Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
B12 и фолиева киселина и аз мисля да пускам, но все отлагам. Майка ми, която е на 64 се оказа с остър дефицит - стойности около 60 при нормални 200, а симптомите са много неспецифични - умора, главоболие, накрая почти припадна 2 пъти. Свали над 5 кг за месец, а е дребна и слаба по принцип. Хванаха я по завишения обем на еритроцитите. Аз от години съм с високо MCV и много ниски триглицериди и все ме убеждават, че съм имала някаква лека анемия, но то било от диети... пък аз на диета за последно на 24 г. съм се подлагала, но не намирам за нужно да обяснявам.
И понеже задълбахме в злободневни кахъри, хубаво би било някой да покаже свежа визия за разведряване Hug

# 466
След карантината си направих изследвания за всички витамини. Всичко ми беше “6”.
Б12, калций-всичко в норма.
За неядяща месо даже се избенадах.
Е, аз тайно си ходих на разходки из Витоша, сигурно заради това.
Взимам периодично разни добавки, май най-редовно омега 3 само.

# 467
Подсетихте ме да ида на изследвания....А така не ми се занимава....

Днес е първия учебен ден, и ще водя детето така:

Без жилетка:

На снимката съм с балерини, но тези кубинчици ми се струват по-подходящи.

Не нося флорален принт, не знам какво ми стана.
Вчера бях с това:

# 468
Dez, много са хубави и двете рокли! Комбинацията на първата с бялата жилетка е нежна.

# 469
Умрях от студ с тази тънка жилетка. Ще вадя дебелите вече, става ми криво, че лятото свърши.

Децата са в училище, аз съм готова за спорт.
Моля, не ме цитирайте, ще трия бързо.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 10:39 от Dez

# 470
Дез, и двете рокли са чудесни, но втората ми легна особено на сърце 😊
Приятна тренировка! Свежарка си Flowers Hibiscus

# 471
Дези, прекрасна си и ти, и роклите. Много фино, женствено излъчване без пренатягане - трудно се постига Hug

# 472
  • София
Момичета, чета Ви, но нямам много време за писане..
Ето ме и мен днес по-лежерно в офиса. Снимката е с огледала от ламарини, но Вие няма да ми се смеете много Simple Smile

# 473
  • Бургас
Дези, прекрасна си и ти, и роклите. Много фино, женствено излъчване без пренатягане - трудно се постига Hug
И аз ги харесах особено втората.

# 474
Изобщо не ми се иска лятото да си отива...
Тези дни си нося отново и отново любимите летни рокли преди да ги прибера... . Не най - похдодящи за офис, но август е времето, когато си го позволяваме при нас.
Днес носих тази любима шифонена рокля до коляно:
....
Имам от две лета поне и мисля да я оставя в гардероба и за следващото.
Друго любимо - сет на Сисли с топ без ръкав и широк панталон тип пижама. Тук се вижда само подпухналата ми сутрешна физиономия - част от екстрите на възрастта при мен, ще махна след малко:
...

Има ли дрехи или тип облекло, които харесвате или винаги сте носили?
При мен - да. Вталените рокли на цветя са едно от моите,  розови и светлосини жилетчици, тъмносини костюми с панталон и тънко райе и дрехите на точки - черно с бели или светлосиньо с бели. Като се позамислих, неща от този тип постоянно имам в гардероба си през последните 20 години. Дънките и тениските са ясни, разбира се.
Вчера си купих поредната рокля на точки - черна на светло бежови точки, дължина между прасеца и глезена, стил 40-те. Не съм я търсила, просто минах покрай витрина и я разпознат като моя Blush

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 00:54 от Light Beam

# 475
Light beam, много приятни тоалети и прекрасно ти стоят. Flowers Cherry Blossom снощи ги видях. Въобще, радвам ви се, че носите рокли. Ще взема да се опитам и аз, хем знам, че е лесно и удобно, но все гледам да съм с панталони.
Цяло лято изкарвам с ленени дрехи, това и купувам основно. Блузи, ризи, торбести, вталени, всякакви. Най - удобно ми е. Мразя да се снимам и на малко семейни снимки присъствам...

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 18:17 от silver pearl

# 476
  • Варна
И аз се опитах да направя селфи в дъртия, служебен асансьор.
Да видим дали ще успея да я прикача.
Ако, се справя, моля не ме цитирайте, защото исках да се снимам надолу, не лицето, но огледалото не позволява.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 16:39 от missNoir

# 477
Вдигай телефона пред лицето, аз така правя.
Стига сте ги трили тези снимки, страхотни сте всички 🤗. Скоро и аз ще се престраша.

# 478
Радвам се да видя толкова стилни дами и да черпя идеи.

# 479
Ама вярно стига сте ги трили, само Силвър успях да видя - много свеж тоалет. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт