iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 117

• 39 968
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравейте!
За две неполучени поръчки от м.август добре че писах на сайта  -ще ми възстановят сумите.Много бързо стана в рамките на няколко часа-пратките са върнати не знам по каква причина.До Бургас не са стигнали проверявам редовно в пощенския клон.
Успешен ден Ви желая.

# 526
Local post plus е с пълно проследяване, ще се вижда къде е пратката и след влизане в България, няма опасност от загубване.

Да, видях, че има тракинг номер, но се чудех защо ми дава безплатна, а другата е 15лв.
Под методите на доставка има срок , за local post знам, че не е вярно, а за local post plus? Защото в случая ми дава декември, а обикновената по-рано.

# 527
  • София
Следваща промоция
- в момента е активна!!! Peace

24% намаление на:
Fish Oil & Omegas (EPA DHA)
- с персонален код, още 5%
- валидна от 29 до 30 септември, 20:00ч ... само 24 часа
ПП. до днес 20:00 ч., може да се ползва заедно с промоцията: 
Liposomal C и  Pet Health & Supplements
  - също с 24% намаление + ПКод 5% -> 29%

# 528
ioioto0, не знам защо чак декември, посочения срок е ориентировъчен.
Винаги до България ползвам post plus, последните ми пратки от август чрез този метод, пристигнаха за около седмица и подле 20 дни стояха на митница без да получа покана/известие. След като ми пратиха известие ги обработиха за 2 дни.
Не винаги е така.
Иначе, служителите са били отзивчиви, не съм имала проблем с комуникация.

Пратките от началото на септември от тези промоции 29%  са вече при мен, други пътуват. С Хермес, предплатените такси са.

Сама си прецени, дали за две седмици ще си получиш нещата с превозвач или ще чакаш, ако се наложи чрез  пощите.

# 529
Здравей Денис,
Как е по-правилно да се приемат тези витамини на гладно или с храна съгласно описанието? Пробвах на гладно, но не ми понасят гади ми се и ми прилошава. Как намираш дозата на витамин А? Колко време бих могла да ги приемам без почивка?:
https://uk.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-Earth-s-Blend-One-Daily-S … an-Capsules/42405

Хубав ден и благодаря!
Flowers Hibiscus

# 530
За тези, които търсят Омега 7. Този
https://de.iherb.com/pr/Source-Naturals-Omega-7-Seabuckthorn-Fru … gi-Softgels/64691 - за 2 бр дава 24%+5% от код + 5% за количество + БД до Германия. Общо 34% отстъпка с БД.

Код за 5% FJR559

# 531
Сигурно е обсъждано някъде из темите. Каква е причината повечето неща, които могат да се поръчват за България, да не могат за Англия и Германия?
Например искам да поръчам концентрираната омега на CGN и не ми дава за двете страни.

# 532
  • Пловдив
Денис, според теб има ли смисъл да поръчвам омега 3 , след като поръчах омега 7?

# 533
Сигурно е обсъждано някъде из темите. Каква е причината повечето неща, които могат да се поръчват за България, да не могат за Англия и Германия?...
И мен ме е хващало яд да тази работа, защото пълня коша и накрая като сменя на Ук, половината са неналични 🤔

# 534

При мен или в сайта има някакъв проблем - от половин час не успявам да изпратя поръчка, защото отстъпката от 24% ту се визуализира, ту изчезва.
И при мен се случва често  ( дори и вчера, поне 2-3 пъти) - изпразвам кошницата и я пълня отново... поне при мен, това помага.

Да, след дълго и упорито рефрешване и пълнене на кошницата успях да поръчам.
Само да отбележа, че на следващата стъпка пак ми преизчисляваше продуктите и махаше 24-те процента.
Затова преди да натиснете Place order пак правете проверка Simple Smile

# 535
# 536
Забелязах и аз, някои продукти не са налични по време на промоция за различни държави.
Този мой много любим продукт
Скрит текст:

с доставка до Англия, при отстъпка 24%+5%  го пишеше неналичен, а за България можеше, така го изтървах. Свърши промоцията и стана наличен за Англия.
Но пък е цена 11$ в момента, последните две години 13$,  та ще видим сега.

От Омега 3 хвърлих око на life extension.
Хубава е Oslomega, но е течна и у нас се сърба от шишето,  колкото толкова,  обяснения не помагат. Мъжа е най-голямото дете на жената в семейството.

# 537
  • Пловдив
Благодаря, Щефи! Аз за детето я мисля, че пък на него под друга форма няма как да му я пробутам.

# 538
Странно защо, но не на всичко от fish oil дава намаление. Искам да поръчам на Carlson labs, но няма намаление за него. Дали някои фирми са изключени от тази промоция?

# 539
Carlson labs никога не намалят винаги в извън промоции даже не си спомням да съм виждала и 10% седмично намалание на марката.

Общи условия

Активация на акаунт