Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 852
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Сладурски мами и сладурски АВГУСТовчета,
Само да споделя че нашата мома стана ве4е на 40 дни, в събота правихме погача. Тя се държа доста културно и дори се усмихваше през цялото време, въпреки че я закачаха 15 мацки. Миналата сряда бяхме на консултация и за радост на мама и тати, Алекса е наддала 1.400 кг и е пораснала със 7 сантиметра. Горда съм че само кърма е папала през това време, но за съжаление аз ве4е не я кърмя, направих абцес и мастит. Оперираха ме миналата събота и трябваше спешно да спра кърмата за да ме "резнат". Преживях един малък ужас, но сега всичко изглежда наред.
Специални поздрави на мама Нана и целувки за Калоян.

# 61
  • София
Еllenka, нослето можеш да почистиш и като накапеш физиологичен р-р. Слагаш го на обратната страна на тази ноздра, която ще чистиш, накапваш и чакаш да излезе секрета от ноздрата, която е откъм страната на която лежи. Дано си разбрала обяснението ми. 

Eliona, това розавичкото на устната веротно е мазолче. И ние имаме такова, казаха ми да не го пипам.
Иначе ние за 1ви път след посещението на педиатъра бяхме на консултация на 19 ден. Мериха ни всичко, вкл. обиколка на главата и гръдния кош. Но сестрата я измери с пелената и я изкара, че за 15 дни е качила 750 гр. Лекарката заяви, че преяждала и за това я болял толкова много корема. А аз като новоизлюпена майка въобще не се усетих до вечерта, признавам си глупостта.  Embarassed После като си премерих в къщи пелената, ами тя тежала 210 гр. Ама ще види сестрата следващия път. #2gunfireЩе взема една тензухена пелена и като я изкарат, че не е качила нищо за 10 дни, тогава ще се разправяме. Ами ако си нямах кантар в къщи да си я следя!?

# 62
  • у нас
Здравейте мамчета Hug
не съм писала скоро,не съм и чела.Имахме голям проблем с изхождането.Кари не беше акала повече от 36 часа.Плаче,нервна,коремчето подуто,пръцкаше като за световно,няма да ви казвам как миришеше.Опитах всякакви методи,но нищо не помогна-термометър в дупето,топли и продължителни бани,масаж на коремчето,гимнастика на крачетата,давам чайчето на Блевит с киви,сливи и тамаринд,но нищо не помогна.В събота вече сериозно се притесних и се обадих на една много добра педиатърка,която има само платен прием.Бях готова и 100 лева да платя,само за да се облекчи детенцето ми.Оказа се,че жената е на почивка,но по телефона ми каза да купя от аптеката прахчета ИМПОРТАЛ.Едно прахче се разтваря в 10мл.вода и се дават на бебето да изпие 5мл.След няколко часа памперса преливаше.Много сериозно ни обгази Sick.Не е запекана,даже е доста рядко акото,а защо не може да се изходи не знам.Днес пак не е акала и ако до утре на обяд не свърши работата,пак ще давам прахче.
Каката е още при баба си,нали я разболя и сега чакам бабата да оздравее,че да си прибере палавницата.Починах си активно тази седмица.Отдадох се на кафенца и пазаруване.Момите ми са почти готови за зимата откъм дрешки.Сега ще оправяме документите за градината и на 15-09 с бодра крачка каката ще е мини ученичка.
Ами това е от мен милички.Обещавам да съм по-редовна в писане и четене вече Grinning
Ето още едно фото от нас-
http://www.bgphoto.net/photos/1753/o632926285644062500.bmp

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 01:37 от Lorexa

# 63
Lorexa, пу-пу ама хубавки сте и двечките, всъщност и тричките  Heart Eyes Искам и аз такава мама  Grinning

# 64
  • у нас
Валка и вие не оставате по-назад от нас.Не бъди скромна Heart EyesОбаче ще изтрия снимката,че много голяма и ще я кача в албумчето ни.Всъщност Валка,ела бе душко,ще те осиновя.Става ли така? Joy

# 65
Валка и вие не оставате по-назад от нас.Не бъди скромна Heart EyesОбаче ще изтрия снимката,че много голяма и ще я кача в албумчето ни.Всъщност Валка,ела бе душко,ще те осиновя.Става ли така? Joy
Идаааааааа веднага тръгвам даже, то и без това мъжо спи и едвали ще забележи Mr. Green даже и детето ще взема Mr. Green

п.п. сорри мами, че разводнявам темата  Blush

# 66
  • у нас
И от мен сори,но не мога да се сдържа--цун бе Валка.Хайде лека нощ.

# 67
  • София
Здравейте Сладурски мами и сладурски АВГУСТовчета,
Само да споделя че нашата мома стана ве4е на 40 дни, в събота правихме погача. Тя се държа доста културно и дори се усмихваше през цялото време, въпреки че я закачаха 15 мацки. Миналата сряда бяхме на консултация и за радост на мама и тати, Алекса е наддала 1.400 кг и е пораснала със 7 сантиметра. Горда съм че само кърма е папала през това време, но за съжаление аз ве4е не я кърмя, направих абцес и мастит. Оперираха ме миналата събота и трябваше спешно да спра кърмата за да ме "резнат". Преживях един малък ужас, но сега всичко изглежда наред.
Специални поздрави на мама Нана и целувки за Калоян.

