Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 827
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За мен тези обувки са много грозни. Някои модели са ми много мъжки, други пък много бабешки.
За това говорех. Аз имам един чифт и го нося рядко.

# 406
  • София
Някои от актуалните мокасини са страхотни, но други не съвсем и са точно за сезон актуални.
Мокасини с чорапи (и сандали с чорапи)... обичам! Но трябва да се внимава и да не е всеки ден, че околните хора се сблъскват с това като в стена и не могат да разберат колко е гот всъщност (ако ти е в стила).

# 407
  • Sofia
... сандали с чорапи...  не могат да разберат колко е гот всъщност (ако ти е в стила).
Аз. Изобщо не разбирам идеята сандал с чорап. Wink При мокасина нямам проблем.

# 408
  • София
Аз харесвам мокасини. Сред показаните има прекрасни и ужасни.
А това е моята нова придобивка.

Не са мъжки Wink

# 409
Имам един чифт, които нося много рядко. Обикновено ги нося с 7/8 панталон. С дънки не ми седят добре, или поне модела който имам не пасва на дънки, а може в мен да е причината Simple Smile.

# 410
  • Sofia
Аз харесвам мокасини. Сред показаните има прекрасни и ужасни.
А това е моята нова придобивка.
...
Не са мъжки Wink
Имам много подобни на Clarks, страшно си ги обичам.
Мъжки, немъжки не ми дреме. Simple Smile
Честити ти, със здраве и кеф да си ги носиш! Simple Smile

# 411
За мен тези обувки са много грозни. Някои модели са ми много мъжки, други пък много бабешки.
Е, има значение и как са съчетани. И до човек е, може би .... Аз и с дрехите и парфюма на мъжа си или  на сина си да се изтипосам, пак трудно ще докарам мъжествен вид Smile
На мен не са ми нито мъжки, нито бабешки. Намирам ги за доста удобни, всъщност .... Имам 2 чифта подобни, точно пролет и ранна есен ги обувам от време на време. Такива са моите:
Скрит текст:
Скрит текст:
Меки и удобни като пантофи са и двата чифта. Първите нося със скини дънки до глезена, свободна памучна блуза/риза и сако или с панталон тип пейпър баг, прибрана блуза и дънково яке.
Вторите на цвят са пудрени по-скоро розови, нося с дълга и широка дънкова пола с висока талия, бяла блузка с къс ръкав и пепелно розова жилетка с 3/4 ръкав или с черен панталон малко над глезена, пудрена шифонена блуза с къдрички на ръкава и талията и вталено черно кожено яке. Съжалявам, че само описвам без да онагледявам, но не намирам снимки. По-нататък ще гледам да покажа.
По принцип на малко неща казвам твърдо "не".
Змия, такива обувки с връзки пък да знаеш как обичам Heart Eyes На костюм със сако и панталон заспиват. И такива винаги ми се намират по няколко чифта - с различна форма на върха и различна височина на тока.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 19:34 от Light Beam

# 412
Предпочитам оксфордки пред мокасини. Някак си не са мои. Нямат връзки....Laughing

Много са хубави обувките на Змия. Честити!

# 413
  • София
Оксфордки и аз харесвам. Имам няколко чифта, включително и двуцветни - синьо и бяло, както и трицветни - бяло, бежово и златисто.
Мокасини имам бели, черни, розови, бяло-синьо-червени, червени. Вероятно забравям някои.

# 414
  • Mediterraneo
Аз ще покажа едно много лятно съчетание

# 415
Жестоки кецове!

# 416
Не само тези обувки, всичко е въпрос на личен вкус, стил и предпочитания, но факт е, че това ще се продава по магазините, защото дори най-грозните модели на дизайнери/хай енд марки ще бъдат изкопирани надолу по веригата.

Интересно е все пак, че като се задържи някой тренд, който ни се е струвал страшно грозен в началото някак  привикваме и след година две престава да ни дразни толкова много. Не само по себе си съм го забелязала.

Иначе на чужд крак мокасини харесвам, вкл. с чорап при по-екстравагантни личности, но самата аз не нося.... момент, излъгах! Преди около 15-20 год носех със бизнес костюми и на ток най-вече... сега обаче и то в комбинация с дънки/кежуал стил - не.

ПС А, много хубави обувки показвате! А тези жълти кецове....ех!

# 417
  • Mediterraneo
Реших, че розово и жълто всъщност много си ходят Wink

# 418
Имам едни много сладки кларкове в патешко жълто. Не ги нося въобще, защото са с равна подметка. 37 номер.
Ако някоя желае - мога да ги подаря?

# 419
  • София
Аз. Изобщо не разбирам идеята сандал с чорап. Wink При мокасина нямам проблем.

То е като намигване и да не се приемаш много насериозно. Пък и колегите са ми свикнали на дивотиите. Друг скандален момент е като се появя с коприненото кимоно (което е всъщност бельо за спане) или копринен топ от пижама, но... правя го само като няма срещи с клиенти или непознати хора.

Змия, страхотни са! Този модел определено стои впечатляващо на високи дами, каквато си ти.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 22:44 от Harpalike

Общи условия

Активация на акаунт