Астрология - 18 тема

• 37 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 225

Не съм сигурна дали това трябва да кача за да се види този транзит. Но мисля че всички проблеми до сега, от 3 години на сам са се появили,от този транзит!

В тази карта, танзита на Сатурн към Луната и Слънцето вероятно е усложнил живота ви!
Предполагам, че има и още фактори, но за това е нужен анализ.

# 226
Транзит на Сатурн и Плутон към натални луна (съвпад) и слънце (квадрат) имате. Наистина сте в труден период.

# 227
Има ли какво да направя в този случай,или просто трябва да се примиря,че в близките 22г. Ще водя такъв начин на живот? Май трябва да си отида сама в някоя психиатрична клиника още от сега..

# 228
Има ли какво да направя в този случай,или просто трябва да се примиря,че в близките 22г. Ще водя такъв начин на живот? Май трябва да си отида сама в някоя психиатрична клиника още от сега..
Няма да бъде така в близките 22 години, разбира се. Всеки минава през изпитания, през определени страдания и уроци. Не дейте да четете напосоки.

# 229
Ама как така 22г? Моля ви се, какви са тези неща. Транзитите на Сатурн към Слънцето и Луната са тежки, аз също ги минах последните 2/3 години, но не траят чак толкова дълго. Човек когато е в труден момент и нещата не му се получават така, както иска, се отчайва много, казвам го от личен опит. Ще се оправят работите.

# 230
Транзит на Сатурн и Плутон към натални луна (съвпад) и слънце (квадрат) имате. Наистина сте в труден период.

Потвърждавам, че е са тежки тези периоди, Сатурн и Плутон ми квадратират нат. Луна. Плюс Юпитер. Който, щедро раздува и без това кошмарните транзити.
Емоционално, психологически, душевно е направо смазващо. Не искам да минавам отново през това, съвсем честно, Добре, че Сатурн ще се отдалечи края на годината и само Плутон, че я квадратира за следващите 8 години Smile

# 231
Аз,къде мога да видя кога ще приключат тези транзити? Моля ви ако може някой да ми каже дали ще приключат скоро? В сайта където си изчислих картата видях че имам този транзит на Плутон в 2-ри дом още 22г. Не мога да видя и транзита на Сатурн,поне да имам някаква ясна картина до кога ще продължава този ужасен кошмар! И дали,някога ще приключи...

# 232
Защо не кажеш конкретно какво ти се случва?

След 2-ри дом ще отиде в 3-ти. За този транзит също ще прочетеш какви ли не неща.

# 233
Сатурн излиза от козирог средата на декември 2020г, т.е ще можеш да поемеш въздух от там нататък.

# 234
Всяка планета дава силно влияние, когато преминава през върха на натален дом, изразяващо се в генериране на определени събития,т.е случва се нещо във връзка с темите по съответния дом и съответната планета.
В посочения случай от  Desizaio1 Плутон е транзитирал цялата 2017-та година върху 2-ри рожден дом и вероятно е дал отражение върху здравето , личните творчески заложби /таланти/, финансите и др. и е направил квадратура със Слънцето във Везни /това вече беше посочено по-горе/, но секстил с Венера/Северен лунен възел в Скорпион.
Затова трябва да се направи анализ на цялата карта през 2017 -та - напр. Юпитер тогава е бил върху Слънцето,Уран пък е бил в опозиция към него и т.н.
В момента Плутон е в съвпад с наталните Нептун и Уран - нещата ще продължат още ок. 2 години ,но хубавото е,че сега Юпитер ще влезе окончателно в този 2-ри дом и ще "пооправи" делата там Grinning - може да се появи някой наследник, например Grinning.
Трябва да се вземе предвид и това,че когато една планета транзитира през върха на определен дом дава влияние и върху срещуположния,т.е влияе върху цялата ос - в случая 2/8 дом.

# 235
В интерес на истината за доста астролози елекцията е печеливш бизнес, хората винаги ще искат да се подсигурят с "хубава дата".

Въпрос на астрологичен маркетинг. Същото и за релокацията, посрещането на рождения ден на място, което като с вълшебна пръчица,  помага да промениш съдбата си. Да постигнеш желаното.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 11:12 от starinthenightsky

# 236
Същото и за релокацията, посрещането на рождения ден на място, което като с вълшебна пръчица,  помага да промениш съдбата си.

Щом има наивници, които се хващат на тази въдица, защо пък не. Хората търсят магически рецепти. Simple Smile

# 237
А не съществуват ли магическите пръчици? В приказките ги има. А аз на приказките вярвам😊😉

# 238
Разбира се, че съществуват. Астрологично олицетворение на вълшебната пръчица, може да е тригон на Юпитер с лична планета.

# 239
Разбира се, че съществуват. Астрологично олицетворение на вълшебната пръчица, може да е тригон на Юпитер с лична планета.

Тригон на Юпитер с Юпитер може ли?

Общи условия

Активация на акаунт