Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
малко морски аутфит...

# 481
  • София
Днес разходката в парка беше с кашмирен пуловер. Носих го без потниче отдолу и... беше ми леко студено на моменти.
Идва есен и така не ми се мисли какво ще се носи, не ми се подрежда и гардероба. А обувките за гвацкаво, мокро време - съвсем.

# 482
Даа, захладнява. Днес обаче излязох с топ с щампирана гола мацка в поп арт стил Simple Smile. И шал на раменете, че студ...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:58 от pep_si

# 483
Аз на класика днес заложих, и асансьор “срещнах” по пътя ми..)

# 484
  • Sofia
На мен пък ми е супер деншният ден. Тъкмо си ходя с пола, потник и сандали и не се потя - страхотно просто! Добре че беше вятъра - толкова свеж, прохладен, че иначе пак жега.  15градуса сутрин и най-много 25 следобед - би било идеално. Simple Smile

# 485
И на мен ми е чудесно. Но се замислям, че нямам преходна връхна дреха. Ще се оглеждам за спортно-елегантно сако, което да върви с различни модели панталони и по възможност - с рокли.
Предложения?

# 486
Купих си от Ролман много сладко розово-бяло, тип “Шанел” и 7/8 ръкави, от нещо като букле.
Утре ще го снимам.

# 487

Има ли дрехи или тип облекло, които харесвате или винаги сте носили?
При мен - да. Вталените рокли на цветя са едно от моите,  розови и светлосини жилетчици, тъмносини костюми с панталон и тънко райе и дрехите на точки - черно с бели или светлосиньо с бели. Като се позамислих, неща от този тип постоянно имам в гардероба си през последните 20 години.

Гледам Степфордските съпруги, и примирам за роклите в този филм! 😍Искам поне 30, със съответните обувки, въпреки че не мога да ходя в тях, и накрая бих ги носила с....гуменки. 😂

# 488
Ангелче, много си хубава и всичко е съчетано умело и ефектно, както винаги Flowers HibiscusДай да видим палтото!
Уфф, аз хич не съм студоустойчива. Тази вечер на път към нас си измръзнах направо, както и сутринта.
В преходното време сутрин и вечер нося вталено кожено яке върху рокля от шифон с дълъг ръкав или тъмносиньо дънково с панталон каре или пола с А образен силует, или дънки със сако, или костюм със сако и панталон, понякога с права рокля, дълги жилетки.... Сака имам доста всъщност. За този сезон мерих няколко, но всички ми идват възголеми и се отказах, ще си нося наличните.
Аз пък си търся нова елегантна чанта от естествена кожа, която хем е подходяща за хладните сезони, хем е в по-жив цвят, че приглушените ме депресират през зимата. Червени и Бордо имам достатъчно, а кафяво и маслено зелено и онова жълто-кафяво не са точно моите цветове. Почти всичко в гардероба ми е неутрално към студено.
Искам и дълго палто, за роклите които са под прасеца.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 21:49 от Light Beam

# 489
  • Sofia
Аз нали съм спортно-елегентен стил (с превес към спортното) имам наколко жилетки с 3/4 ръкави - сива и розова едната по къса, имам и други по-дълги и дебели. Имам сетло синьо дънково яке, късо кожено в коралов цвят, памучни къси сака (спортни), едно по-елегантно тънко и едно по-дебело - 80% памук. Имам и едно много любимо с животиски принт (единствено изключение, иначе изобщо не си падам), харесвам матерята му - тъничко и пада много хубаво. Какво се води - идея си нямам. Мога да ви го снимам чак уикенда обаче, да ме светнете какво е. Simple Smile

# 490
  • София
Аз днес бях така / не успях да се снимам/:
И вие ме вдъхновихте за рокля на цветя /може да я нося тия дни, с дълъг ръкав е
https://api.newyorker.de/csp/images/image/public/191a688db8b1dbe … 15.png?res=higher

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 10:47 от Rockstar

# 491
  • София
За вечно носеното облекло:
Няма по-красива жена от тази в рокля, но това, което винаги съм поддържала в гардероба си са свободни панталони от естествени материи - памук, лен, коприна, вълна. Това е най-комфортната дреха на света.
И копринени ризи.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:09 от Harpalike

# 492
И аз днес бях подобна на Ангелските криле. Почти едно към едно, само калъфът за телефона ми е друг цвят. Grinning

Рокстар, много ми хареса ми първата показана визия. Heart

Harpalike, подобна кройка панталони (но мааааааалко по- дълги) са ми много любими!

След акто видях снимката на A.Qwertyui, искам да питам-
Скрит текст:
Краси, това ти ли си?

# 493
Kitty, ето го сакото.
Днес ще бачкам от къщи, така че цял ден ще съм по “пижама”..)

# 494
Готино е, но на мен такъв модел не знам дали ще ми седи добре. Със здраве да си го носиш!

Общи условия

Активация на акаунт