Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 877
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Здравей,Вася! HugРадвам се 4е те виждам отново на линия.Мерси за вашия график.АКо можем и ние да измислим нещо такова...ще е 4удесно.Как сте?Как е малкото ангел4е?Слушка ли или само с името ще си остане WinkХйаде- вклю4вай се по-активно да наваксаме.И прати някоя снимка на сладура.Поздрави и целувки от мен и "ваденката" Joy(Още е такава и 4есто я нари4ам така.Ти си й "кръстница "Laughing)

# 76
Привет мами!
Честито на MimSss за изпита!  bouquet

Честито на всички малки месечинки,да растат сладки и послушни за радост на мама и тате! 
bouquet  bouquet  bouquet

Вие за 40 тия ден освен пита какво друго правите?
Аз мислех да я кръстим на 40тия ден,но още не сме избрали кръстник newsm78

Браво на бебоците ви че така хубаво наддават!Пу-пу дано все така да е!А аз определено ще се скарам на моята лекарка че не ни мери защото съм  #Cussing out

bobulin
много ми е мъчно че така се е получило,кой знае какво си преживяла! Sad Как се стигна до този абсцес,много кърма ли имаше?

gabi32 за първи път чувам подобна глупост!Преяждала,как пък не!

Лорекса
дано Кари скоро влезе в ритъм с акото че е голям ад наистина,и аз трябва да подготвям моя ученик за училище а не виждам как да намеря време!
Знаеш ли на едната снимка с Кари,тя е облечена с блузка с три къщички,аз имам абсолютно същата ,а ми я пратиха от Испания ShockedАко не е нахално да питам вашата от къде е?
Иначе сте големи красавици и трите! Hug

Val_stef пробвай да изключиш от твоето меню всички дразнещи храни ако още и даваш кърма иначе не знам какво да ти кажа,дано попреминат скоро тези пусти колики!

Да ви кажа честно,не бях влизала два дни и сега докато ви изчета забравих за какво щях да пиша Embarassed
Ние изкарахме обичайната нощ,ядене към 22:30,после в 3 после в 6 -7.после 8-9,и тогава да не повярваш за разлика от всеки ден заспа спокойно,че и аз покрай нея и откарахме така до 13ч,хранихме се до 13:30,сменяхме памперса и после пак малко за да заспи до към 14ч.И сега от половин час спи пу-пу,не мога да повярвам ! ShockedТолкова съм щастлива, че не смея да се зарадвам даже. :Може би се дължи на лактогонния чай който пия,той съдържа копър и анасон,и действа като увеличава кърмата ,а успокоява коликите и май наистина има ефект.
Много се радвам!Само дето ми действа запичащо,явно всичко против колики на основата на тези билки действа така.
С къпането сме много зле вече 3ти ден пропускаме защото тя яде в 18-19ч и като заспи до 22 на мен не ми се ще да я будя а после е мъртво гладна и така все не остава време.Днес съм решила твърдо да я изкъпем ама да видим.
Това е от нас засега!
Чух се с Гери(Кабив) добре са !Тя е писала в другата ни тема,блу също!
Лек ден на всички ви пожелавам с по малко проблеми и повече разходки и приятни емоции!

# 77
Velmar само като си я представих се разсмях с глас. Ние сме добре. Ангел е послушен през целия ден, но вечер от 22.30 до 23.30 ни мъчат колики и тогава много реве. Обещавам от сега нататък да се включвам по-често, ще изпратя и снимки, но нещо немога да се организирам. Баткото много обича бебето, мил е и е много грижовен, но има и една ревност и като каже "Мамо нали като нахраниш бебо ще се погушкаме малко" или "Хайде малко да си поиграеш и с мен", просто не ми остава много свободно време. След седмица като тръгне на детска градина ще имам повече свободно време.
Отивам да се храним, а след това излизаме на разходка.  

