ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 29 062
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Аз дънки си купувам от LC Waikiki.Другите дрехи са ми основно от H&M

# 346
  • София
Така като ви чета моят май е от ниските момчета - 170 см. на 63 кг. Не изглежда дебел, но  може да свали 3-4 кг. Има развити бедра и широки рамене. Абе не че си е мой, но симпатяга ми е момчето (умря циганката Simple Smile. Иска да е по-висок и все се мери и реално през ИП дръгна 5 см. Вдига гирички и отвреме ан време гледам и коремни преси прави. Едва ли ще стане много висок обаче. Аз съм 170 (килограмите не казвам, че откакто минах 40 г. нещо тръгнаха нагоре Simple Smile и трудно се свалят), а ММ е 180 см. Надявам се поне като баща си да стане, въпреки че ще е добре да го задмине. Обувките са 41 номер.

# 347
  • София

Поздрави от мен Simple Smile

# 348
Моят на 166-те си сантиметра е с 43-и номер обувки. Така е от една година. Май се кротна с растежа на крак. Между 38-и и 43-и номер прелетя буквално за половин година в шести клас. В чудо се бях видяла. Някои номера директно ги прескочи.

# 349
  • София
Между 38-и и 43-и номер прелетя буквално за половин година в шести клас. В чудо се бях видяла. Някои номера директно ги прескочи.

Леле вярно страшно звучи!

# 350
  • София
https://www.mediapool.bg/bez-masovo-testvane-pri-zarazen-uchenik … a-news311222.html    една новина в плюс за присъственото обучение

# 351
Дочух, че маратонките са особенно важни - едва ли не по тях те преценявали отначало. Та сега ще гледаме. Тия класическите модели не вървят вече, а тия вървежните поне на мен на нищо не ми приличат - страшна шарения и големи подметки. Ако някой може да препоръча някакви...

# 352
  • София
Дочух, че маратонките са особенно важни - едва ли не по тях те преценявали отначало. Та сега ще гледаме. Тия класическите модели не вървят вече, а тия вървежните поне на мен на нищо не ми приличат - страшна шарения и големи подметки. Ако някой може да препоръча някакви...

кое е вървежно сега, дай някои имена или снимки?

# 353
  • София
Вървежно е това което те си харесат.Да не мислиш че ще те чуе някой като посочиш модел...Дъщеря ми е на вълна класически кецове.Радвам се че не залита по извратени модели.

# 354
  • София
И ние пазаруваме от НМ, от LC Waikiki, от където му станат дънки, че като беше по-пълен и не с мъжки ръст беше трудно намирането на дънки. Дъщеря ми работи в НМ в Мега мол и ползвам там отстъпки  -дават им карти за отстъпки, макар, че после част от сумата им я отдържат от заплатата. Трябва да я навестя скоро да видя какво ново са пуснали, макар че сега тя е съпорт в Парадайс, че много напуснали имало.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 14:26 от Бендива

# 355
В магазините на Найк има 50 % намаление на всичко

# 356
Аманда, трябва да облече и да видим реалния образ. Благодаря за идеята. Тя досега ходеше с клинчета, обаче вече са твърде спортни и за моите и за нейните представи. До пролетта беше с, така да се каже, детско телосложение, но внезапно по време на ИП много напълня и се оформи с широк ханш и почти без талия, а ръстът се запази.
В H&M има дънки mom jeans и loose mom jeanse. Те са с по висока талия и по широки малко в крачолите. Навиват се отдолу. 45 и 55 лв. Ние купихме от дъ мол в София. И стоят мн.добре на момичетата,чиито крачета не са като солетки.

# 357
  • о`майна лунна нощ е
Колко малко му трябва на човек.
Как да не се похваля, че го изметох от нас и вече има ВТОРИ чифт черни дънки! Мерихме и купихме дънки, които наистина са му добре по тялото, удобни и с подходяща за фигурата кройка. Така и не сложи в друг цвят -  ни син, ни сив, но поне вече има вариант за смяна и разнообразие. Вместо с едните черни дънки, ще сложи другите ... черни дънки.
Все пак съм вери хепи и защото успях да се преборя за жестоко минзухарено жълто яке тип ветровка/дъждовка. Мега яко е, а е един прост шушляк на Jack and Jones. Обаче така отваря и освежава визията ...  Взехме го заедно с дънките.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 17:22 от `ТуиГ

# 358
  • София
Да ви покажа какво си поръча моята дъщеря за наближаващия РД. Много си пада по канцеларски материали и принадлежности.

https://www.amazon.co.uk/Toplive-Portfolio-Executive-Organizer-C … NVE5RKJF&th=1

# 359
  • София
Да ви покажа какво си поръча моята дъщеря за наближаващия РД. Много си пада по канцеларски материали и принадлежности.

https://www.amazon.co.uk/Toplive-Portfolio-Executive-Organizer-C … NVE5RKJF&th=1
Дева?

Общи условия

Активация на акаунт