Астрология - 18 тема

• 37 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Ще допълня: раздяла в семейството, чупене на традициите, детето може да се явява "черната овца" в семейството, бунтар, революционер, самодостатъчен индивид.
И сега ако разсъждаваме - един развод какво друго е, ако не възставане, рушене на традиционното схващане за семейство, свобода (за единия или за всички членове). Уран в 4 дом може да покаже човек с нетрадиционно отношение към дом и семейство. Как ще се нарушат традициите, ще покажат аспектите на планетата, управителите на домовете, техните аспекти.

# 631
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, аз искам да насоча внимание към затъмнението на 14.12. Предишното на 21.06 ми се отрази доста неприятно ...беше засегната темата за партньорските взаимоотношения и общо бъдеще с партньора, за щастие тогава до раздяла не се стигна. Затъмнението ми се падна тогава в 12 дом (рак). Аз съм с АСЦ Рак. Сега се пада в 6 дом Стрелец, където съвпада с натален Уран. Слънцето и Луната правят секстил с Венера (5 дом Везни) и тригон с Юпитер (11 дом Овен). Каква е разликата между 6 и 12 дом, някой може ли да направи някакъв коментар?

Наистина ли тоооолкова много Ви мързи да потърсите информация за 6 и 12 дом. Убедена съм, че има в изобилие. Има и 3 линка за домовете в 1 пост, както и книга, която да се изтегли - безплатно!

Човек, който се интересува наистина - няма как да не добие поне базова представа за домофикацията.

Искрено съм възмутена, но го казвам с най-добри чувства.

Много съм чела за 6ти и 12ти дом, не е въпрос на мързел. В интернет ровя, но не обичам, защото има много глупости, които могат да ти объркат представата за нещата (още повече ако си човек, който не разбира достатъчно). Ценя мнението на всеки, който е във този форум, още повече що се отнася до астрология. Идеята ми беше за пълнолунието, тъй като предния път, то ми засегна теми, които не са много по 12 дом (поне така мисля). Не искам да обременявам никой с моите въпроси, породени най-вече от любопитство и от надежда да науча малко повече от хора, които наистина разбират повече, не от интернет. Ако не са Ви приятни и будят възмущение, моля подминете, имате пълното право, но Ви моля и също да не давате определения, без да познавате човек и да сте сигурна наистина дали го мързи или не.
Винаги съм чела с интерес и Вашите мнения a.l.e.n.a и съм се опитвала да ги запомня и разбера, разбира се до колкото мога.

Аги, и в темата се пишат много глупости, да го имаш предвид. Отвори първи пост - ще намериш 3 линка за домовете - отвори ги - в тях всичко е точно. Flowers Hibiscus
Благодаря, ще ги видя Purple Heart Има коментари (сред, които и Вашите), за които знам, че мога да се доверя Flowers Hibiscus
Аз съм чела, че по принцип планети в 4 дом не са много ок и почти не се отработват.
Еми аз имам и Сатурн, и Уран в 4Д, в козирог при това. Правят квадратура със Слънцето. Сатурн при мен примерно е на трон по знак, но по дом е зле, в 4, който е естествения дом на Рака, тоест Сатурн там хич не е ок. Като малка бях изключително привързана към баща ми. Но след това нещата се промениха. Сега отношенията са ни малко по-сложни, но не в лошия смисъл.
При мен в 4ти дом е Марс (Дева) и Слънце (Везни). Слънцето е в опозиция на Луната в 10 дом (Овен), а Марс квадрат Уран (6 дом, Стрелец). Казвали са ми, че имам проблеми и кавги в къщи, което е вярно и властен родител (майка). Последното от опозицията на слънцето и луната ли идва?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 13:21 от AnMary

# 632
Не разбрах Уран в 4ти дом значи развод на бъдещото семейство или на родителите на притежателя на картата?

# 633
При мен в 4ти дом е Марс (Дева) и Слънце (Везни). Слънцето е в опозиция на Луната в 10 дом (Овен), а Марс квадрат Уран (6 дом, Стрелец). Казвали са ми, че имам проблеми и кавги в къщи, което е вярно и властен родител (майка). Последното от опозицията на слънцето и луната ли идва?
Не. От Луна в овен и Марс в 4-ти дом.

# 634
Нищо им няма на планетите в 4-ти дом. Но е по-лесно ако има аспект, който да ги задвижва.

# 635
Здравейте, с интерес зачетох темата, отделно си взех и една книга за начинаещи и тъй като още не разбирам достатъчно бих искала да ви попитам какво означават “празните домове”?
В моята карта това са 2,3,4,5 и 9.

# 636
Всеки дом си има минимум един управител плюс още сигнификатори, така че няма значение, че е празен. Но там, където има струпване на повече планети, където е нодалната ос, където са светилата, обикновено има своеобразен акцент, фокус, тези теми и обстоятелства играят важна роля в живота на човека.

# 637
как ще да не се отработват планети в 4ри дом , той е ъглов
имам Нептун там по натал, Нептун в 7ми дом по транзит
колко жаби целунах....
за майката и бащата - аз знам 4ти дом за разнополовият родител, т.е бащата за жена
при мен слънцето и луната не описват родителите

# 638
Не разбрах Уран в 4ти дом значи развод на бъдещото семейство или на родителите на притежателя на картата?

Не значи такова нещо.
По принцип се води, че Уран в 7Д може да доведе до развод ама даже и това не е задължително да е вярно. Аз познавам хора с планети в 7Д, едната от които Уран и не са разведени.

# 639
  • София
Е, а ако си сингъл и транзитният Уран минава през седми дом?

# 640
Майка ми има Уран в 4 дом и са се развели с баща ми още като съм била малка (на 3 години). Аз съм със Сатурн в 7 дом (дано не се стигне до развод при мен).

# 641
А какво има в седми дом, знак на върха и къде е управителят? Уран в 4ти указва семейството, от което тя произхожда, нейните родители.

# 642
А какво има в седми дом, знак на върха и къде е управителят? Уран в 4ти указва семейството, от което тя произхожда, нейните родители.

Прилагам картата, тъй като не съм сигурна дали ще отговоря коректно на всички въпроси, защото все още съм прохождаща в темата.

# 643
Това вероятно е твоята карта. Аз питах за тази на майка ти, защото се съмнявам уран в четвърти дом да е индикация за развода й.

# 644
Това вероятно е твоята карта. Аз питах за тази на майка ти, защото се съмнявам уран в четвърти дом да е индикация за развода й.

Да, това беше моята. Не разбрах, извинявам се. Сега ще кача нейната.

Общи условия

Активация на акаунт