# 78
Здравейте момичета
Честито на MimSss за изпита  bouquet
Честито на всички малки месечинки,да растат сладки и послушни за радост на мама и тате!   bouquet

spinki ние сме на кърма и веднага се дохранваме с Фризолак или Фризовом(които помага за повръщането и за акане- дажам го сутрин и вечер), а иначе давам Фризолак и вода не давам /по рано пиеше по 60гр вода, а сега се мръщи и неиска да пие вода./
В болницата и даваха NAN и я бяха запекли едвам се изхождаше детето, дори се наложи да и правя клизма с термометърчето  намазано с олило на Бубчен.
Ако я карам на кърма точно след 15 мин е гладна, явно кърмата ми е намаляла защото точно за 10мин се нагълтва от двете ми гърди които после нищо не мога да изцедя от тях, а тя е гладна и трябва да и дам от АМ.
На мен Фризовом много ми помогна спря да повръща и се изхожда редовно всеки ден в 3ч. докато се храним и трябва да я преубувам след това хранене за да не се изрине.
При нас за сега няма колики или аз не забелязвам, тя си има тик да проплаква веднъж в съня си когато наближава да се събужда да яде но си спи, а когато е гладна вече доста се разплаква. А когато се нахрани и се унесе да заспива се стряска от нещо подскача и вдига рязко ръчички нагоре и заспива, Иначе тя си е много спокоина , обича да се къпе но като я сложа на хавлииката и ревва.
Това е за сега от мен лека ви седмица

# 79
привет и от нас с БОБЧО
Поздравлениа за всичко хубаво което ви се е случило тези дни изпити погачи и т.н все такива емоций занапрет  bouquet
А сега да кажа моита огромна мака- та днес ни беше датата за парви сериозен преглед и ваксина отиваме в поликлиниката и изненада лекарката отпуск до 15.09 бла бла да ни гледа друг  #Cussing out #Cussing out побеснях та миналата едмица ходих при нея има телефони неможа да каже ли
иначе за месец и 3 дни тя идва в кашти след като се прибрахме от родилното и веднъж ходихме да ни мери, оште тогава не ми вдъхна доверие питам за хранене колики а тя все общти нещта казва
ужасно се чуствам няма ли савести лекари всичко отначалото с пари ли трябва да става да дадеш та да очакваш внимание та за дете става въпрос
мами дайте савет мисля да я сменя нонезная къде да отида ако някоя е около района на кв. Емил Марков моля ви споделете за вашите  baby_neutral
и за капак бебо повърна папането за прав път и след като го измих опика мама а сега дали да му давам да папакушмарен ден #Cussing out
на вас  Hug и спокоен следобед

# 80
Здравейте мами и бебоци,
Честито на всички  baby_neutral, които са стигнали до питката.

Понеже нашия педиатър каза да му се обадим чак когато излезе акта за раждане и вземем формуляр от здравната каса, ще питам вас за проблемите.
От два дена Стефчо суче по-малко от 10 мин. /преди сучеше по 15 мин./ и по време на хранене ръмжи и се свива и ме хапе. Случва му се да ръмжи и да се изчервява и когато не яде, чудя се възможно ли е да има колики без да плаче. Иначе яде горе долу през 3 часа, но е станал раздразнителен. За 20 дена не го бях чувала да плаче, а сега усилено мрънка и често отказва да спи. Как да позная дали са колики и какво да правя? Между другото вие колко пъти посетихте педиатъра през първия месец?

Нещо ми се губят AlexsB и Стивън. Надявам се всичко с тях да е ОК.

# 81
Ralka Balka И ние сме така.Ели само ръмжи без да плаче!колики са,просто така го показват децата!

# 82
Здравейте и от нас с Ники!
Ние днес ставаме на 1 месец, черпя ви виртуално!!! Grinning
Най-после намерих малко време да се включа и аз. И то защото имам пак помощ, днес майка ми дойде за няколко дена, но миналата седмица като бях сама нямах време за нищо Sad
Сега съм по-спокойна и бебчо слуша повече.
Добре сме, гледаме се, кърмим се, от време на време е нервен и има колики, но май отшумяват вече.
На 07.09 ще ходим на консултация и имунизация. Тогава ще видим колко сме пораснали.
Излизаме на разходки и вече 2 пъти го кърмих и навън. Гледам да излизаме колкото се можа повече докато все още времето е хубаво.
Целувки от нас и до скоро!
 Grinning

# 83
Здравейте най-после и от нас! От седмица сме си вкъщи, но всеки път като се наканя да почета малко форума и като искам да пиша, все става нещо и не успявам.
Честито на всички, които вече са на 1 месец!
Ние с Камен сме добре. Режим ?!- нямаме такъв  Confused , но затова пък имаме колики в изобилие  Cry . Ужасно е, какво ли не пробвам вече, но за съжаление нищо не помага.
Познато ми е и това, което описва Ralka Balka . Ние сме по същия начин, но си мисля, че всичко ще се нареди постепенно.
Нашата педиатърка държи да имаме някакъв режим, но аз не мисля че мога да го постигна на този етап. Изцяло на кърма сме, незнам колко изяжда Камен и като заплаче по-рано не мога да го държа гладен. Нека да видим как наддава, пък после ще му мисля.
Целувки и лека вечер

# 84
мили майчета и малките ви скъпи съкровища!

аз едва успявам да ви прочета и още не съм се отчела в този форум!
рали, мерси че си се сетила и аз се надявам това ужасно главоболие да те е напуснало скоро след като се разделихме!

аз нещо си имам проблем със секциото по моя вина, реших да вдигна количката и малко се поразпънах та сега отново съм с болки като след операцията!

и Стиви доста се дразни като яде и се наяжда за 10мин, обяснявам си го, че накрая кърмичката по трудно се изцоква и той се дразни!

снимка на бебока съм сложила в албумчето, но не мога да направя линк и да го пратя на Обърквация-малко куцам с компа!

обещавам че скоро ще пиша повечко!
целувчици на всички ви!

# 85
# 86
Здравейте и от нас Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!!!

Ние днес сме много послушни, хапваме и спинкаме и почти не плачем. Днес ходихме пак на консултация и е качил 140 гр за 1 седмица, което според педи-то е малко, но пък той е напълно спокоен и спи по 3-4 часа, така че явно не е гладен. От утре започваме и Вигантол, но не разбрах дали се дава между храненията... newsm78

Лека и спокойна вечер!

# 87
  • Някъде там...
Здравейте!

Честито на всички , които правят 1 месец и на тези , които правят 40 дни,питки и т.н.

Ние днес бяхме на консултация-мериха бебчо и е пораснал с 3 см и е 4.020 кг. Направо като влезохме в стаята за консултация и кво да ви кажа направи всичко леш Mr. Green Mr. Green Mr. Green-първо беше изцапал памперса , а преди 15 мин го бях  сменила, изцапа там подложката където го слагат, след това го сложиха на кантара и той се изпишка яко  Mr. Green- най-обича да пикае като е гол Joy. Хубаво  че лекарката ми е братовчетка, че да не се чуда какво да права като свърши двете работи бебчо bowuu От утре почваме  и ние Вигантол по 2 капки сутрин на гладно, преди храненето. На 19.09 сме пак на консултация и ще му слагат и ваксина.
Иначе ние днеска много спим. По цели дни сме по разходки, което е голям кеф за бебчо Wink

Еми това е за сега от мен.

# 88
  • у нас
ROZI, и теб ша те взема,ама само да не мрънкате много,че немам нерви вече Joy.Имаше един лаф--да не чувам детски глас и скърцане на биберони,та и аз така. Sick
Валка,не го питай човека бе,не го мъчи hahaha,аз Ноември месец си стоях вкъщи на топло и мъжа ти не ми е идвал на гости--честна пионерска Peace
MamaMargo,това ни е блузката която купих за изписването,но нали Кари се роди малка и блузката и стоеше като рокля,та се облякохме с една друга.От тук съм я купувала,от много квалитетен детски магазин.Няма да казвам колко струва,че............ #CrazyОт вътрешната страна имаше едни огромни етикети,на които пишеше че е испанска май newsm78,но аз ги резнах.

# 89
Ние сме тихи4ки Лорекса smile3505,като е нахрамем и танк да мине не го 4ува.в4ера плу4ихме много подараци и мама прави два пати пита,парвата нестана,голяма игра5ка.днеска сме на доктор ,6т ни слу6ат сар4ицето дано вси4ко да е наред  newsm17 се моля само.4естито на вси4ки  бебоци които стават на един месец newsm38Ами това е целувки и лек ден newsm51

Общи условия

Активация на акаунт