ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 29 060
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Вчера взехме и ние профилактичните карти, като лекарката ги принтира и не се е налагало да купувам картони.
Ваня я измери 164 см и 44 кг, Ники 166 см и 46 кг, а малката 156 см и 37 кг. Каките са точно на 14, а малката е на 11 г и 4 м. С обувките се надявам, че приключи растежаим. Ники от една година вече е към 40-41 ви номер, Ваня и малката са 39 ти.
Взех и направление за дерматолог на Ваня, остава да видя къде и кога да запиша час. Отново е изгубила бележката с часът си за ортодонт и сега пак ще трябва да звъня да го моля да ми припомни кога е на преглед.

# 331
  • София
Моята е 165. В групата на училището си споделят кой колко е висок и тя само мрънка, че е най-ниска. Според мен си е екстра, аз съм само 3 сантиметра по-висока, та най-вероятно ще ме задмине.

# 332
Еха, какви високи деца си имат някои от вас! 😊
Дъщеря ми е около 165 и вече изглеждам като абсолютен дребосък на нейния фон с моите бивши 159, а вече157-8 както се оказа. 😁
И ние сме така Simple Smile, но тя иска да стане поне 170 и се нерви, че е дребосък. До 4-5 клас беше една от високите, но последната година другите дръпнаха, а тя си седи около 160. Добре, че кракът не расте - 38 номер.
               И ние се нареждаме в тази категория - дребничка около 160.Сега поизрастна ,но като отидем за картата ще видим колко.При това е слабичка около 38 кг.
               И да попитам - с какви бои боядисвахте госпожиците,че сега в къщи е драма...и нашата е решила да сменя цвета,а майка и ме обстрелва от морето със забрани и нареждания да я пазя да не се овапца сама. И то пак по причина първо впечатление. Yum

# 333
Девойката порасна също тази година, вече е колкото мен или 1-2 см по-висока, но аз съм си ниска, 155 см. Тя няма да е много по-висока, мисля. Поналя се също, вече изглежда като женче, не е дебела. С баткото имахме проблеми на тази възраст и следващите години с пазаруването на дънки, защото беше много слаб. От месеци обаче ходи на фитнес и се храни здраво и вече не е клечка.
Личната лекарка на нас също ни разпечатва въпросните карти. Трябва да я посетя, тя винаги август го прави. Но ще премеря децата, за да не ги водя в поликлиниката.
Май ще взема и аз на Просвета христоматията, че не ми се влачат по морето няколко стари варианта, от няколко години по предишната програма. Пък и има таблици в нея. Мисля на морето да се заеме с нея, сега дочита нещо друго. Накарах я да седне да си припомни някои пиеси, които свиреше, че от март не е ходила на пиано, но мисля, живот и здраве, от новата учебна година пак да си ходи. В училище ще учи английски, та няма да е чак толкова много натоварена. Не е като да е нов език. Ще продължи и с народните танци, това вече си и е много на сърце.

# 334
Аз съм 170см и винаги съм се чувствала много висока и много едра и се сгърбих още от дете. Гледам, че и Ния започна да се притеснява, че е много висока. Мислеше, че е 172 и вчера като я измериха с обувки 176 много се спече, на 174 боса някак се поуспокои Simple Smile, голяма разлика Simple Smile. И двечките не сме слаби. Имали сме периоди на много дебели. За мен +/- 25 кг не са проблем за качване-сваляне. Правила съм го вече 4 пъти. Ужасна работа. Цялата съм на стрии. Но аз съм мързел в движенията. И Ния ту сваля, ту качва. Тя, поне се движи повече и непрекъснато се чекне на шпагати, мостове, надолу с главата... направо изтръпвам.

# 335
Измерих го с една рулетка - 175 см. Тежи 60 килограма. Има широки рамене, доста развита мускулатура в горната част.Според мен повече трябва да тренира бедрата- не са му слаби, но е хубаво да им обръща внимание, а не само да се набира. Носи 43 номер обувки
Аз винаги съм искала да съм малко по- висока.

# 336
  • о`майна лунна нощ е
Измерих го с една рулетка - 175 см. Тежи 60 килограма. Има широки рамене, доста развита мускулатура в горната част.Според мен повече трябва да тренира бедрата- не са му слаби, но е хубаво да им обръща внимание, а не само да се набира. Носи 43 номер обувки
Аз винаги съм искала да съм малко по- висока.

Все едно описваш набора, но с разликата, че бедра има заради акробатичния рокендрол. Беше се отопчил в трети клас, но в прогимназията дръпна на височина, отслабна видимо и сега дънките едва се закрепят на ханша, но пък бедър има.

# 337
  • София
Дребното много рязко дръпна и почти е стигнал брат си и надминал баща си. Слаби са и двамата, брат му повече, въпреки че спортуват. Панталоните винаги са били трудни за уцелване, че и като са прекалено тесни  пак седи грозно и допълнително подчертава слабите крака. С обувките прелетя през номерата за година, преди това бавно качваше, дори е изкарвал два сезона с номер, а сега е над 42(миналото лято беше 39).

# 338
ТуиГ, той също беше пълен към трети - четвърти клас, брат му сега минава през този период. Но миналото лято се вманиачи по тренировки и изчистено хранене и се оформи много добре. Като се върнахме от почивката, почна да се разглежда на огледалото и според него е направил " страшни" мазнини на корема. Това страшно нещо се изразява в половин сантиметър някаква издатинка над плочките. Всички ни напуши смях
Аз съм склонна да напълнявам по много, с триста зора се държа в приличен вид като за възрастта ми. Тренирам ежедневно. Качвала съм ужасно много. Стрии нямам, но просто кожата ми е такава, че не е склонна да образува стрии.

# 339
  • София
Кажете моля, какви панталони/дънки купувате за девойка 155 см., обаче 55 кг.? Аз даже не мога да си представя какъв тип биха стояли добре, а не като квадратче. Аз съм 165 и 50 кг. и всичко ми стои идеално. Моят размер са й прекалено дълги и тесни в ханша. Купувате по-голям номер и скъсявате при шивач ли в подобен случай?

# 340
Номера на обувки ми е 38. Ниска съм 158см, 43кг. За дрехи купувам от pepko, hm, terranova, dekatlon или на лидл също има хубави другата седмица също ще има.

# 341
Viki, ти осмокласничка ли си или майка на осмокласничка?
Четейки другите ти публикации се обърквам. На едно място пишеш, че имаш дъщеря, а на друго , че си ученичка.

# 342
stanislavchen, ако е с типична женска фигура - тънка талия, широки бедра и по-голямо дупе - такъв тип не биха ли стояли добре?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0800390001.html
Аз не разбирам много от момичешка мода....

# 343
  • София
При мен и двете девойки са нисички и слаби, та не сме имали проблеми с дрехите от към размер, наборката е 157см. и 45 кг.
даже може да се каже, че си носи дрехи от 5-6 клас.
Пазарувам основно от HM,  Zara и други в Мола, онлайн също.

# 344
  • София
Аманда, трябва да облече и да видим реалния образ. Благодаря за идеята. Тя досега ходеше с клинчета, обаче вече са твърде спортни и за моите и за нейните представи. До пролетта беше с, така да се каже, детско телосложение, но внезапно по време на ИП много напълня и се оформи с широк ханш и почти без талия, а ръстът се запази.

Общи условия

Активация на акаунт