Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Само тука цъфтим, ако знаеш колко утрепани се разхождат по улиците...

А и шик видът не значи липса на диагнози Simple Smile Иначе ясно е, че животът става по-лесен за всяко следващо поколение, особено жени. Поне в западната цивилизация, де.

# 136
Да има, но тогава това е било масово. С подобряването качеството на живота, хората изглеждат много по- добре от връстниците си преди 50 години.

# 137
  • София
Да има, но тогава това е било масово. С подобряването качеството на живота, хората изглеждат много по- добре от връстниците си преди 50 години.

Хората днес не изглеждат много по-добре от връстниците си преди 50 год. най-малкото, защото са много по-дебели. Преди 50 год. не е имало толкова затлъстели. Освен това не са яли боклуци.

# 138
Alexandria*,
покажи се, стига флейми. Иначе дебели има, но да кажем, че сега извадката е много по-разнообразна и широкоспектърна.

# 139
  • София
Аз съм средна дебелина - 62 кг на 164 см.

# 140
В България, представите за дебелина са малко объркани. Там при височина от 172см трябва да си не повече от 48-50кг!

# 141
Е, посмали малко Stuck Out Tongue

# 142
Е как да посмаля, нали гледам момичетата. Повечето са буквално кльощави, но това е модата в Бг.

# 143
  • София
Дъщеря ми в момента е 169/49. Перфектна. Аз съм +10 кг.
Наскоро гледах един клип, сниман 90те на Халите. Просто сложена камера. Супер сдухани хора, облечени еднообразно.

# 144
На 15 години е допустимо, но да искаш жена примерно на 30-35 да е 49 кг ...

# 145
  • София
Ще я отвее вятърът!

# 146
Добре, кажете ми как смятате - ръст 175, години 41.
Към какво тегло трябва да се стремя според вас? В момента съм на режим, който понасям добре и свалям. Но докъде да тегля чертата? Кое е оптималното тегло?

# 147
Аз съм 53-4 на 172 и според повечето тука съм била екстра (снимките ги махнах вече, сори). В западните държави обикновено казват, че съм леко недохранена Wink

# 148
Към какво тегло трябва да се стремя според вас? В момента съм на режим, който понасям добре и свалям. Но докъде да тегля чертата? Кое е оптималното тегло?
Аз ги смятам много лесно. Както се харесва човекът зад тия години и сантиметри. Да не говорим, че има различни костни структури, по-едри и квадратни, по-фини и издължени... различна склонност към трупане в зависимост от структурата на тялото...  Хайде да не изпадаме в ненужни сметки и сравнения.

# 149
Теглото не е важно, важно е как изглеждаш.
Виждам жени, които са по- леки от мен но видимо по- пълни.

Общи условия

Активация на акаунт