Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ето тази дама много харесвам: https://www.instagram.com/susirejano/?hl=bg
На 46 съм и определено се обличам по-спортно от преди. Simple Smile

Много е кльощава и с ужасни колене.

Тоалетите и са прекрасни!

Не я намирам за кльощава, наистина е много слаба, но пък е невъзможно да се носи риза с панталон добре, без жената да е много слаба, и с нула мазнина около паласките и на кръста.

Колене като колене, според мен.
Роклите и са страхотни. Очите ми останаха. Мамма миа!

Аз имам страшно много ризи. Преброих ги- 9! Satisfied
Но имам отделни рафтове за отделните спортни занимания- рафт за йога екипи,  рафт за фитнес, за тичане. Тичането ми е в отделни чекмеджета по сезони.

# 556
И мен ме изкефи мацката. Но тя е и собственик на сайт за дрехи и сама си ги рекламира.

# 557
  • София
Рафи и Сузи май са първите инстаграмърки, които последвах.
Аз установих, че почти нямам спортни екипи или дрехи. Даже като излизам да ходя /това ми е спорта/ не се обличам спортно.

# 558
Аз тъкмо си изпонакупих нови екипи. Въобще, цяло лято си обновявам гардероба. Не искам нищо “старо” да нося вече.

# 559
  • В полите на Пирин планина
Сузи наистина е много слаба, но пък прави страхотни съчетания. В смисъл - харесвам стилът ѝ, а тя е доста ръбата. Simple Smile
За себе си, естествено видоизменям, защото аз съм нисичка и пухкава, т.е. съвсем различен тип. Но на мен в нея ми допада елегантното и все пак доста младежко излъчване на аутфитите.

# 560
  • В полите на Пирин планина
Рафи и Сузи май са първите инстаграмърки, които последвах.
Аз установих, че почти нямам спортни екипи или дрехи. Даже като излизам да ходя /това ми е спорта/ не се обличам спортно.

Спортен панталон и ниски обувки (маратонки) ползвам за ходене на по-дълго разстояние. И аз нямам екипи. Спортни са ми само два клина за йога.

# 561
И аз съм с ново почти всичко.
Скоро ще стане година в новото жилище, само децата са същите.

# 562
Хаха, Дез. И при мен скоро ще е така.
Даже и детето ще е друго..))
Моят син замина студент, и сега с нас ще живее малкия син (15) на ММ.

# 563
Много харесвам стила на Сузи, макар и аз да я намирам прекалено слаба. Особено ми допадат бижутата и.
Спортни дрехи нямам, освен бански и ски екипи. Имам едни маратонки и едни туристически обувки.

# 564
  • Балчик
Heart DecorationSatisfiedSatisfiedAngel_wing, Dez Laughing много яки коментари!:heart_decoration: Цял ден ще се хиля...само децата същите хахаха:satisfied:

# 565
То и аз се смея, щото още съм в “шок” от новината..))
Ама ще се оправя и с това..)

# 566
  • Sofia
И аз съм с ново почти всичко.
Скоро ще стане година в новото жилище, само децата са същите.
Ох, Дез, разби ме с тая приказка.... Ама сигур' и децата са ти малки, щото моето (след някой и друг ден на 13г.) уж същото, ама не... подменено ми е от извънземните за 3-4 или повече години. На вид същото, ама сивото в-во....

# 567
Моето малко също го подмениха, голямото още не са го върнали, чакам с нетърпение! Joy ( минаха повече от три - четири години)

# 568
Махнах тоалетите.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 16:19 от Dez

# 569
  • Пловдив
https://Dez вторият тоалет е чудесен.Герданът с пеперудите е уникален.Аз много харесвам ярки цветове и роклите и блузите са ми все на цветя.Рядко имам нещо едноцветно.Знам че едноцветните неща са по-стилни ,но от както се помня /на 45 съм/ все ме влече към шареното.В крайна сметка това ми създава настроение и самочувствие ,което пък е важно за излъчването и възприемането от околните.

Общи условия

Активация на акаунт