Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Големият бюст иска загатване, а не разголване....
Точно. Когато имаш две почти голи "дини" отпред, във всеки тоалет ще изглеждат пошло и вулгарно. Поради факта, че са голи.... Като видя подобни снимки /жени, все се сещам за цомбите на Гани... Simple Smile

# 256
Може да е пошло, но няма да нося само поло блузи, само защото размерът на сутиена ми е 65GG, в краен случай 70G.
Не, не става дума за поло.
Сигурна съм, че намирате начин да подчертаете силните си страни стилно Grinning
A.Qwertyui, 👍

# 257
Съгласна съм със Змия..
Но едно е природата така да те е надарила, и съвсем друго - така да се напомпаш..
На мен и в двата варианта Салма не ми харесва.
Тук ми е разкошна:
https://images.app.goo.gl/nWcD7zJXkz18Wf1U6

# 258
  • София
Полото още повече уголемява едрия бюст. Най-обиращо е v-образното деколте с нормална дълбочина.

# 259
  • Нидерландия
Здравейте скъпи дами. Хубаво е че темата е продължена и че има толкова много интерес и отзиви. Ще се опитам да обобщя и себе си, навлизайки във 40+ 🙂
Когато станах на 40 бях в шок. Не вярвах че е така. През ноември ще навърша 49 и за тези 9 години следните неща се промениха в мен:
Пуснах си егото, страха от остаряване се трансформира във увереност, сила, и разбрах че да ме ухажват по млади мъже не означава нищо ако аз самата не се харесвам.
Разбрах че със филъри и ботокс няма да върна младостта а ще се превърна в комплексирана остаряваща жена. Разбрах че вътрешната хармония и баланса със себе си е най важното нещо за да изглеждам добре. Започнах да ползвам серуми и натурална козметика, започнах да чета етикети, съставките на храната и козметиката, намалих грима до бб крем, спирала и гланц за устни. Започнах да нося естествени материи, свежи цветове, бяло, зелено а червеният цвят ме омая, спрях да се обличам със тесни дрехи. Животинските принтове са ми слабост, но много умерено. И въпреки това се престраших да отида на плаж това лято със такава шапка и рокля. Сивата коса не е за мен. Поддържам цвят най близо до моят естествен кафяв.  Качих килограми но вече не се наказвам със глад а минимализирах тестените храни, захарта и алкохола.
Сега, на прага на 50 години се чувствам ок. Няма страх. На прага съм и след 15 годишен стаж да сменя работното си място и съм убедена че това е най правилният избор в моята кариера. Така че, мили дами, животът тепърва предстои, дори и след 40!🙂🤗🌺
И сега една снимка за поздрав  от моята любима красива България 🤗

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 23:08 от Madelief

# 260
  • Бургас
На голям бюст,много добре също стоят блузки и рокли тип-прегърни ме

# 261
  • Варна
Madelief,
Не знам преди колко слаба си била, но с килограмите, с които си на снимката си много добре!
Изобщо, изглеждаш страхотно! Поздравления!
Любимата ми дреха е една копринена рокля с животински принт.
Поздравления за всички, които качват свои снимки!
Моите са винаги със семейството или с приятелки. Нямам и нито едно селфи, за да кача актуална снимка, което ми напомни, че забелязвам, че все по рядко се харесвам на снимки !!!!

# 262
Мади, чудесна си!

# 263
Маделиф, за мен си истински красива жена.
Повечето неща, които си споделила, важат и за мен. Някак инстинктивно промених рутината си. Има още обаче какво да подобрявам.

# 264
Маделиф, изглеждаш много добре! Поредната красавица в темата Flowers Hibiscus
Не знам само при мен ли е било така или има някакъв психологически момент, но на 40 се чувствах остаряла. След това, когато станах на 41 тази единичка някак ми създаде усещането че съм едва в началото на една не лоша декада .... и след това годинките отново започнаха да си се търкалят неусетно в обичайния порядък и без драма Smiley
Неудобно ми е да кача чужда снимка, за да покажа нагледно, но колежка става на 50 следващата седмица. Еми, в момента изглежда прекрасно - стройна, елегантна и изключително женствена. И преди 8 години, когато започнахме да работим заедно изглеждаше не зле, но в пъти по-невзрачна. Това, което промени - започна да спортува, започна да носи поли и рокли, да слага лек грим и пусна косата си малко по-дълга.

Това с животинските принтове ми е много познато. И аз никога не съм ги харесвала. Тази седмица обаче, пробвах и неочаквано се харесах с тази рокля. По принцип бих я определила като доста не мой стил:
Скрит текст:
Смятам да комбинирам с тези чанта и обувки, плюс черно сако:
Скрит текст:
Снимките ми жълтеят леко. На живо и роклята, и обувките по-скоро сивеят.
В по-хладно време - с велурени боти/ботуши и дълго палто. Шифонените рокли с дълъг ръкав си нося почти целогодишно.

Иначе, стандартна и безопасна, типична за мен офисна визия е нещо такова:
Скрит текст:
Цветът е тъмносин, райето - бяло и бледо жълто. Понеже ризите ме задушават, взех 2 такива памучни блузи - едната е в бледожълто, другата в бледозелено:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 12:48 от Light Beam

# 265
  • Варна
Аз имам склонността да не помня на колко години съм. Случвало ми се е да кажа, че съм с 2 години по млада.
Обикновено като ме питат на колко съм, мълча и се чудя, което прави впечатление  и са ме питали " Не знаете на колко години сте?".
Кръглите години ги помня, защото е лесно, както и настоящата ми възраст, защото отново се помни лесно.
Като навърших 40 години ми беше странно, заради самото число, заради суеверията и поверията, но се свиква ☺️

# 266
  • Пловдив
"Прегърни ме" ги обсъдихме вече. Ако не ги прикрепиш с игла или копче, на големия бюст не стоят, а бягат навън от него. Wink Иначе нямам мнение дали стоят по-добре на малък, или на голям.

# 267
  • Бургас
"Прегърни ме" ги обсъдихме вече. Ако не ги прикрепиш с игла или копче, на големия бюст не стоят, а бягат навън от него. Wink Иначе нямам мнение дали стоят по-добре на малък, или на голям.
Аз съм с голям,нищо не бяга,нито прикрепям. Явно е до материя

# 268
  • Нидерландия
Маделиф, за мен си истински красива жена.
Повечето неща, които си споделила, важат и за мен. Някак инстинктивно промених рутината си. Има още обаче какво да подобрявам.
О да пътешествието тепърва започва. Само да добавя: започнах да се радвам на малките неща, на моментите с любимите хора и да ги ценя, оставих тренировките с тежести и започнах да тренирам със собствено тегло и да правя повече йога, приех че синът ни е на 18 и че няма нужда от моите наставления и грижи но съм готова да ги дам когато той ме потърси за тях. Това ме освободи психически и ми остана време за други неща,.. А бе въобще още малко и ще ми поникнат крила 🤣🤣🤣

# 269
Казвала съм го неведнъж, но с удоволствие ще го повторя - страхотна жена си, Madelief! И голяма мотивация за мен лично, защото виждам, че има смисъл от усилията!

Общи условия

Активация на акаунт