Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 803
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Здравейте,милички!
Вчера и моят сладкиш стана на един месец  Hug!Аз също мисля да правя погача,но не на 40-ия ден ,а утре.Мисля на 40-ия да отидем на църква,а после на гости.А за  самата погача на мен ми казаха,че може да се прави и преди 40-ия ден,но не след .Казват че колко по-рано се направи партито толкова по-рано ще се омъжи/ожени детенцето Joy.Татито,когато го чу това каза,че по-добре да изчакаме rotfImbo,НИЕ нямало за къде да бързаме hahaha.
VELMAR виждам,че и вие сте на 7.08,защо тогава изчисляваш че 40-ия ден е на 16.09 newsm78,аз  мисля че се пада на 15(в петък)?
А за кремовете за стрий и разни други стягащи и изобщо всички такива(мижи да те лъжа)-не можело да се използват докато се кърми Tired.Аз се бях намазала и опаковала даже с фолио и после се сетих,че може би не е желателно и драснах два реда  при "БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАЙКИ"и веднага ми отговориха,че е противопоказно Naughty и да не експериментирам...не знам...
Чао от нас и на всички приятен ден newsm51!

# 151
  • у нас
Здравейте мамчета  bouquet
Mama Igi ,миличка,толкова се измъчи.Съжалявам и не знам какво да ти кажа,освен да се моля по-бързо да преминете през този труден период.За твое успокоение,Кари също плаче понякога докато се храни и забелязах,че това се случва,когато коликите са по-силни.Може и при вас да е от това.
nadence,ако става въпрос за немския Лефаксин на Байер,ние сме с тези капки.Даде ми ги една мила мама от София.Помагат,но когато коликите са много силни ефекта е нулев.Сега чакам немския Саб симплекс да ми донесат.Ще пробвам и него.Скъпичък излиза,дано има ефект поне.
Emelle,недей налива масло в огъня,че Валката ще изгони мъж и.Тогава трябва да го приютявам при нас Joy.Всъщност то не се знае---Валка,я кажи с моичкия кога сте се виждали???????
Ето две снимчици на нашата кака,когато беше на годинка - 

http://www.bgphoto.net/photos/1753/o632464415232343750.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/1753/o632457463529218750.jpg
Ето ги малки
И КАРИ
Ама като казвам на мъжо,че докато прави децата не проявява фантазия,той се сърди.Ами един калъп има човека и ги вади еднакви hahaha

# 152
Днес е нашата месечинка, черпя всички ви newsm38  cook
Честита месечинка на Тарек  на vessy78,  Ивайло на tedi79,  Емили на snejko и вс. др. празнуващи днес.  newsm51

# 153
  • Sofia
:А и едва ли ще тръгна ли4нода меся,така 4е- кажете къде бих могла да поръ4ам да ми направят такава.
velmar Много хубави питки правят в 101 грама сладки, имат магазини на няколко места в София, а в центъра са в Радисън САС.
От вчера даваме Инфакола, защото май, май коликите почват. От два дни забелязах, че китките на ръчичките й и долу крачетата се белят. Толкова активно я мажа със зехтин, но там люспите си стоят, сякаш си сменя кожата. Ще опитам и с олиото на Бюбхен, но след като със зехтин не става... newsm78 Сега е в количката на остъклената тераса и спи като къпана. Днес след обяд ще й направим първото излизане. Как обичате бебоците като ги извеждате? emelle главичката като бебо е с шапка? В стаята температурата й е около 22-23 градуса, но навън е доста по-топло и доста се чудя newsm78 newsm78
Ох исках д да пиша още нещо , но забравих. Честно казано напоследък доста забравям Embarassed
Относно килограмите - преди да забременея бях 49, стигнах до 62, а сега съм 53-54, но си хапвам активно и ще го мисля по-нататък как ще ги свалям.

# 154
:А и едва ли ще тръгна ли4нода меся,така 4е- кажете къде бих могла да поръ4ам да ми направят такава.
velmar Много хубави питки правят в 101 грама сладки, имат магазини на няколко места в София, а в центъра са в Радисън САС.
Мерси за инфото.АКо знаеш къде са им другите магазини- моля те- кажи ми,4е радисън не ми е от най-удобните.
За беленето - не се притеснявай-нормално е.Аз мажа с олиото на Мустела,но целат на вси4ките е да подхрани и омекоти сухата кожи4ка.От тях няма да спре беленето.
Дария от сутринта не е мигвала.Това с пове4е от 6 часа бодърстване Shocked.Спи й се, а не може да заспи.Направо не знам какво да правя.Все на ръце сме от тогава ooooh!

# 155
VELMAR виждам,че и вие сте на 7.08,защо тогава изчисляваш че 40-ия ден е на 16.09 newsm78,аз  мисля че се пада на 15(в петък)?
Пак ги сметнах и пак ми излиза на 16,09( събота).Аз не броя 7,08 Peace

# 156
nbirthday   Честит Рожден Ден на мама Divas    nbirthday
Мила Диляна, да си жива, здрава и много щастлива. newsm67

# 157
Здравейте!  Laughing
Честит Рожден Ден на Divas!
  bigdance2 Tada  bigdance2
Честити месечинки на малките съкровища! 08.08. беше един от дните през който се родиха много бебета. Днес празнуващите са доста!  Laughing
Eliona аз слагам много тънка шапка. Когато педито ми направи забележка за шапката времето беше много хубаво и ние тръгнахме да излизаме от кабинета без шапка и тя ни спря и ни обясни.
Kabiv къде се изгуби, драсни няколко реда!  Hug

# 158
Здравейте мамчета,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ.

nbirthday DIVAS, ЧЕСТИ РОЖДН ДЕН   bigdance2  bigdance2  bigdance2

Ние днес бяхме на една бърза консултация при педито. Не знам дали ви споменах, но преди няколко дни имахме кръв по пъпчето, днес пак и аз много се изплаших и марш на доки. Педито каза, че сме го били мокрили повреме на къпане (не е лъжа, стараехме се ама...) и ни забрани баня 2 дни. На мен тази работа не ми хареса и отидох и купихг големи лепенки и днес ще се облепим и тогава ще се къпем . Дари обожава плацикането и не смятам да я лиша от този кеф.

Освен това днес от работата ми се обадиха да ми искат болничен (Ново 20!) Оказа се че трябвало да си го взема от болницата. Ама нас като ни изписваха освен обменната карта нищо не ни дадоха. Дали е късно да ида да си го вема, и ако не е от кого да си го търся??
Моля хелп Simple Smile

Сега ще подремна малко и до писане

# 159
Обърквация,ако не се лъжа ти раждаше в Шейново.От информацията трябва да си вземеш болни4ния.Ако искаш ,може и епикризата да си вземеш( за спомен Wink).Нея пък ще ти я донесат на крака  долу.А за къпането - ние ДАри не я къпахме....около седмица ooooh! заради пъп4ето.Но - не исках да рискувам.И аз бях купила лепенки за пъ п4е,но - не ги спагах( защото не я къпех).Само дупето й измивахме.Е- ще издържите.А и като се замисля как ще се отлепи после .... Rolling Eyes

# 160
Аз само да вмъкна, че ние бяхме сложили една такава голяма лепенка и после видях бая зор докато  я отлепя, имах чувството, че ще обеля кожичката на бебчо и три пъти се препотих... По-добре не слагай, не си струва.

Погача ние не правихме, но на четиридесетия ден отидохме тримата в близката църква и попът ни изпя молитва, а после се поразходихме ... Нито сме носили нещо, нито сме плащали, оставихме дарение в касата на църквата.

# 161
Честит Рожден Ден на Divas!!!     

Didika, само малка поправка -- Удостоверението е за родствени връзки, а не за семейно положение...просто, когато отидете за акта за раждане в общината си го извадете и него. Ние днес също успяхме да подадем документите, но ми казаха, че могат да се преведат само по пощата.

val_stef , аз попитах още по време на една от визитациите и акушерката и лекарката ми отговориха в един глас, че може веднага да започна коремни и аз също много се изненадах, но наистина коремнит мускули нямат връзка с влагалището, така че няма как да повлият на шевовете....а пък и чак 6 месеца....доколкото знам след секцио е около 3 месеца...

