Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аз иначе много колаген пия и съм супер доволна от кожата си като цяло.

Какъв колаген пиеш?
Аз също често приемам колаген. Задължително всяка година правя курс между 1 и 3 месеца с Purelogicоl, после почивам два- три месеца и после си взимам или някакъв на прах, или ако видя някъде такъв, който хем да ми хване окото, хем да е на промоция. Simple Smile

AVA ROSE, аз също съм много доволна как се отразява наличието на воден басейн в близост на кожата ми. Но не заради слънчевите бани /от тях бягам като дявол от тамян/, а от влиянието на самата влага и по- влажния въздух. Тенът ми се избистря, става свеж, сякаш и тургорът се стяга, макар и минимално, но забелязвам и такъв ефект. Косата ми е станала по- суха по краищата си, но това вече го отдавам на ЕГН- то.

Аз съм намислила да пробвам сухото четкане като позастудее поне малко.

# 436
  • Stuck in a moment

Меки и удобни като пантофи са и двата чифта. Първите нося със скини дънки до глезена, свободна памучна блуза/риза и сако или с панталон тип пейпър баг, прибрана блуза и дънково яке.

Light Beam, запасваш ли ризата в дънките или под свободна да разбирам - незапасана?
Досега ризите съм носила винаги отвън, напоследък пробвам пред огледалото запасани и се чудя кое е по-добре.
Гледах една влогърка в ютюб и тя показа, че запасването е по-стилно, но знам ли...

# 437
Тили, точно миналата седмица правих сериозно проучване за колагена, защото рещих да започна 3 месечен курс.
Пробвала съм какво ли не, май най-доволна до сега съм била от Пюра и Неосел.

Обаче сега открих нов, който ми изглежда с още по-добри стойности и от двата и реших да го опитам. Пия го от 3 дни и е рано да кажа мнение.
https://epharm.bg/techen-riben-kolagen-10-000-mg-s-hialuronova-kiselina.html

# 438
  • София
И аз имам малко тук-таме целулит, но не е нещо страшно, защото с тичането го държа под контрол. Като по-млада беше нещо далече по-страшно там!
Притеснява ме отпускането на кожата на ръцете. Имам малки бицепси, което ми харесва, но кожата под мишниците и около лактите не е така стегната, както ми се иска. Някак не е от повърхността на кожата, защото я хидратирам редовно, а чисто структурно се променя...

За ризите: запасани, или загащени, както казваме при нас, ми харесват повече. Удължават краката, по-добра форма придобиват, по-пригледно цялостно ми изглежда, но зависи как се възприема човек.

# 439
  • София /Абсурдистан
Причините за целулита са хормонални, затова и битката с него е трудна.
Една приятелка ходи на кавитация и много е доволна, много свали от бедрата. Каза, че процедурата е доста неприятна. Някой знае ли нещо повече за това?

# 440
Аз ходих на кавитация миналата година от любопитство. Жената каза, че нямам целулит. Да, но имам малко на дупето и под него. Не беше неприятно, но беше брутална загуба на време. Платих 5 процедури, отидох на 3, и не се занимавах повече. Не знам кой има време да ходи на такова. Абсурд.

Харесах си 2 чифта оксфордки, след малко поръчвам! Two Hearts

# 441
При мен днес е студено и ветровито, а имам излизане по женски довечера. Най- вероятно ще се пременя с пончо (тип шал) върху дънкова риза.

Неосела го забравих. И от него бях доволна, но отдавна не съм пила.
Обаче сега открих нов, който ми изглежда с още по-добри стойности и от двата и реших да го опитам. Пия го от 3 дни и е рано да кажа мнение.
https://epharm.bg/techen-riben-kolagen-10-000-mg-s-hialuronova-kiselina.html

Този колаген няма ли специфична миризма/ дъх?

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 15:48 от TuЛи

# 442
Има малко гадна миризма, но е сладък на вкус и няма дъх после.

# 443
Отдавна не бях гледала видеата на една от любимите ми блогърки, днес наваксвам. Едно едно много подходящо по темата- https://www.youtube.com/watch?v=aiOHBfr-yjY

Angel_wing, благодаря за коментарите относно колагена!

# 444
Ето нещо и от мен.. Красива жена над 50
https://apetiten.info/razkoshna-zhena-50-stil-kojto-vsyaka-dama-zasluzhava/

# 445
Запазила е хубавата си фигура, което не се получава на всички, но независимо от това стилна е. Е това е стил:
Цитат
Стилистите единодушно повтарят, че е време да изхвърлите вталените сака и да забравите за тях. Пилар Де Арсе явно не слуша скучните гласове на стилистите и носи онези дрехи, които й пасват добре. Кораловото сако перфектно подчертава красотата на фигурата.

# 446
  • Варна
Кефи ме!
Имам същата риза цвят сьомга. Върху нея ми харесва комбинацията с розов панталон, но аз ако се облека така, няма да се чувствам добре от съчетанието на цветовете.

# 447
Жестока!

# 448
# 449
Наистина много стилна. И да си личи, че е на 50, не ѝ е проблем, защото ѝ отива.
Дънките без подгъв са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт