Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да се науча да снимам грим и това е! От тази вечер за едно бързо излизане. По-късно ще махна снимките.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 08:10 от Стрина Калина

# 616
Аз точа лиги и по трите цвята балсами на Sol de Janeiro...
пробвала съм 2 балсама на Бай Тери- не ставаха- прекалено ароматизирани и не хидратиращи.
Калина, далеч си от стрина 😍.

# 617
Здравейте, докато е на дневен ред темата с червилата някоя от вас знае ли подобен металически мат?Нося рядко в тази гама, но този цвят ми допадна, купих го на шега. Проблема, който срещам е неравномерен губещ се бързо цвят, определен от ниската цена нямах очаквания. Желая подобно, но по- траен и наситен цвят. Когато ми дойде музата за червено искам да го нанеса и да не го подновявам през половин час.Благодаря Simple Smile
Скрит текст:

# 618
Джефри Стар има матови металически червила, виждала съм подобен цвят, разгледай в Бютибей.

# 619
Успях да видя Калина. Лелее, каква красавица 🌷

# 620
Сефора имат точно такъв металически стейн.

# 621
Sephora lip stain METAL 64

# 622
  • В полите на Пирин планина
Catrice имат тонирани балсами за устни:

# 623
  • Варна
Днес с неонова Худа и Mac Snow Gold Skinfinish

Скрит текст:

# 624
Значи тъкмо бях решила, че няма да си купувам нищо до НГ и вие с тези червила ми изпихте акъла.... Sweat Smile Smiling Imp Много красиво изглеждат!

# 625
Casual, аз също се чудих между Muse и Fawn. Но второто ми се стори доста светло, въпреки че Лиса беше казвала, че го е правила по такъв начин, че да не изглежда мъртвешки на устните. Ако искаш, мога да ти снимам цвета на моето, за да видиш как стои на устни освен дадените снимки.

Иначе се сещам какъв цвят търсиш, аз лично за себе си не мога да намеря точния nude, който да е хем розов, хем да не е прекалено светъл така че да не ме прави бледа и безлична.

Ехааа, тези металически червени червена изглеждат много готини на устни!

# 626
Отдавна не съм се показвала. Днес пробвах едни палитри на Catrice от адвент календара и съм доста доволна от пигменгацията и блендването им. Не е нищо особено, но бива за през деня.
Скрит текст:
Извинете ми торците и веждите! Grinning

# 627
illlzy, аз също ще съм много благодарна на снимки Simple Smile

# 628
Casual, аз също се чудих между Muse и Fawn. Но второто ми се стори доста светло, въпреки че Лиса беше казвала, че го е правила по такъв начин, че да не изглежда мъртвешки на устните. Ако искаш, мога да ти снимам цвета на моето, за да видиш как стои на устни освен дадените снимки.
Иначе се сещам какъв цвят търсиш, аз лично за себе си не мога да намеря точния nude, който да е хем розов, хем да не е прекалено светъл така че да не ме прави бледа и безлична.
Точно Simple Smile
Супер, благодаря за предложението

# 629
Какво ви се носи като цветове зимата? Аз все клоня към тъмни цветове и блясък или ярки устни, но всичко, което излиза на пазара ми изглежда много скучно.
Кейс ин пойнт- новата палитра на Худа- приспивна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт