ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 29 053
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И моето момче тази година дръпна и е вече около 180 см, но продължава да тежи под 50 кг.  Имаме сериозен проблем с намирането на дънки....Вчера едва купихме едни от Lee Cooper, които му висяха, най-малкият мъжки размер, но няма вече никакви. Мамите с момчета с подобни размери може ли да споделите къде намирате такива дрехи?

# 316
  • София
В Зара преди бяха много слимнати дрехите - тип солета Stuck Out Tongue . Ако имате наблизо, може да погледнете там.

# 317
Да, също и Ню йоркър, Тера Нова и всякакви такива магазини. В тях дрехите са теснички и подходящи за подрастващи. Е, мерене си трябва.

# 318
  • Някъде в Европа...
Аз на 22 стр се записвам в новата тема ☺️
Наборът се прибира в неделя, след 6 седмици при баба и дядо 😁...Чакат ни 3 натоварени седмици - и да се преместим в "новото" жилище, да подредя и очистя там (на ниво сглобяване мебели е сега), да се приготвим за училище (Търново е най-смотания град откъм магазини), и като капак наборът иска на 12-13.09 на някакво състезание с колелото в Ловеч....
Та интересни седмици ме чакат...

# 319
  • о`майна лунна нощ е
Това с избирането на дънките от интересно се превърна в нервиращо мероприятие. А наборът е сравнително стандартен сега. 175 см. към края на месец юни и 60 кг. До момента сме нацелвали моделчета в WK, но последният ни сблъсък с тях при все че имаше цял етаж с мъжки дънки, завърши 1:0 за магазина. Как така от 200 различни чифта вътре, един не ни пасна, не разбрах.
До преди 2 години ходеше предимно с черен изчистен анцуг долнище и нагоре униформена блуза.  Лесно му беше за тренировките след училище. Но напоследък кръвта ври, на третировки може и се ходи само със спортни шорти, а навън и в училище - с дънки. Проблемът е, че носи и има само 1 чифт и е силно желателно да си попълни гардероба с още някоя бройка. Без мерене и одобрение не става. Мина времето, в което мама се прибираше с дрешки за децата и те с възхищение се радваха на всичко и го носеха без възражения.

AIR, ех, Ловеч ... тази пролет за първи път от 6 години нямаме снимка на фамилното озъбване на Беклемето. Имахме си традиция на всяко ходене на състезанието в Ловеч, да спираме и да си правим семейна озъбена от студ снимка на едно място в прохода Троян - Кърнаре с невероятна гледка. Заради карантината отмениха тазгодишното издание пролетта.

# 320
Моят е около 166см, 52кг. Преди години купувах доста дрехи онлайн, сега не става, трябва да мери. Кръстчето му е много тънко, а бедрата широки. Като му стават панталоните надолу, му хлопат здраво в кръста, ако са му добре в кръста, му стягат в краката. И блузите вече са проблем, защото е много широк в раменете. Вярно, че минаха 4 години откакто заряза гимнастиката, но явно заложеното си остава. И сега като се хвана пак да тренира, напомпи здраво мускулите.

# 321
Ох, Ния стана много дълга. Вчера я мериха 174 см е вече. Дано спре да расте.

# 322
Много харесвам високи и стройни момичета, някак всичко им отива.
Моника е към 171 см,  и все ми повтаря , че не искала повече да се издължава.

# 323
  • София
Моят синковец е вече 185 см, а може и още да е пораснал - ония ден го гледах до баща му - нещо натиснах и изпратих поста  и сега не ми дава да го изтрия.

# 324
  • София
Моят синковец е вече 185 см, а може и още да е пораснал - ония ден го гледах до баща му, който е 192 см и не ми се виждаше мноого по-нисък.
Аз съм 176 см и трябва да ви уверя, че е идеална височина. Така че има накъде да пораснат госпожиците, без да са много високи. Дъщеря ми спря да расте някъде на 16 г. поне. Така че...има още да растат.
Банкова карта няма да вадя. Едва ли при нашия бал ще има първия срок степендия. За после ще видим.

# 325
  • София
Еха, какви високи деца си имат някои от вас! 😊
Дъщеря ми е около 165 и вече изглеждам като абсолютен дребосък на нейния фон с моите бивши 159, а вече157-8 както се оказа. 😁

# 326
  • гр.София
А аз се радвам на високи мъже-)
Девойката е умерено-към 169см. Добре,че кракът й не расте главоломно на номер. ЗадържА се на 38.

# 327
  • София
ох, това с меренето е голям ужас....пуфти, мръщи се, готов е да вземе каквото и да е, стига да му се закрепи на кръста, само и само да излезе от магазина час по-скоро. После не го слага въобще...
За обувките - да не говорим....44 размер, но кракът му е тесен и дълъг...и там мъка...ходи с два чафта маратонки, единият почти скъсан....съвсем скоро пак ще го мъкнем по магазините и за обувки и за още дънки...блузи засега има, леко са му окъсяли в ръцете, но си накупи суичери...

# 328
  • софия
Еха, какви високи деца си имат някои от вас! 😊
Дъщеря ми е около 165 и вече изглеждам като абсолютен дребосък на нейния фон с моите бивши 159, а вече157-8 както се оказа. 😁
И ние сме така Simple Smile, но тя иска да стане поне 170 и се нерви, че е дребосък. До 4-5 клас беше една от високите, но последната година другите дръпнаха, а тя си седи около 160. Добре, че кракът не расте - 38 номер.

# 329
  • София
Моят набор ще се окаже най-дребният на ръст - под 160. Той реално е роден 2007 и има да наваксва. Много е слаб. С брат си са почти едни кг... Може и да е влязал в някакъв период на растеж, защото току се оплаква, че го болят костите...
Тия дни ще ги пратя с брат му при педиатърката за прословутите здравни карти. Крайно време е и те са повисят малко като прани гащи на простор...

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 11:00 от green_dawn

Общи условия

Активация на акаунт