Много благодаря за поздравленията и комплиментите,стана ми много приятно!

В този ред на мисли искам да честитя на всички днешни месечинки!
Да са живи и здрави и по малко плачливи през следващия месец,да ви пожелая всичко да се оправи и коликите да са само спомен!

[/size][/color]
Днес Ели не беше толкова спокойна колкото вчера,но все пак поносимо,лошото е че понеже бяхме сами днес, а аз имах много неща за вършене,не можах да се изцеждам след всяко кърмене и сега се тревожа дали кърмата ми няма да намалее

Утре след ваксината заминаваме за Стара Загора така че ще липсвам една седмица,ако се зачудите нещо де

Трябва да си прибера акта за раждане и другото дете ,че милия съвсем го забравихме!
Колкото до къпането,ние се къпем в коритото на 2-3 дни,иначе на чешмата,по бързо е ,а и с този луд график на ядене!
Хора дайте акъл как да я науча да взима залъгалка? Побърквам се вече,само я плюе а мен ме използва като такава за да заспи,а за креватчето не ми се говори
Не го понася и това е спи основно на нашето легло!Кошмар!Аз съм голям мързел и още никакви упражнения не правя

На мен болничен ми дадоха но епикриза само на детето на мен не.Мисля че не е толкова фатално нали?
Аз още не съм ходила на преглед,много ми е далече Св.София където раждах,мисля да взема направлиение и да отида при моята гинеколожка
Но честно казано ме е страх,дали няма да боли Някой преглеждал ли се е вече?
Мама Igi надявам се бебо да се оправи и да започне пак да си яде нормално!

Обърквация по добре пропусни наистина 2 дни нищо няма да и стане!
Добре дошли и на Kaili,elli78 и Kabiv!както се казва време ви беше!
Ами това е ,Ели пак ръмжи на сън ,но ще се опитам да поспя докато и тя спи!
До другата седмица!Дано тази мине леко за всички вас мами и бебоци!
От 2 дни давам Саб- симплекс за тия пусти колики.Струва ми се някой беше казал 4е е възможно да запе4е от него?
А днес съм на работа и трябва да я оставя със свекърва ми да й дава АМ
,4е тъпата по мпа не иска да изцеди достатъ4но.На ръка се справям по -добре.не знам пък дали ще успее да й направи АМ...АБе- лудница
В понеделник сме на консултация и ще видим какво ще се разберем.Тогава трябва да ни бият и хепатитната ваксина,Къде то4но я поставят и има ли някакви реакции от страна на бебо?
На мама геройчето е тя

А то се оказа 4е просто помпата не успява да изцеди според о4акванията ми.
Доки само ми разреши
- къде на шега,къде на майтап и ...онази ве4ер( то4но на месе4инката на малката),открихме сезона
Лелеее- 4увствахме се и 2-мата малко странно,тъй като не бяхме правили секс то4но от 1 месец.Последно беше няколко часа преди да тръгна за болницата...

,.но - вместо това побързах да излеза и ревнах в асансьора.Ох- не знам какво ще правя занапред.Тя и свеки ще е тук още ...абе- броени дни са,а на непознат 4овек ще ми е още по-трудно да я оставя.За съжаление при нас алтернативата е единствено бава4ка