Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 874
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз имам приятелка, която я завърши, но преди 10+ години. Знам доста, но нещата се менят. В момента с реализира добре, завърши след това журналистика. Бяха много доволни.
Сантра (певица някаква) и тя е завършила там, но всичко е преди време.
Не знам дали помага...но Олив, не е фантом за мен Grinning

# 91
  • София
Аз имах колеги в университета, които идваха от частната английска /това беше преди повече от 15г. обаче/. По онова време въпросното училище напълно отговаряше на имиджа, че в частните училище учат предимно децата на заможни родители, които ги записват там, защото отрочетата не могат да изкласят сносна държавна гимназия. Сега обаче не знам как е, може да са се променили нещата.

Аз чакам за Британика парк скул, но е много оскъдна информацията засега .
Всъщност за Британика е писано доста последните теми - върнете се назад и прочетете.

# 92
  • София
Назад бях писала за познато дете, завършило частната "Уилям Шекспир", находяща се поне тогава, към днешна дата не знам,  в този техникум до 1 СУ. Изкара 8-ми (май и 9 клас) в АК и после се премести. Винаги е било отличник детето, не попитах защо го местят. Така че доводът, че не може да изкласи в АК или в добра ДГ отпада. След 7 клас беше прието в 164 ГПИЕ с английски за втори език. Не е била и финансова причината, иначе нямаше да иде в ЧГ. Бяха доволни. Но все пак детето завърши преди 3-4 години, та отзивите  не са актуални.

# 93
Следя информация за пчаг също, като и за няколко други и се опитвам да си обясня липсата на мнения в нета. Някакви идеи?

# 94
Не всеки пише по форуми.

# 95
  • в страната на чудесата
Следя информация за пчаг също, като и за няколко други и се опитвам да си обясня липсата на мнения в нета. Някакви идеи?
кое училище е ПЧАГ?

# 96
  • София
Не е ли Първа Частна Английска Гимназия?

# 97
# 98
  • в страната на чудесата
Ооо мерси.
Имам приятелка завършила, но тя сега е на 30 Simple Smile
значи отдавна ще да е било. Много много стойностен човек, с чудесна реализация впоследствие.
Имам дежа вю, обсъждали сме го сигурно преди... това училище.

# 99
  • София
Да, няколко поста по-нагоре разказах за познато дете, преместило се от АК в нея. Също много читаво и умно, далеч от образа "дете на парични мама и тате, което няма капацитета да издрапа другаде".

# 100
От сайта на гимназията става ясно, че ползват база в ДУ.  Преподавателите кои са? На снимките виждам няколко възрастни дами. Не пише колко ученици, колко випуска имат.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 15:23 от polly_g_bg

# 101
  • София
Някой има ли идея дали за ПУК-1 клас в ТЕ ще има промяна в таксата, която е посочена на първа страница?

# 102
  • София
Някой има ли идея дали за ПУК-1 клас в ТЕ ще има промяна в таксата, която е посочена на първа страница?
Техният ПУК е в детската им градина - там таксата за учебната година 2020/2021 е около 4000 евро при еднократно плащане. Таксите на 1-ва страница са за училището и са актуални за учебната 2020/2021.

# 103
  • София
Благодаря. Принципно ни интересува 1 клас, но почвам да се чудя дали за 1 клас ще имат свободни места. Дъщеря ми сега е на 5. Ако шансовете за 1 клас са малко, мъжът ми иска да я пробваме за ПУК (не знам дали обясних разбираемо).

# 104
Благодаря. Принципно ни интересува 1 клас, но почвам да се чудя дали за 1 клас ще имат свободни места. Дъщеря ми сега е на 5. Ако шансовете за 1 клас са малко, мъжът ми иска да я пробваме за ПУК (не знам дали обясних разбираемо).
Тц, аз лично го прочетох два пъти за да схвана нещо.
Детето е  на 5 години. Искаш от 7 годишна да тръгне 1  клас в ТЕ. Но ви е страх,  че няма да има места и затова ТМ иска да кандидатства детето за ПУК.
Мъжа ти е прав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт