Астрология - 18 тема

• 37 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Хм, какъв асцедент има човек, служещ на чужди интереси ? Слънце и Венера в 9 дом ?

# 541
  • в 1001-та нощ
Споделям, ако за някого е интересно с учебно-приложна цел. Вчера, на прибиране от работа - на околовръстното се къса пистов ремък. Това означава - при висока скорост, без охлаждане, без хидравлика на волана, без акумулатор .... успях да изляза в локалното и да спра. Автомобилът е на ремонт, изглежда не е избила гарнитура, обмисля се нов.

Меркурий - У3, в съвпад с нат. Уран, в опозиция на транзитния (уранова опозиция + Меркурий),  Марс - стационарно-директен, в 1 дом, в съвпад с нат.Юпитер, квадрт с нат.Меркурий (У3) и опозиция на нат. Плутон (тао). И другото си го виждате:

# 542
a.l.e.n.a,слава Богу, че си невредима!!! 🤗🙏 Дали значение има директността на Марса за случилото се;  гледам, че наталният ти е ретро? По време на ретрофазата как се чувстваше? Имаше ли положителни развръзки?

За Радев не мога да се включа, защото съвсем бегло съм го виждала на снимка/ кадър.
Sani.., проверявала ли си Луната ти по ведическата карта дали също е в Скорпион и в коя негова Накшатра?
Имам слабост към хора с Асц. Скорпион и изобщо със застъпен скорпион в картите си.

# 543
Въпреки Марс на асцендент, Радев е с Луна  в телец, Невъздържано, груб и агресивен според мен няма как да е. Един друг президент, Бил Клинтън също е с Марс на асцендент и Луна в телец. Минава за един от най-успешните и дипломатични US президенти.
Още един вариант ми идва наум сега - за асц. в началото на  козирог. Тогава МС ще е в скорпион - Марс, Уран и Плутон в 8 дом, Слънце в шести.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:33 от Greene

# 544
Хм, какъв асцедент има човек, служещ на чужди интереси ? Слънце и Венера в 9 дом ?

Еми със сигурност май не е скорпион!
Забивах му слънцето в 8Д и мерк в 7Д и двете в близнаци, точно с презумцията, че перфектната му реч се активира и потича като трябва за защити интересите на партньорите и техните пари. ох не знам, е за това питах.

Катерица АС е в Свати , луна във Вишакха и реално по ведическата са във Везни

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 22:21 от Sani..

# 545
Sani.. , Вишака застъпва нач. на скорпиона.😊 .

В Свати ми е Венерата.🙂 Тази Накшатра се управлява от Раху.

# 546
Здравейте, бих искала да попитам по-опитните от вас за мнение и съвет. Бих искала да намеря подходящ астрологичен курс и се колебая межу Френска и Руска Школа. Имала съм контакти и разговори с представителите и на двете, но все още не съм напълно наясно с разликите и предимствата на всяка от тях. Съответно се колебая между курсовете в Урания и тези при Института за Френска Астрология. Всяко мнение и опит биха ми били полезни, както за самите школи, така и за конкретните обучителни програми. Благодаря на всички предварително!

# 547
  • Тра-ла-ла
Може ли да се каже, че след една определена възраст човек е по-скоро Луната си, отколкото Слънцето?! Както например се казва, че Асц започва да влияе по-силно след 30тата година.

Наблюдавам около мен хора около 60 +/-, които под влияние и на възрастовите изменения започват да се държат като Луната си. А при никой от тях не е доминантна планета. Преди тази възраст са приличали повече на Слънцето си.
Скрит текст:
Знам, че трябва да се разглежда цялостно наталната картата

# 548
  • SF
Не, не може да се обобщи такова нещо.
Има хора, които цял живот не развиват Слънцето си (жените в ислямския свят като цяло). Асцендентът се проявява през целия ни живот. Той е нашето малко име. Фамилното ни име обаче е нашият десети дом. Него го проявяваме извън дома. Много често можеш да разпознаеш МС на хората, ако имаш базови познания по астрология.
Луната са нашите емоции и нашите начини за оцеляване - защо да не можеш да ги разпознаеш и тях.
Зависи какви аспекти имат светилата, особено към лични планети. В определени моменти можеш да видиш как се проявява тяхната Луна, но личността, егото, самобитността си остават по Слънцето.

# 549
Джулая, по прогресивно слънце забелязвам да се изявяват много хора

# 550
Може ли да се каже тогава, че човек, който има управител на МС марс се обличат в червено, използват червен лак за нокти и червено червило?  И не бива да се прекалява, за да не изглежда твърде агресивен?
Някой ми беше казвал да нося бели, розови или зелени камъни (може би да се развиват венера, луна и меркурий).

# 551
Може ли да се каже тогава, че човек, който има управител на МС марс се обличат в червено, използват червен лак за нокти и червено червило?  И не бива да се прекалява, за да не изглежда твърде агресивен?
Някой ми беше казвал да нося бели, розови или зелени камъни (може би да се развиват венера, луна и меркурий).
не, не може🙂
У на МС ми е Марс. Намира се в 10 дом. Други цветове са любимите ми. И много рядко се обличам в червено. Имам такива дрехи, както и обувки и аксесоари. Но не са ми нито доминиращите, още по- малко често предпочитаните.

Относно въпроса на Джулая, ведите имат т.н. Планетни периоди, според които може да се каже коя енергия доминира в даден отрязък от времето (там обаче имат значение и подпериодите, както и накшатрите, които са застъпени).
Като сравнявам различни години от житейския ми път, със сигурност забелязвам значение на планетните периоди, в които съм била и в момента съм.

# 552
В 10ти дом ти е марс, но в кой знак?

При мен на 10ти дом е овен, а марс ми е в 11. Асцендент рак. И най-любимият ми цвят е червено, обожавам го....

# 553
В 10ти дом ти е марс, но в кой знак?

При мен на 10ти дом е овен, а марс ми е в 11. Асцендент рак. И най-любимият ми цвят е червено, обожавам го....
По ведите ми е в Овен. ( Накшатра Бхарани)- описанията за енергиите, чувствата, осъзнаванията, премеждията, които са дадени за тази накшатра изключително точно обрисуват голяма част от живота ми. Била съм в Главен период ( Маха даша) на Марс . Там е и Луната ми, това има значение.
По западната астрология, Телец.

# 554
Не разбирам от къде идва тогава желанието за червено при мен, от асцендента(рак) или медиум цели(овен)?
Марс ми е в накшатра vridha в 11 дом в телец, луната ми в рак

Общи условия

Активация на акаунт