Астрология - 18 тема

• 37 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Така и предполагах - има силни малефици в седми дом. Венера, като У7 и естествен сигнификатор няма лоши аспекти, но тук асцедентът е граничен и ако не е правена ректификация е възможно да попада накрая на риби. Така върхът на седми дом ще е в дева, а Меркурий вече е включен в голям кръст, ранен е от квадратът на Сатурн и опозицията с Уран. А как стои въпросът с нейните родители, произход?

# 646
Така и предполагах - има силни малефици в седми дом. Венера, като У7 и естествен сигнификатор няма лоши аспекти, но тук асцедентът е граничен и ако не е правена ректификация е възможно да попада накрая на риби. Така върхът на седми дом ще е в дева, а Меркурий вече е включен в голям кръст, ранен е от квадратът на Сатурн и опозицията с Уран. А как стои въпросът с нейните родители, произход?

Правена е ректификация преди доста години (още като е била млада е посещавала астролог). Майка от много ранна възраст се грижи за здравословното състояние на родителите си. По произход са българи, ако това ме питате. Но от много години баба и дядо не са между живите за жалост...

# 647
Тук имаме Луна в сатурнов знак и в съвпад със Сатурн в труден дом, при това в квадратура с Марс. Достатъчно красноречив показател за трудни обстоятелства в живота на майката. Уран играе далеч по-второстепенна роля в случая. Коментарът ми беше по картата на Таня.

# 648
Тук имаме Луна в сатурнов знак и в съвпад със Сатурн в труден дом, при това в квадратура с Марс. Достатъчно красноречив показател за трудни обстоятелства в живота на майката. Уран играе далеч по-второстепенна роля в случая. Коментарът ми беше по картата на Таня.

Това, което казвате е в моята карта. Т е трудни обстоятелства (ще) са в моя живот, а не в живота на майка ми, нали така? Извинявам се предварително, ако не съм разбрала правилно! Благодаря!

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 12:00 от Tanya.ileva

# 649
Това вероятно е твоята карта. Аз питах за тази на майка ти, защото се съмнявам уран в четвърти дом да е индикация за развода й.

Да, това беше моята. Не разбрах, извинявам се. Сега ще кача нейната.

В случая Уран в 4Д е част от Голям натален кръст, който е най-трудната конфигурация за отработване. От другата страна на конфигурацията, имаме злосторници в дома на партньорствата, а именно- Марс и Сатурн в 7Д. Когато имаме Сатурн в 7Д е добре брак да се сключва след Сатурново завръщане /28-30г./, когато човек е по-осъзнат и наясно с това, което иска в живота. В противен случай, няма да се чувства добре в брака, в който е стъпил. Добре би било партньорът да е по-възрастен или да имат двамата голяма възрастова разлика. Освен всичко това имаме и Нептун в 7Д, който е индикация за идеализиране и разочарование от партньора в живота, в комбинация с Марс говори за изневери. Може би е имало пререкания и за работата й, тъй като е намесен и 10Д като част от Големия кръст. Така че сам по себе си Уран в 4Д не е индикация за развод. Може да бъде и интерес по астрология във втората половина от живота, но в конкретния случай е по-тежка ситуацията. Дано бях полезна.

# 650
Това вероятно е твоята карта. Аз питах за тази на майка ти, защото се съмнявам уран в четвърти дом да е индикация за развода й.

В случая Уран в 4Д е част от Голям натален кръст, който е най-трудната конфигурация за отработване. От другата страна на конфигурацията, имаме злосторници в дома на партньорствата, а именно- Марс и Сатурн в 7Д. Когато имаме Сатурн в 7Д е добре брак да се сключва след Сатурново завръщане /28-30г./, когато човек е по-осъзнат и наясно с това, което иска в живота. В противен случай, няма да се чувства добре в брака, в който е стъпил. Добре би било партньорът да е по-възрастен или да имат двамата голяма възрастова разлика. Освен всичко това имаме и Нептун в 7Д, който е индикация за идеализиране и разочарование от партньора в живота, в комбинация с Марс говори за изневери. Може би е имало пререкания и за работата й, тъй като е намесен и 10Д като част от Големия кръст. Така че сам по себе си Уран в 4Д не е индикация за развод. Може да бъде и интерес по астрология във втората половина от живота, но в конкретния случай е по-тежка ситуацията. Дано бях полезна.

Майка ми се омъжва за баща ми на 36 год., а баща ми е бил на 42 год. (Имат 6 години разлика). Когато майка ми е на 39 години вече се развеждат. Иначе майка ме е родила когато е била на 37 години. Като цяло има труден живот - сама ме е отгледала, гледане доста продължително на болни родители, финансови затруднения, недооценена в службата, “мачкане” от шефове и т н ...

# 651

Майка ми се омъжва за баща ми на 36 год., а баща ми е бил на 42 год. (Имат 6 години разлика). Когато майка ми е на 39 години вече се развеждат. Иначе майка ме е родила когато е била на 37 години. Като цяло има труден живот - сама ме е отгледала, гледане доста продължително на болни родители, финансови затруднения, недооценена в службата, “мачкане” от шефове и т н ...
Мисля, че би имала успех в т.нар. творчески професии. Има хубав съвпад на Луна и Венера с МЦ, които са добре аспектирани с Нептун и Плутон. Освен това управителят на 2Д е Венера на МЦ. За нея би било добре да се занимава с творчество /пеене, музика, писане, рисуване, шиене/, салони за красота, грижа за деца, всякакви дейности, свързани с храна, дрехи.

П.П. Връзка с чужденец имала ли е?

# 652

Мисля, че би имала успех в т.нар. творчески професии. Има хубав съвпад на Луна и Венера с МЦ, които са добре аспектирани с Нептун и Плутон. За нея би било добре да се занимава с творчество /пеене, музика, писане, рисуване, шиене/, салони за красота, грижа за деца, всякакви дейности, свързани с храна, дрехи.

П.П. Връзка с чужденец имала ли е?

Не ми е известно за връзка с чужденец. По професия е лекар и е супер отдадена на професията си! Иначе винаги е имала интерес към изкуство - писане, рисуване и т н

# 653
Това, което казвате е в моята карта. Т е трудни обстоятелства (ще) са в моя живот, а не в живота на майка ми, нали така? Извинявам се предварително, ако не съм разбрала правилно! Благодаря!

Защо? Нали говоря за майката, тя е представена от Луната.
Вие се управлявате от Меркурий и Сатурн като темперамент.

# 654

Защо? Нали говоря за майката, тя е представена от Луната.
Вие се управлявате от Меркурий и Сатурн като темперамент.

Да, да точно така права сте. Майката е представена от Луна. Извинявам се още веднъж! Това доказва, че съм доста невежа в темата, а едва сега малко по малко започвам да навлизам.

# 655
Всеки се учи и започва отнякъде. Професионалните астролози също не спират да учат, по това ще разпознаете истинския астролог, неговото развитие не спира. Коментарът ми беше конкретен – по повод Уран в 4 дом и развода на родителите.

# 656
Да разбирам ли, че Марс и Уран в 7 дом са индикация за развод?

# 657
  • SF
Не, не го разбирайте така.

# 658
А Юпитер в 7 Дом ?

# 659
Много ми е интересно да чета как всеки път се обяснява, че не може да се коментира по една планета и един дом и после пак се започва от начало. Т.е. се тъпче на едно място/ въртим се в един и същи кръг.
Юпитер в 7 дом може да означава какво ли не. Както и всяка една друга планета.

Общи условия

Активация на акаунт