Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 843
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мецане, бързо да забравите случката... всичко случило е съвпадение.
С пожелание за още много състезания и сметки от ресторанти, които да не ви стряскат Wink

# 61

Това е гледката от хотела, утре си тръгваме, слава Богу, не мога да го гледам вече несебърското море. Благодаря на всички и извинявайте за спама, всъщност идеята ми беше, че не е добре, може би, толкова много да се фиксираме върху резултатите на децата, особено в ранната им възраст, защото всъщност има други неща от живота, които са много по-важни, и най-важното е самият живот, сам по себе си, и здравето.

# 62
  • София
Оххх, иди го обясни това на covid-deniers в Клюкарника...

# 63
Шарки, ти нали не си за ДО? Нищо, че при вас би било напълно ОК.

# 64
  • София
Аз съм за ДО, синът ми не е. Предпочита в час, по-бързо научавал. //Е, често казано, и аз съм като него, много ми липсва обсъждането на живо.// Той какво ли ще научи толкова ново в 12 клас не знам, мисля, че си продължаваме ходенето на училище като на детска градина - да поиграем, да посошълайзваме.

# 65
Здравейте!Частно училище "Увекинд",от 7 или 8 клас е в база "Лозенец"?

# 66
Здравейте!Частно училище "Увекинд",от 7 или 8 клас е в база "Лозенец"?
Увекинд нямат база Лозенец. От 5 клас децата са в сградата им на Руски паметник зад хотел Родина.
Мястото е хубаво точно над "Спортна София".

# 67
Шарки, синът ти не завърши ли?

# 68
  • София
След месец ще е 12 клас.

# 69
  • в страната на чудесата
След месец ще е 12 клас.
Излишен клас според мен Simple Smile
Нито на децата им се ходи, нито на мен ми се плаща Simple Smile

# 70
Напълно те подкрепям, а и винаги съм смятал, че не е редно пълнолетен човек да бъде ученик. Навремето имахме 11 класа и всички завършваха или току-що навършили 18 години, или още ненавършили.
19-годишен човек да бъде ученик за мен не е нормално. Ами че той/тя има право да има брак и дете на тази възраст, да пие алкохол и да пуши напълно по закон.

# 71
  • в страната на чудесата
Да. 19 годишен на училище е смешно, ако не беше тъжно. Аз завърших НПМГ на 17...

# 72
А, какво училище, то беше на дивана 12 клас. Принципно съм съгласен, че е излишен. Но може момчетата да учат ВиК и електро, а момичетата да правят торти. И да изкарат книжки😀

# 73
  • София
При нормални условия 12-ти клас си е екшън, колкото и  да се говори, че бил излишен. Може да е излишен след толкова години в училище, но за младежите е натоварване - оформяне на диплома, подготовка за матури, подготовка за кандидатстване, езикови сертификати.

# 74
На 17 завършваха в Русия, тогава СССР, имаха 10 класа. И това ми се е струвало прекалено пък в другата крайност. Нашето българското си беше най-доброто. 😀 Макар че следвах в Русия с русначетата в потока, завършили 10 класа и нямах впечатление да са по- зле от нас. Освен някои, де, които наистина бяха по-зле. Както и да е, 10 класа е наистина може би малко, но 12 класа със сигурност е прекалено.

Най-логичнотото и нормално си е както беше в България, да завършиш училище в годината, в която ставаш пълнолетен.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 18:54 от Татко Мецан

Общи условия

Активация на акаунт