Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм скучна - зима,лято все едно и също си нося.. златно, зелено, кИфяво.. Sweat Smile

# 631
Зимата нося много лилаво (за сенки)  и винено червило.
Скрит текст:

# 632
Heart Exl ох Анастасия.. тези устни ....Kiss ( пу пу пу )
Relaxed щях постоянно да нося винено червило а не да търся перфектния нюд

# 633
Heart Exl ох Анастасия.. тези устни ....Kiss ( пу пу пу )
Relaxed щях постоянно да нося винено червило а не да търся перфектния нюд

Хахах, да! Съгласна, не ти трябва нюд, Настя! Подчертавай ги!

И аз в отбора на тези, дето цял живот търсят "идеалния" нюд, а всъщност изглеждат много по-добре с нещо по-цветно и по-тъмно, но не съвсем вамп Simple Smile  
Вчера бях сложила доста драматично и тъмно (червено-кафяво) и лицето ми белна, но щеше да е добре да се бях сетила, че като съм сложила панталон пуловер с нисък/среден контраст едно висококонтрастно червило не изглеждаше най-адекватно.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:57 от Agent Provocateur

# 634
  • Варна
Излезе ми клип от този канал, харесват ми визиите.

Някой, ако иска да погледне.

https://www.youtube.com/c/AnKnook/videos

# 635
И понеже не дочаках снимки, на базата на които да си довърша мозъчната гимнастика и умозаключения какъв цветотип сте (а на базата на една това е абсурдно!) поствам един много полезен и чудесно илюстриран материал - перфектен за самоанализ Grinning

https://theconceptwardrobe.com/colour-analysis-comprehensive-gui … s/colour-analysis
https://theconceptwardrobe.com/colour-analysis-comprehensive-gui … ur-season-are-you
https://theconceptwardrobe.com/colour-analysis-comprehensive-gui … e-seasonal-guides

ENJOY!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 15:14 от Agent Provocateur

# 636
  • София
Отдавна не съм се показвала. Днес пробвах едни палитри на Catrice от адвент календара и съм доста доволна от пигменгацията и блендването им. Не е нищо особено, но бива за през деня.
Скрит текст:
Извинете ми торците и веждите! Grinning

Изглеждаш У-НИ-КАЛ-НО!!!

# 637
Агент, много полезно!
Мисля, че съм dark winter. Ще цъкам после да видя какво е подходящо Simple Smile

# 638
Агент, много полезно!
Мисля, че съм dark winter. Ще цъкам после да видя какво е подходящо Simple Smile
Лолла, имай едно наум, че примерните снимки са малко драматично ретуширани с цел да подчертаят типичните характеристики на дадения тип, та чети и описанията, не само визуализацията. Например тъмната есен далеч на е толкова "жълта и топла", тя е преходен тип и затова най-често е неутрална към топла, а тъмната зима е почти същата, но неутрална към студена... изобщо всички гранични сезони могат много плавно да преливат един към друг!

# 639
Да, влязох да прочета вече и всъщност е deep winter с моите характеристики Simple Smile

# 640
Момичета, днес Tarte има промоция - custom kits за £56. Ако искате да се възползвате, аз вече го направих Blush

# 641
Всеки път, когато се заговорите за сезони и цветотип започвам едно шеметно ровене да се позиционирам и аз някъде и всеки път не успявам.
Ако някой иска да помогне ще съм много признателна.
Сини/лилави вени на китките, светла коса, очи синьо-сиво-зелени /променят се/, но тъмни вежди и кожа в никакъв случай светла, но не и много тъмна (хващам завиден тен буквално за минути).
Струва ми се, че съм някакво лято ...
По-късно ще кача и снимка.

# 642
Тъкмо се бях наканила да си взема 217 и 219 на МАК, но разбрах, че вече не са това, което са били, та не си заслужава инвестицията. Какви четки, с които се работи лесно, ще ми препоръчате за очи? По възможност да са лесно откриваеми (например в Сефора или от тукашен онлайн сайт), че не ми се чака доставка.

# 643
  • Варна
И аз не се знам какъв сезон съм, но при мен всичко е тъмно. Коса, очи, кожа, всичко! И аз съм от бързохващащите тен и никога не съм почервенявала.

# 644
За първи път от месеци насам излизам вечер, ама залагам на сигурно със Сълтри

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:57 от petrova17

Общи условия

Активация на акаунт