Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Изсилили са се с "выглядит на 30", но да, хубава и елегантна жена. И наистина една жена много печели от това, че си е запазила фигурата.

# 451
На мен ще ми е по- интересно от къде си купува дрехите.
Иначе жени с такъв стил рядко ще видиш по нашите улици.

# 452
  • Варна
Имаше още една бабушка на която много харесвам стила, но в лице ми е страшна. Някакви корекции си е правила, чак ми е неприятно да я гледам, но тя в 99% от случаите е с очила.
Сръбкиня, омъжена за италианец и живее в Италия. Забравих я каква беше.

# 453
Лин Слейтър не мога да нарека елегантна, но намирам доста атрактивна за 64 годишна. Харесвам повечето от тоалетите и.

И къде без неотразимата Айрис Апфел?!

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 21:24 от silver pearl

# 454
Имаше още една бабушка на която много харесвам стила, но в лице ми е страшна. Някакви корекции си е правила, чак ми е неприятно да я гледам, но тя в 99% от случаите е с очила.
Сръбкиня, омъжена за италианец и живее в Италия. Забравих я каква беше.
ДА, ето тази:
instagram.com/realfashionist

# 455
  • София
...А това е моята нова придобивка.
Скрит текст:
Не са мъжки Wink
Дежавю имам някакво. Grinning
Скрит текст:

Много ми хареса тази Пилар Де Арсе. Чудна!

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 20:04 от Спунк

# 456
Отдавна не бях гледала видеата на една от любимите ми блогърки, днес наваксвам. Едно едно много подходящо по темата- https://www.youtube.com/watch?v=aiOHBfr-yjY
И аз много я харесвам Simple Smile

Още една любимка - най и харесвам илюстративния материал и референции към различните ценови класове:

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 20:33 от Agent Provocateur

# 457
  • София
Доминик и Пилар са страхотни. И аз ги следвам от доста време, макар и не редовно.

Иначе от преди 40, дори от 30 насам започнах да ограничавам по-на ръба на пошлото неща, като къси поли, панталонки и много голотия, освен ако не съм на море. И дънки клин също. Мисля че са за по-млади момичета. Рокли и топове с презрамки не обличам на работа. Не ми е харесвало никога. Им места и за тях. Последните години се простих и столчета от 10см нагоре, трудни са ми вече, а и не виждам смисъл, на по-млади години ми харесваха и жертвата си заслужаваше някак.

Чета по веднъж на сезон Вог, Мари Клер и харпърс базар на веднъж по много д се ъпдейтна, когато имам време гледам колекциите за идните сезони на дизайнери, които следя на Вог.ком и това е май. Нямам много време за такива неща, за съжаление напоследък. Все повече пазарувам онлайн. Което е кофти, налагат се връщания, защото не Винаги нещата са такива, каквито съм си мислел от снимката, или размерът точно моя. З целта често поръчвам по два размера от същото, да мога да вляза прилично поне в единия. ЧМагазините в София - поне тези, до които успявам да стигне имат все по-малък избор на шик неща, с които наистина да се харесам. А не мога да обикалям хубавите бутици, пръснати из града.

Гледам да съм във форма, 170/58, но рядко спортувам. Пия добавки и правя масажи, ползвам медицинска козметика, имам ужасно хем чувствителна, хем мазна и бяла кожа и всякакви неща стават зачервявания.

Не съм супер суетна, но подкрепям малки неща като малко хиалурон или ботокс. Не в устните хиалурона, не ме кефи някак.

# 458
А какво правите за зъбите си? Колко често посещавате зъболекар? И изобщо, какви процедури бихте препоръчали? На мен ми предстои ходене на зъболекар.

# 459
  • Бургас
Наистина много стилна. И да си личи, че е на 50, не ѝ е проблем, защото ѝ отива.
Дънките без подгъв са страхотни.
Стилна е да и си личи, че е на 50 за мен определено.Много хубава тема, да се запиша и аз, въпреки че не съм 40+.

# 460
Ох, то малко на клуб на пенсионера заприличваме, ама.... Joy
На зъболекар ходя веднъж годишно за смяна на стари пломби, оправяне на нови кариес, зъбен камък,... По време на карантина та през март извадих първия зъб от устата си - мъдрец с пломба, която се отчупи и се оказа той самият разцепен...
С косата голям зор виждам от половин година вече. Стана по-суха и се къдри някак. Винаги досега е била гладка и лъскава без особени усилия. От възрастта е явно.
Глупав въпрос, но възможно ли е от антицелулитни и дрениращи продукти за тяло целулитът да "излезе" на повърхността? Или е така или досега не съм се вглеждала достатъчно, но като натисна с ръка, отпред на лявото бедро го виждам много хубаво, на дясното пък - от вътрешната страна....
Wild West, аз класически ризи почти нямам. Нося по-скоро блузи от материя като ризите, но без копчета и якичка. Те обикновено са по-свободни и с дължина, която покрива колана, не повече. Не загащвам.

На работа - май повече с рокли ходя. С тях ми е по-лесно и удобно. Пък и по-лесно си намирам нещо подходящо. Панталони по-трудно и по-рядко ми стават. Малко марки си дават сметка, че има жени по-ниски от 165 см.

# 461
  • Варна
А какво правите за зъбите си? Колко често посещавате зъболекар? И изобщо, какви процедури бихте препоръчали? На мен ми предстои ходене на зъболекар.
Два пъти в годината ходя на профилактичен.
Два пъти са избелвани. Не си спомням точно, но през 3-4 години период.

# 462
На мен зъбите са ми слабото място.
Вече 2 пъти сменям почти всички, сега и имплант слагам..Cry

# 463
  • София
Angel, с фина структура си. Как е нивото на витамин Д, особено зимата при теб? Знаеш, че е важен за правилното усвояване на калций.

Аз точно там гърмя - при Дто и Б12. Но калцият ми е ок.

# 464
Перфектно е. Следя си го.

Общи условия

Активация на акаунт