Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 828
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Пример за красива,богата, секси и на пръв поглед спазила всички стилистични правила... роклята е Гучи, актрисата ми е любима и пак не мисля, че е най- добрата и визия за червения килим.

# 241
Бих махнала само долната част на деколтето, тя ми евтинее. Имаше такива турски блузки у нас през 90-те. Тия гърди както и да ги опаковаш, все ще се набиват на очи...

# 242
Ако беше черна или тъмносиня долната част на тоалета, май щеше да е по-добре.

# 243
  • Бургас
Fever Ray,и на география също.В Австралия,много от мъжете,чиято професия изисква по-строго облекло,са в костюм,но панталона е до коляното..

# 244
  • София
И на география също.В Австралия,много от мъжете,чиято професия изисква по-строго облекло,са в костюм,но панталона е до коляното..

Сетих се за мъжете с ризи с къси ръкави.
А ако добавят и вратовръзка, става повече от безвкусица.

# 245
Същата жена, същите гърди, същата концепция...
https://variety.com/2017/film/spotlight/fashion-flashback-salma- … s-1202616092/amp/

Скрит текст:
Дори любими мои милиардерки понякога леко евтинеят, колкото и да ми е непрятно да го кажа. Разбира се, лично мнение! А каква класа има в съседната снимка!

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 22:29 от Agent Provocateur

# 246
  • Бургас
И на география също.В Австралия,много от мъжете,чиято професия изисква по-строго облекло,са в костюм,но панталона е до коляното..

Сетих се за мъжете с ризи с къси ръкави.
А ако добавят и вратовръзка, става повече от безвкусица.
Моя,Слава Богу,такива не носи.Австралийците обаче като ги видях,направо зяпнах.

# 247
Agent,
с втория е прекрасна, само да добавя, че значение имат и качеството и детайлността на снимката (втората е доста размазана и не се виждат анатомичните детайли), не само тоалетът.

# 248
Сори, интернета ми е ужасен по тези гранични гори!

# 249
Големият бюст иска загатване, а не разголване. Така мисля поне аз, собственичка на 75 С.
Винаги съм харесвала дълбоки деколтета и никога не сложих. Стилни са ми на малки, стегнати гърди.

# 250
  • Бургас
Абсолютно подкрепям.Даже и да не беше голямо деколтето,дантела на такива едри фигури стои пошло на голям бюст.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 22:55 от Nina_Z

# 251
  • Пловдив
Показаните бели поли скъсяват краката, докато синята рокля е разкошна.

# 252
На тази снимка е излязла прекрасно. Ами, на червения килим е жената, там е задължително тоалетът да е по-интересен и набиващ се на очи. За повода си е съвсем адекватен.

# 253
Синята рокля е прекрасна, останалите изглеждат съшити от остатъци от скъпи платове, комбинирани по безвкусен начин.

# 254
  • София
Може да е пошло, но няма да нося само поло блузи, само защото размерът на сутиена ми е 65GG, в краен случай 70G.

Общи условия

Активация на акаунт