Астрология - 18 тема

• 37 091
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • SF
А Юпитер в 7 дом означава много бракове.
Следователно и той като Уран - носи развод, щото без развод, няма как да се жените много пъти.
А Венера в 12 дом?

# 661
Познавам хора с юпитер в 7ми дом дето никога не са се женили
Венера в 12 ти дом сигурно ако имаш партньор то ще има нещо нечестно, или ти ще изневеряваш или ще си с обвързан вече човек.
А съвпад на юпитер и сатурн в 7ми дом?

# 662
А Юпитер в 7 дом означава много бракове.
Следователно и той като Уран - носи развод, щото без развод, няма как да се жените много пъти.
А Венера в 12 дом?
А защо, да не би да се изключва безбрачие?
Какво се разбира под много бракове?

Скрит текст:
П.п. И аз познавам хора без брак, с Юпитер в 7 дом

# 663
  • SF
Познавам хора с юпитер в 7ми дом дето никога не са се женили
Венера в 12 ти дом сигурно ако имаш партньор то ще има нещо нечестно, или ти ще изневеряваш или ще си с обвързан вече човек.
А съвпад на юпитер и сатурн в 7ми дом?

Ние на някаква изпитванка ли играем? Simple Smile
Съвпад на Сатурн и Юпитер в 7 дом. Юпитер налива енергия, натиска газта, а Сатурн спирачка. И колата друса.
Юпитер в 12 дом?

# 664
Хахаха не знам, но е забавно! 😊

А къде остана... зависи от знака и аспектите, и цялата карта

# 665
Юпитер в 12 дом- сама си бягаш от късмета.
А Венера в 10 дом любов в службата ли значи?Обаче е в съвпад с Уран и МЦ.

# 666
С Юпитер в 7 дом съм – нито един брак дотук, какво ви многобрачие!
Според някои автори може да даде и късен брак. Моят случай ще да е такъв – в неподвижен знак, западен. И управлява Жребия на брака.

Имам и близки, познати със Сатурн в 7 дом, които са се омъжили на по 24-27 години. И дотук развод няма. При тях обаче специфичното е, че Сатурн не попада в 7ми знак, а в следващия.

# 667
С Юпитер в 7 дом съм – нито един брак дотук, какво ви многобрачие!
Според някои автори може да даде и късен брак. Моят случай ще да е такъв – в неподвижен знак, западен. И управлява Жребия на брака.

Имам и близки, познати със Сатурн в 7 дом, които са се омъжили на по 24-27 години. И дотук развод няма. При тях обаче специфичното е, че Сатурн не попада в 7ми знак, а в следващия.
А по принцип сатурн значи развод  ли? Каква е разликата между 7ми дом и 7ми знак?

# 668
Според мен Сатурн в 7-ми дом даже дава дълъг брачен живот, дори и скучен, но човек е склонен да преодолява препятствията и трудностите, и не се прилъгва лесно по някакви странични трепети.

# 669
  • Тра-ла-ла
Задължително ли е формата да е точно брак?! Може да е дълго съвместно съжителство и да си имаш семейство и деца, но просто да нямаш брак. Или много разводи да са...много раздели. Или е строго фиксирано брак/развод?!

Аз съм чела, че с Уран в 7 дом човек може да си остане стар ерген/мома.

# 670
Венера 12 дом, само един брак имам, не изневяравам и не ми изневеряват.
Бих се определила като ревнива.
Обичам удобството да съм обичана.
Разни любови, тип паралелни връзки не съм имала.

# 671
В хороскопа се търсят указания за семейно съжителство с подпис или без. Но е сложно и няма готови формули, които еднакво да важат за всички. Партньорският сценарий най-добре се вижда в Навамша. В западната астрология се гледа каква е връзката между сигнификаторите, но не е много надеждно като техника, поне в моята практика – постоянно откривам изключения от това правило.

# 672
  • София
“ Партньорският сценарий най-добре се вижда в Навамша.”
Сотис, тъй като грам нищо не разбирам от ведическа, как да го проверя това? 😊

# 673
В хороскопа се търсят указания за семейно съжителство с подпис или без. Но е сложно и няма готови формули, които еднакво да важат за всички. Партньорският сценарий най-добре се вижда в Навамша. В западната астрология се гледа каква е връзката между сигнификаторите, но не е много надеждно като техника, поне в моята практика – постоянно откривам изключения от това правило.
Сотис, благодаря! ❤

# 674
Работата с производни карти изисква ректифициран час на раждане, което означава задължително проверен от ведически астролог, дори ако е правена от западни. Западен астролог няма как да го нагласи по производни карти, съответно броени минути или дори секунди отклонение могат да доведат до промяна в някоя важна производна карта.

Оттам нататък, с вече сигурен и проверен час, се прави анализ на Навамша. Тя не се разглежда самостоятелно, а винаги заедно с основната карта Раши. По нея може да се извлече по-детайлна информация за съпруга или за по-важните партньори, какъв тип връзки ще привличаме в живота си, какъв брачен партньор – с какви характеристики, статус и т.н., какъв ще е бракът – ранен, късен, сполучлив или несполучлив, дали има потенциал за повече от един брак, дали ни е заложен просперитет в брака, дали ще има лоялност и грижовност в отношенията и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт