Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Нидерландия
Казвала съм го неведнъж, но с удоволствие ще го повторя - страхотна жена си, Madelief! И голяма мотивация за мен лично, защото виждам, че има смисъл от усилията!
❣️ Благодаря Агент както и на всички дами които ми писаха с комплимент. Идеята тук винаги е била поне за мен да споделяме и да черпим положителна мотивация една от друга, където и да сме по света, защото всъщност всички сме жени и се стремим просто да бъдем щастливи и красиви 🤗😘 чета ви с интерес да, знаете и се уча от вас 🤗

# 271
Прекрасна си, Мadelief! Поздравления!
Радвам се, че те видях! 🌺

# 272
На 42 съм. Дребна, набита и в ...развита.
Майтап за последното. Като цяло раста на корем и сиси.
Това често ми създава проблеми в избора на облекло. Повечето дрехи ги шият за жени, растящи повече в долната част.
Не знам, но може би заради ръста, при мен 4-5 килограма са решаващи за начина, по-който изглеждам. Кача ли и сваля ли пък 10, все едно гледаш съвсем различна жена. На мен също ми се налага да правя хормонални процедури, така че обикновено се наливам в тези периоди. Като усетя, че съм наддала - туниките ми стават първи приятелки. Обличам се спортно-небрежно или  хм....кокетно-романтично, в зависимост от настроението. Строгите офис облекла и тежките дълги рокли изобщо не са в мой стил.

# 273
"Набит" според мен е нисък, с къса подбедрица и яки бедра, които скъсяват визуално още повече.
Това е моето телосложение, и най-много себеподобни виждам на плажовете в Гърция.
Вчера бях така:
Момент, да изровя снимка. Smiley

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 23:15 от Dez

# 274
Набит основно го разбирам като широки рамене и къс врат. И примерно по-развити прасци. Затова казвам, че аз съм такава.

# 275
  • София
Dez, много нежна и романтична!

Аз пък днес скандализирам колегите ми с копринена рокля, затворени обувки и чорапки с ламе. И за да е пълен купона, роклята е шарена, тренчът - също.

# 276
  • Пловдив
Така и не разбрах как стана, че и в двете теми за "пораснали" дами се пише за набит, но да се изявя и тук - според мен набитият е с едър кокал, добре развити мускули и може малко тлъстини, но не много. Не непременно нисък. Може и да греша обаче за точната употреба.

# 277
Значи със стегнато тяло, не с някакви пухкави сланинки да кажем.
Проверих с гугъл, за да съм сигурна. Simple Smile

# 278
  • София
Вмъквам се и аз в темата, макар да имам още година и половина до 40. Много е приятно при вас.

За себе си забелязах, че след 30-годишна възраст започнаха да ми харесват по-свежите цветове за обличане. Преди това в съвсем младите си години наблягах на по-тъмното, а също така носех и доста къси поли. Дължина до коленете тогава ми се сруваше за монахини, а към днешна дата не бих сложила по-къса пола. Приемам ги много добре когато ги видя облечени от други жени, независимо от възрастта им, ако дрехите са подбрани с вкус и съобразени с физиката, но за себе си вече не мога да приема по-късо. Не знам какво се пречупи в мен.

Иначе снилът ми е спортно-елегантен.

Набитият ръст според мен не е задължително да е съвсем нисък човек. По-скоро зависи от пропорциите на тялото. Но пък и висок човек не мисля, че може да мине за набит.

# 279
  • Пловдив
Не просто стегнато - набитият има обем, едрина. Не е дебел, но е по-обемен.

# 280
Плътта е стегната, не пухкава, не виси.
А колко е плътта, друга работа. Smiley

# 281
  • София
Като чуя "набит" ми изниква в съзнанието структурата на телата на гърци и мексиканци (макар че сред тях има и дребнички, но говорим за типичната структура) - не са високи, костите са едри, склонни са към натрупване на муксулна маса, тлъстинките не са задължителни.

# 282
Ей тук, Ева Лонгория ми изглежда точно набита....
https://www.zajenata.bg/f/uploads/images/eva-longorija-beli-helanki-karmin-01.jpg
Аз поне, такъв вид разбирам като "набит".

# 283
Dez, много красива! Толкова да харесвам такива рокли, а изобщо не ми отиват. Всичко рязано в талията ме прави да изглеждам така, сякаш мотиката би била най - подходящият аксесоар за мен. JoyПоследното нещо, което би ми хрумнало за твоята фигура е " набит". Моята представа е съвсем различна.

# 284
  • София

С мокасини в същия цвят като топа.

Общи условия

Активация на акаунт