но изглеждам така все едно са поне 10
,а и годините си казват думата.Еееееех как свалях когато бях на 25,не ги усещах даже как си отиват пустите килограми,а сега-мъъъкаааааа. 
.
И от тогава детето стана супер неспокойно. Днеска гънката под лепенката беше пожълтяла и на едно место даже беше започнало да се зачервява. Та аз я заведох да махнат лепенката. И сега се чудя какво ще стане с нашето пъпче като не искам да слагаме повече лепенки. Ако знаеш точната идея на това упражнение с лепенката ще споделиш ли с мен, че нашата педиатъркане е много по обясненията
, каквото и да я питам все ми казва че не ми било работа да знам и не се оачквало от мен да разбирам
Не знам вече побърквам се ,колкото и да опитвам да влезем в ритъм за да може поне на разходки да ходим и да се къпем нормално,все не става.А времето сега е топло,много ме е яд!

Успокоихте ли се сега ,че винаги има и по зле!

До обяд беше спокойна,но после.....
като се запо4на един рев,едно свиване......ужас.Преди малко я нахраних отново( на 2 часа) и сега ме е страх да не й натоваря допълнително стомах4ето
,но- не виждах изход.носене на ръце и люлеене не помагаше,а тя не е спала от сутринта заради гадните колики.сега хълца,милата
Давам й 4ай на хип от копър и инфакол,но - явно без особен резултат.Ще взема да купя нещо друго.Кажете какво
Саб симплекс или Бейбинос
,та дано 4рез кърмата го приеме допълнително Препоръчани теми