# 162
Здравейте и от мен!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!!

val_stef, на мен док ми каза да не се натоварвам около 6 седмици и после по малко като увеличавам постепенно физическите натоварвания / това при  секцио/.

velmar,  епикризата от Шейново от кого трябва да си я поискам и може ли със закъснение да стане това?

За мазането аз само след баня мажа обилно с олиото на Себа Мед, а акушерка ми каза че кремчето против подсичане да използвам само ако се зачерви дупето. Също тя ни посъветва да къпем / т.е. таткото да къпе/ бебо до края на 2-я месец на чешмата в банята и сега точно така правим - става много бързо и бебо плаче много рядко.

А за храненето ние вече сме почти изцяло на АМ - имам кърма най-много за едно хранене, най-често 1-вото сутрин.  И напоследък Вики повръща много , та понякога се притеснявам, че не задържа нищо и все едно не съм го хранила. Cry Ще видим на консултацията как сме с килограмите и тогава ще му мисля.

Хайде чао на всички и по-малко и леки колики Grinning ви пожелавам, че това май е на дневен ред при всички.

# 163
  • София
Здравейте, маминки!  Hug
Честито на всички, които са ни астролгически близнаци! Черпя ви виртуално по случай нашата месечинка! И благодаря за поздравленията!   bouquet   party023  cook  bigdance2
Честит рожден ден на Дивас!  newsm59
Добре дошли на Гери, Кайли, ели78!  Peace
Ивчо днес не се държа много прилично, но вече съм свикнала  Laughing Само дето да ревне с всичка сила в 6ч. не е много приятно - нито за съседите, нито за нас, но няма как - гушкаме се поне час и така...
Мама Иги, и ние плачем понякога докато се храним, не знам на какво се дължи, мисля при нас че е от лакомия - няма търпение да яде и се дразни, а го мързи .  Crossing Arms Стискам палци да се оправи малкия! А той ти е одрал кожата направо!
велмар, защо не броиш датата на раждане?  newsm78 Аз всеки ден го отмятам с гордост, не се отказвам и от този  Wink
За сешоара - при нас действа всякак - и като духаме към коремчето, и като просто бръмчи! Затова го обявихме за симулант с таткото, но като гледм и при вас е така  newsm78 Може би просто шума ги успокоява. Даже мисля да го запиша на касета и да му го пускам - иначе ще ми изгори сешоара  Mr. Green
Бейбинос са наистина гадни, но няма начин. А някой ползва ли мехлемче за коремче със същото име?  Дали помага?  Rolling Eyes
Ох, пак се обажда малкия...Много целувки на всички бебоци!   bouquet Heart Eyes

# 164
44ЕСТИТО НА ВСИ4КИ БЕБОЦИ СТАВА6ТИ НА ЕДИН МЕСЕЦ newsm51  cook.ДИЖАС 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МНОГО РАДОСТ И СЕМЕИНО 6ТАСТИЕ newsm59нИЕ СМЕ ДОБРЕ ДНЕСКА БЯХМЕ НА РАЗХОДКАОБИКАЛЯ ВЕ4Е С МАМА ПО МАГАЗИНИТЕ.ЛОРЕКСА ТОВА С КАЛАПА МЕ УБИ  МИЛА smile3532,НА6ИЯ ТАТИ МЕ БАЗИКА ДА НЕ САМ СИ БИЛА ПРАВИЛА САМА БЕБЕ6ОНКАТА 4Е ПРИЛИ4А НА МЕН МНОГО newsm53.АМИ ТОВА Е НЯМА НИ6ТО НОВО ОКОЛО НАС.ВАЛМЕР БРОИ СЕ ОТ ДЕНЯ В КОИТО СЕ Е РОДИЛО БЕБЕТО,А НЕ ОТ СЛЕДВА6ТИЯ.

Общи условия

Активация на акаунт