Астрология - 18 тема

• 37 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • SF
Съвпадът на Сатурн и Юпитер е в точен съвпад с наталното Слънце на сестра ми. Тя има Слънце в първия градус на Водолей.

# 571
Съвпадът на Сатурн и Юпитер е в точен съвпад с наталното Слънце на сестра ми. Тя има Слънце в първия градус на Водолей.

Какво означава това (защото и аз съм така)?
Ще задам и един много лаишки въпрос. Последните 2 години Сатурн ми беше в 12 дом и ми се разказа играта. Имам и натален Сатурн в 12 дом - това засилва ли влиянието, така да се каже?

# 572
  • София
Може би след като и Натален Сатурн е в 12 дом би трябвало вече да знаеш какво да очакваш и в каква посока от Транзитният Сатурн пак там.

# 573

Какво означава това (защото и аз съм така)?
Ще задам и един много лаишки въпрос. Последните 2 години Сатурн ми беше в 12 дом и ми се разказа играта. Имам и натален Сатурн в 12 дом - това засилва ли влиянието, така да се каже?

Еми да, имала си Сатурново завръщане.

# 574
Т.е. да чакам пак подобен ужас след 28-30 години? (живот и здраве)

# 575
Е, защо ужас, всичко зависи от темите за отработване. За сметка на здравето е лошо, когато се случи.
И моят Сатурн е силно ограничаващ, нямам нищо даром - материално. Винаги е с много труд.

Истински ме разтърси когато застана в опозиция на Плутон и разбута всичко, безвъзвратно по четвърти дом.

А когато Сатурн беше в "злокобния" 12 дом в опзиция на  натален Нептун и транзитен Плутон, който е съвпад с Нептун тогава, транзитна Луна  на МС, сключих брак:) Имам сродната душа до себе си, но няма действия без последствия.

# 576
  • в 1001-та нощ
При мен предстои Сатурн да бъде в опозиция на Луната и квадрат към Венера, а посл и транзита в 12 дом. Не, че после през първи ще е песен.

# 577
Като транзитира през първи, освен видимо остаряване, друго какво да очакваме? Simple Smile

# 578
  • в 1001-та нощ
Аз лично изпитания, житейски трудности за себеутвърждаване.

# 579
Сатурн през асцедент ми донесе физическо оцеляване в битов аспект,  градушка в пряк и преносен смисъл, падна мълния  и едва не ни изпотрепа. Накрая  на периода всичко се нареди.

# 580
  • София
Моя сега ще влиза в 8-ми дом, някой ще сподели ли опит, какво може да очаквам? 😊

# 581
Е, защо ужас, всичко зависи от темите за отработване. За сметка на здравето е лошо, когато се случи.
И моят Сатурн е силно ограничаващ, нямам нищо даром - материално. Винаги е с много труд.

Истински ме разтърси когато застана в опозиция на Плутон и разбута всичко, безвъзвратно по четвърти дом.

А когато Сатурн беше в "злокобния" 12 дом в опзиция на  натален Нептун и транзитен Плутон, който е съвпад с Нептун тогава, транзитна Луна  на МС, сключих брак:) Имам сродната душа до себе си, но няма действия без последствия.
Какво значение има всичко друго на света щом имаш сродната душа   Simple Smile

При мен през първи дом ме падна зъба докато ям, оправи се бързо и без болка, но толкова се уплаших че ходих през 3 месеца на прегледи при двама различни зъболекари. И след този случай се грижа за зъбите като за очи, защото на почти 30 имам 2 пломби, а ми падна цял зъб от никъде!

# 582
  • в 1001-та нощ
Моя сега ще влиза в 8-ми дом, някой ще сподели ли опит, какво може да очаквам? 😊

Аз тогава карах втората си бременност. Сатурн направи съвпад с нат.Венера и квадрат с нат. Луна - У5 в 6 дом. Имаше малко премеждия, но завърши успешно.

# 583
Последният път като минаваше Сатурн през първи дом, родих.
И моят Сатурн е в 12 дом.

# 584
И моя Сатурн сега преминава през 12 дом ...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 21:39 от Tanya.ileva

Общи условия

Активация на акаунт