Къде трябва да отидем на контролен преглед 30 дни след операцията? На мен никой не ми каза за този преглед, а в епикризата го пише. И колко време след секциото можем да спортуваме, че ми остават 6-7 килца за сваляне.
Давам Еспумизан и май му действа добре, но чаят на Хип нищо не прави.
Но понеже съм си малко пухкава
няма да е лошо да сваля още някое килце. Ами това е засега от нас. Лека вечер!
Всички присъстващи си купуват свещи плюс една за попа.Като свърши с четенето ме заведе както си държах бебека до иконата на Дева Мария и ми каза да говоря с нея като майка с майка и да й благодаря.Не ни искаха нищо да носим,а като питахме колко да платим ни казаха колкото си пиредценим.После отидохме на гости да поспи Ина и да се почерпим за нейно здраве и се прибрахме.Това беше всичко.Сега вече сме големи и можем да ходим навсякъде
.Само дано утре докторката каже,че милото ми детенце вече е добре.Моля ви,стискайте ни палци за прегледа,че ми е много мъчно
.Добре дошли на завърналите се мами,пожелавам ви най-безпроблемното гледане на бебчетата ви,а на слънчицата,които днес стават на един месец пожелавам живот по рози,но без бодлите
.Много целувки от нас и спокойна и спяща нощ

Нашето педи ни предупреди навън да сме винаги с шапка - топло, студено без шапка да не излизаме.
Как и аз искам да сваля повечко че и аз бях пухкава още преди да забременея. Иначе в родилното оставих 10, имам да свалям още толкова, но аз искам повече. Вкъщи съм се оборудвала с гири, степер (Лорекса ме зариби 

поне до 3-ия месец бебчето ще трябва да ги търпи
от два дни поразредихме храненията и сега се храним по 5 пъти на ден + 1 нощно. На Ния прахосмукачката също не и пречи, дори когато спи не и пазим тишина, говорим на висок глас, даже й пускаме музика
предимно от дупето и бедрата
най-вероятно ние ще я направим неделята преди 40-ия ден (при нас се пада във вторник). ходенето в църква ще пропуснем
Бебка я мажем с тоалетно мляко, ние ползваме козметиката на NIVEA и сме доволни на този етап

ти да се успокоиш и всичките тези неволи да бъдат просто един спомен

Целувки от нас с Ния
.Преди малко изкъпахме Дария и 4акам да писне ве4е,4е ,много време се умъл4а
Та- по същество!
Аз другата седмица ще трябва да ходя.
Смао нощем спи там.И то винаги я пренасям ве4е заспала.Аз от няколко нощи процедирам с кърменето в легнало положение.Много ми е удобно и лесно ,а и на бебка й харесва.Но - на сутрешното хранене си остава да си спи на спалнята.Дори ми се слу4и на 1-2 пъти да заспа докато я кърмя и тя да си спи още известно време до мен 
,или може би ,по примера на Теди79,с вси4ки нали4ни средства наведнъж в борбата с коликите 
И ние скоро ще сме на 1 месец живот и здраве.
Чакам в събота да ми донесат капки Лефакс от Германия.Ако и те не ни помогнат незнам вече... 
Имаме си проблеми в семейството и може и това да е спомогнало малко или много /живота може да е много жесток и несправедлив понякога
Извинявайте че се оплаквам така/.Това е за сега,че пак се размрънка съкровището ми.
Лека и безплачова нощ и от мен.
.Да са здрави и много много послушни ,да радват мама и татко
.

. Говори ми че било много опасно, можело да се увредя ако сега съм си напъвала коремните мускули. Каза даже, че в момента не бивало като имам запек даже да се напъвам , пък камо ли коремни....и аз се отчаях 

,много ми е ма4но като 4уя за болно бебенце толкожа са мани4ки и безпомо6ни.ние бяхме на далга разходка и ни се отрази добре
,угас не искам да се гледам 4ак в огледало.Ами това е мами лека но6т.