Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 838
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Това е форум. Фактът, че в заглавието на темата присъства думата " информативна", не означава, че списващите в нея трябва да я оформят като детайлен справочник. Това се отнася и за останалите теми във форума. Ако нещо те интересува, търсиш и четеш. Ако не ти се чете, прескачаш. Ако не разбираш, питаш.

# 421
Аз отдавна предлагам да сложим съкращенията в заглавния пост...
Е, аз не ги ли сложих?😂
Явно само се каня.
Утре ще ги добавя.

# 422
  • София
О, тези, корпоративните ейчарски купешки думички нищо не означават. Иновативни, ненасилствени, вътрешна мотивация... Важното е да видиш какво точно се случва и как се случва. Иначе и аз мога да наредя едни такива думички като бисерчета ще стоят! Но явно хората им се връзват.

Мине-немине време и започне някой да недоволства от съкращенията.

# 423
  • София
... и да вменява задължения във форум на другите, и е изумително как изобщо, е така по подразбиране, решава, че са му длъжни останалите. И не само това, ами и с критика, тропкане на крак и укор.

Мецане, огромно благодаря за уникатния бисер за Мълчин!!!

# 424
  • София
Който търси, намира нужното. Който се интересува от нещо конкретно, а не е намерил все пак отговор на въпроса си, въпреки че е потърсил, пита. Който нещо не разбира в поднесената информация, моли да му бъде разяснено. А който иска да си спести горните неща, обикновено критикува  с увереността, че другите са му длъжни. Основни закономерности са това в този форум, че и във всеки друг...

# 425
  • София, България
Като нова в тази тема мога да потвърдя, че не е ядрена физика да се разбере какво е АК, ОТ, БШ, СС, КО и т.н. Най-малкото има списък на училищата на първа страница.
Аз пък търся за моето явно точно "даскалски подход", за другото можем и сами да й даваме криле на въображението. Прави ми впечатление като гледам дъщеря ми, че децата естествено искат да се научат и да трупат знания. Онзи ден в дг май трудно беше разбрала как се прави някакво грозде, чак преди да заспи мислеше за това.

# 426
Скоро ще поискат и сбит преразказ на 42-те изтекли теми преди тази.

Въпросната учителка от Питагор беше последната капка, която ме отказа от училището преди години. Вярно, тогава и беше първа година в частно училище. Идваше от държавна детска градина в Младост.

Някой знае ли точния нов адрес на Питагор?

# 427
  • Sofia

Въпросната учителка от Питагор беше последната капка, която ме отказа от училището преди години. Вярно, тогава и беше първа година в частно училище. Идваше от държавна детска градина в Младост.

ние от скоро водим малкото ни момиченце в ПУК на Питагор и още трупаме впечатления, затова ще съм признателна, ако споделиш за опита Ви там!!!
Иначе адреса е бул. „Генерал Михаил Д. Скобелев 58 - веднага след кръговото на Руски паметник в посока към Стамболийски.

# 428
  • Отвъд алеята зад шкафа
Alegra, това е настоящият адрес на Питагор, чакаме да разберем новия, който ще е в Красна поляна. Само не разбрах ПЧМГ или Питагор ще местят и кой остава на Руски паметник.

# 429
Дамите в темата казаха, че Питагор ще се мести, а ПЧМГ си остава на Руски паметник.

# 430
  • Sofia
Alegra, това е настоящият адрес на Питагор, чакаме да разберем новия, който ще е в Красна поляна. Само не разбрах ПЧМГ или Питагор ще местят и кой остава на Руски паметник.

Нямах представа, че предстои преместване - нищо не казаха на родителската среща. Знаете ли за кога е планирано..... На нас ни е много удобно сегашното местоположение.

# 431
  • в страната на чудесата
Следващата учебна година в сградата на руски паметник остава само Пчмг

# 432
  • Sofia
Следващата учебна година в сградата на руски паметник остава само Пчмг

А на какъв адрес ще се преместят малките !? Simple Smile

# 433
Скоро ще поискат и сбит преразказ на 42-те изтекли теми преди тази.

Колко различни са хората, тя беше човека заради когото реших да пуснем детето на изпита.
И с ръка на сърцето ще кажа, че не сбърках. Малко са такива учители, рядко се срещат. Simple Smile

# 434
Алегра, ти като родител с дете там най-лесно можеш да разбереш, като ги попиташ, че да кажеш и на нас. Никой тук май че не знае къде. Питай ги и сподели после.

Общи условия

Активация на акаунт