Астрология - 18 тема

• 37 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Искам да попитам жените със съпрузи, които имат Слънце в съвпад с Регурус дали имат синове от тези мъже. Как мъжете ви се отнасят към бащинството и за тях важно ли е да са добри бащи и да осигурят на децата си бащина любов и материални блага? Сигурно ще кажете, че всеки баща се стреми към това, но мисля, че може при тези мъже да е по-силно изявено.

Момче имаме, да. Определо е валидно за него гореописаното. Някак по-подчертани са тези стремежи.

# 376
Чудя се дали тези мъже със Слънце в съвпад с Регулус сънуват често дядовците си или други предци по линия на бащата, особено мъжете предци.

Дали тези предци им казват какво искат от тях, дават им съвети или им казват каква недовършена работа имат?

# 377
Искам да попитам жените със съпрузи, които имат Слънце в съвпад с Регурус дали имат синове от тези мъже. Как мъжете ви се отнасят към бащинството и за тях важно ли е да са добри бащи и да осигурят на децата си бащина любов и материални блага? Сигурно ще кажете, че всеки баща се стреми към това, но мисля, че може при тези мъже да е по-силно изявено.

Да, напълно сте права. Ние имаме син и дъщеря, синът ни е първото дете, по-големият. Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че мъжът ми е най-добрият баща, просто нямам думи. Той го е носил в кенгуру лятото, като се роди, хранил го е, къпеше го, заедно с мен всяка вечер, абе само дето не го е кърмил. Като орел е за тях. И сега, като по-големи е така. Учи с тях, води ги на спорт, взима ги с него в работата, когато не са на училище. Те и двамата са много привързани към него. Мъжът ми би пренебрегнал целият си собствен комфорт, заради тях.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:32 от buttercake

# 378

Да, напълно сте права. Ние имаме син и дъщеря, синът ни е първото дете, по-големият. Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че мъжът ми е най-добрият баща, просто нямам думи. Той го е носил в слинг лятото, като се роди, хранил го е, къпеше го, заедно с мен всяка вечер, абе само дето не го е кърмил. Като орел е за тях. И сега, като по-големи е така. Учи с тях, води ги на спорт, взима ги с него в работата, когато не са на училище. Те и двамата са много привързани към него. Мъжът ми би пренебрегнал целият си собствен комфорт, заради тях.
❤❤❤

# 379
Чудя се дали тези мъже със Слънце в съвпад с Регулус сънуват често дядовците си или други предци по линия на бащата, особено мъжете предци.

Дали тези предци им казват какво искат от тях, дават им съвети или им казват каква недовършена работа имат?

Вашите мъже имали ли са по-особени случки с плъхове?

# 380

Вашите мъже имали ли са по-особени случки с плъхове?
Нямам представа за плъхове, но мъжът ми е коткар. Обожава котки (то нали и той е една голяма котка) и те го харесват.

# 381
Който иска може да каже дали тези мъже имат силно сексуално желание.

# 382

Потвърждавам !😁

# 383
Тези мъже имали ли са преживявания на границата на смъртта, пътувания извън тялото, подобни?

Направили ли са си родословно дърво?

# 384

Потвърждавам !😁
❤ още един път ... каква презентация. Ако има брат близнак ми дайте телефонния му номер, моля.

# 385
Тези мъже имали ли са преживявания на границата на смъртта, пътувания извън тялото, подобни?

Мъжът ми не, Слава Богу, да е жив и здрав !
Но, баща му е имал тежка катастрофа и знам, че по чудо е оживял и то май само той.

# 386

Мъжът ми не, Слава Богу, да е жив и здрав !
Но, баща му е имал тежка катастрофа и знам, че по чудо е оживял и то май само той.

Не се безпокой. Мъжът ти има благословията на предците си. Ако ги уважава, също и родителите си, ще е наред.

# 387
Сега разпитах моя мъж с горните въпроси, на всички отговорът е не. Сексуалното му желание е нормално за здрав мъж, не бих го определила като прекалено силно.

# 388
.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:28 от forumkaye

# 389
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз имам Луна в 10гр на Близнаци, родена съм на 25 май.

Общи условия

Активация на акаунт