Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
А аз съм небрежна днес...
Супер си! Simple Smile
Небрежна съм си аз обичайно. Такова ми е ежедневието, та така... Simple Smile

# 361
  • София
Наоми, явно не живееш в България. Тук си е жега все още.

# 362
Ех, за няколко дни не смогнах да вляза, че работата ми идва в повечко и изпуснах куп снимки!
От това, което видях, всички сте много хубави! Това 40+ благотворна и разкрасяваща възраст ще се окаже Smiley
За палтата, черното,.... - напоследък почти не нося черно, особено през лятото. Палта имам черни, Светла съм и през зимата със свежи шал и чанта са ми ок. Имам и розово, но с него се сливам някак...  Сега искам дълго сиво или кафяво-сиво палто, може и светло синьо или тъмно синьо дори. Тези цветове са моите.
За набитите фигури - аз винаги съм се чувствала такава. Костите ми не са тънки,  нямам фини крака и прасци. Не съм много обемна - 48 кг. на 161 см., но не изглеждам слаба,.... само в талията може би. Гръдната ми обиколка винаги е 1-2 см. повече от ханша, но не защото съм надарена като Змия, самият ми гръден кош е сравнително широк. Раменете ми и те са широки. Винаги съм се възприемала като класически набит човек. На младини се тормозех, сега го приемам просто за индивидуална особеност.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 21:12 от Light Beam

# 363
Наоми, явно не живееш в България. Тук си е жега все още.
Права си, не живея в България, много ми липсва лятото но какво да се прави. Всъщност сега трябваше да сме на почивка но я отмениха.

# 364
... и със селфитата ме няма, но днес съм така
.... по цигански шарена рокля Grinning

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 08:06 от Light Beam

# 365
Приемате ли ме? На 31 съм. Искам да споделя, че след като приключи майчинството ми и се върнах на работа рязко промених облеклото и стила като цяло. Повишиха ме в длъжност и прецених, че не трябва да изглеждам обикновено. Преди ходех спортно елегантно, дънки, тениски, маратонки. Сега нося рокли, изчистени, класически модели до коляното, поли, панталони, ризи, сака. Не всички ходят така в службата, но аз се чувствам по-добре. Искам да изглеждам спретнато. Косата я скъсих до раменете, боядисвам се всеки месец, често ходя с прибрана коса или полувдигната. Май съм заприличала на лелка. Много е странно така ми е добре. Осъзнавам, че много мои наборки си ходят като 20 годишни с къси поли, роклички с тънки презрамки, гол гръб, къси панталонки. Последните нося само на морето.

# 366
Слънчо, ти пък къде се буташ Hug На 31 си толкова далеч от 40+
Ти си носи елегантните изчистени дрехи и всичко, което ти е на сърце и моментно настроение, но не се отказвай от тениските, дънките, късите поли и панталони. Мнооого ти е рано, пък и тук толкова 40+ момичета показаха зашеметяващи визии с къси поли и панталони, че....
Просто за всичко си има подходящ човек, време и място.

# 367
Добре де, един произволен бърз пример на 2 жени, считани за много стилни - според вас изглеждат ли като лелки, въпреки, че не са с нищо, което е късо/тясно/секси/етц.

Olivia Palermo (34 год, Stephanie Song (36 год)

И една на Оливия Палермо с майка и.... облечени почти идентично.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 22:55 от Agent Provocateur

# 368
Не, естествено! Много добре изглеждат.
Аз смятам, че всичко може да изглежда добре, събразено с човека, ситуацията и моментното настроение дори, както и обратното - нелепо.
Може би не съм се изразила добре, ако написаното в предходния ми пост звучи по друг начин.

# 369
  • София
На мен Оливия ми е култова, винаги.

# 370
Скрит текст:
Добре де, един произволен бърз пример на 2 жени, считани за много стилни - според вас изглеждат ли като лелки, въпреки, че не са с нищо, което е късо/тясно/секси/етц.

Olivia Palermo (34 год, Stephanie Song (36 год)
И една на Оливия Палермо с майка и.... облечени почти идентично.

Тая дама трябва да е майката на Йоханес Хюбъл .
Model actress Olivia Palermo and her model beau Johannes Huebl lunched with Johannes' mom in New York, NY on May 19th, 2012.

Ето майката на Оливия.

Оливия на мен винаги ми изглежда добре. Колкото съм я виждала на снимки, разбира се, харесвам я.

# 371
Тая дама трябва да е майката на Йоханес Хюбъл .
Model actress Olivia Palermo and her model beau Johannes Huebl lunched with Johannes' mom in New York, NY on May 19th, 2012.

Ето майката на Оливия.
Оливия на мен винаги ми изглежда добре. Колкото съм я виждала на снимки, разбира се, харесвам я.
Извинявам се, разбира се, че си права, Labrex, бог знае къде съм бляла!
Аз лично не следя Оливия и изобщо не съм се усетила, но винаги, когато съм попадала на нея ме е впечатлявала много положително! Дори и когато е с нещо късо и дръзко никога не изглежда пошло!

Може би не съм се изразила добре, ако написаното в предходния ми пост звучи по друг начин.
Не, не Simple Smile Моят беше провокиран от поста на Слънчо и нейната реплика "Май съм заприличала на лелка." Просто исках да дам пример, че не само дрехите те правят лелка или секс бомба! Оливия и възрастната дама са облечени почти идентично, но нито Оливия изглежда състарена и сбабичосана, нито дамата изглежда дръзко подмладена. Не е въпрос (само) на дрехи!

# 372
  • София
Оливия е страхотна! Като бях бременна и още не знаехме какво ще е детето, тайничко си мечтаех да прилича на нея, ако е момиче. Но е момче и не прилича никак на нея Simple Smile

Стилът за това е стил, за да се чувстваш комфортно в него, така че Слънчо радвай се на това, че си постигнала този баланс. Не панталонките и презрамките създават младата визия. А и кой е казал, че тя е стандарт, който всеки от нас трябва да следва Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 17:05 от Harpalike

# 373
  • Sofia
... Ето ме днес. Скритите ластици за регулация на дънките... но е много удобно наличието им.
Аболютно, такова удобство са. За щерката все такива взимам. Simple Smile
А бих искала и моите да са така, че не винаги ми се носи колан.

# 374
Harpalike, допада ми много визията ти.
Но ти не си ли висока? Как така детска номерация?

Общи условия

Активация на акаунт