Благодаря Буболинче newsm51 Канех се да ти звънна, но нали знаеш, че между шишето и памперса не остава време за нета и телефона. Да целунеш дебелото дупе на Алекса  love001 И ние бяхме на консултация на 30 август. Калоян е наддал 920 грама и е пораснал 3 см. Надявам се, че сега си добре. Пиши на ЛС или звънни ако имаш време.
А иначе тази нощ изкарах полудремеща. Нашият татко е на работа 48 часа и ние от вчера сутринта сме сами. Но малкият беше доста послушен и не плака много. Надявам се, че гадните колики вече ще си отиват, че не може да се наспи детето като хората. Единственото спасение е количката и навън, но аз сама още не смея да я вдигам. Ами това е засега.  Hug

# 68
Здравеите мами!Влизам да по4ерпя моя син прави днес 40 дена beer Misc Baby Bottle,благодаря на господ е ме дари сас прекрасен син.Оф днеска ме 4ака голямо newsm75 1dishes  food002 сами4ка питка трябва да правя сама ужас.И на6ия тати ни6то не ми помага в4ера се разбу4ах smile3515,а тои след малко ме пта дали ми е минало маже ваоб6те не ми влиза в полужението,но има и иклу4ения.Браво Боболин smile3501,малката надава хубаво.Лореха наистина сте много хубави пу,пу и аз искам да си ми маика newsm03,а може и да станем сватове smile3503 .Целувки и лек ден newsm51

# 69
Здравейте и от нас! Днес бяхме на консултация, вече сме на две седмици и съм много щастлива, че сме наддали 630 грама, а сме на кърма. Все си мислех, че млякото нестига, но отказваме водата, казаха ми да пробвам с чай от шипки, но слаба отвара, можело да му хареса повече и все ме питат за подслаждането. Вие слагате ли захар?
 Залепиха ни и пъпчето, надявам се да се прибере.

# 70
  • София
ROZI24 , и ние правим днес 40 дни, а пък Марти е роден на 27.07 newsm78.
Обърквация, идеята за снимките на първата страница е супер, но аз пак не виждам всичко.От втората страница се виждат само три снимки.Може би ако я направиш по-малка?

# 71
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета и честита питка на бебораните.
Снощи аз бях дежурна при бебчо и той си показа проклетиите, нали майките понасят всичко.

Лорекса и при нас положението е същото - не ака по 2 дена а пръцка и то така мирише, че все едно се е наакал. Снощи тъкмо го изкъпахме и ще го обличаме и той се изака на пелената. Бързо го слагам да легне и той продължава. Доста ака, но продължава да се гърчи и да пръцка. Поне малко облекчихме положението. Сега започнах да давам сварена лайка вместо чая на ХИП. Една приятелка е много доволна, но явно че всяко дете е различно. Спрях и капките против колики.
Габи32 как вашата лекарка прецени, че бебчо преяжда?

И на мен първа страница почти не ми се зарежда, да не говоря за снимките. Сигурно е от интернета, толкова е скапан.

# 72
Аз смятам и 28 вклу4ит4елно newsm78 смятали са го много хора Mr. Green няма гре6ка.
а

# 73
Честити 40 дни и на Марти и на Хектор...независимо майките им как смятат дните Laughing
Да са ви живички и здрави рожбичките и мноооого да ви радват
  bouquet

Абе стоя и гледам и не мога да разбера тия деца имат ли нещо общо, нямат ли  newsm78
Маи ще взема да питам мъжо какво е правил ноември месец в Пловдив Mr. Green
Кари           и              Али

# 74
Здравейте мамчета. Много време не бях писала, защото имахме проблеми с интернета. Много ми е приятно да сме отново заедно.
Velmar, ние се къпем към 21ч. и към 22ч. се храним, след това започват гадните колики. Режимът ни е 7-10-13-16-19-22, след това когато се събуди обикновено към 1или 2ч, може и в 3ч. И до обяд си влизаме горе долу в нормалния график. Целувки за Дария от мен и Ангел.
Момичета решихте ли вече какви ваксини ще слагате на бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт