Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Какви четки, с които се работи лесно, ще ми препоръчате за очи? По възможност да са лесно откриваеми (например в Сефора или от тукашен онлайн сайт), че не ми се чака доставка.

Риъл техникс или Екотулс комплекта от 2 двойни четки. Добри, бюджетни, лесно откриваеми. Ако ти се поръчва от чужбина, Зоева и Сигма.

# 646
За още по-бюджетни - Лумс. Почти всички четки са ми от тях. Деугите са ми на Aura и тук-там друга марка.
Бюти блендер - Екотулс и РТ.

# 647
Четките на Сефора също не са лоши!
Сигма много си ги обичам, накупила съм срамно количество!

Уау! Петрова!

# 648
Какви четки, с които се работи лесно, ще ми препоръчате за очи? По възможност да са лесно откриваеми (например в Сефора или от тукашен онлайн сайт), че не ми се чака доставка.

Риъл техникс или Екотулс комплекта от 2 двойни четки. Добри, бюджетни, лесно откриваеми. Ако ти се поръчва от чужбина, Зоева и Сигма.
И аз съм за Екотулс. Евтини и вършат добра работа, особено ако си начинаещ.

# 649
ПациCasual, ще го снимам най-вероятно през уикенда, че през дните съм доста заета, а вечерта светлината не става.

Аз през есента/зимата ползвам кафяво и златно, винено и милитъри.

Агент, тези статии ще си изям. Иначе имам същия проблем с по-тъмните червила. Най-вече ми е мъка So me на MAC.
Цветът всъщност дори не е толкова тъмен, ама сложа ли го контрастът лице-червило стои вампирски. Така си го харесвам, а съм го носила точно два пъти, откакто го купих.

Мари, ползвам четки на Zoeva. 227 я водят реплика на 217.

Петрова, какво е това божествено изпълнение?! Стои страхотно! Тук малко разузнаване прилагам, ама виждам, че в очите ти се отразява някакво готино огледало, ще споделиш ли какво е?

# 650
Петрова, много много изтъчено изглеждаш! Красавица!

Аз досега четох за тия сезони и т.н. абсолютно нищо не разбрах. Аз съм много скарана с цветове, не съм далтонист, но подтонове и други такива нотки не виждам. Цветът е разпознаваем за мен само явно като просто цвят. Не знам дали някой ме разбра що за чудо исках да кажа. Grinning

За четки веднага казвам Impala, от бюджетните те са ми най-любими. Кофти е, че нямат блендираща четка за очи. Там фаворит ми е Aura и Ecotools - от двойния комплект за очи едната страна. Имам комплект и на Ecotools - даже не един, на Аура имам прекрасна четка за бронзант. Всичко друго ползвам на Impala.

# 651
Паци,  Casual, ще го снимам най-вероятно през уикенда, че през дните съм доста заета, а вечерта светлината не става.
Петрова, какво е това божествено изпълнение?! Стои страхотно! Тук малко разузнаване прилагам, ама виждам, че в очите ти се отразява някакво готино огледало, ще споделиш ли какво е?

Petrova страхотно е - изтънчено, изчистено и много много ти върви ! Много ми допадна линията на горния клепач пак със сенки ли е направена ? Не е толкова констрастна а същевременно как подчертава окото.

Като казахте Тарте и се сетих да се похваля с нови придобивки. Пудрата На БТ още не съм я отворила, но кънсилъра го мъчих няколко сутрини, докато днес го смесих малко със златния елексир на Фарсали и се разнесе леко, не подчерта бръчиците и не се събра в тях последствие. ( имам много суха ооколоочна област )

Скрит текст:

# 652
Петрова, много много изтъчено изглеждаш! Красавица!

Аз досега четох за тия сезони и т.н. абсолютно нищо не разбрах. Аз съм много скарана с цветове, не съм далтонист, но подтонове и други такива нотки не виждам. Цветът е разпознаваем за мен само явно като просто цвят. Не знам дали някой ме разбра що за чудо исках да кажа. Grinning

За четки веднага казвам Impala, от бюджетните те са ми най-любими. Кофти е, че нямат блендираща четка за очи. Там фаворит ми е Aura и Ecotools - от двойния комплект за очи едната страна. Имам комплект и на Ecotools - даже не един, на Аура имам прекрасна четка за бронзант. Всичко друго ползвам на Impala.
Ако не се лъжа ти приличаш по цветове на очи и коса на мен - тъмни очи, тъмна коса, тъмни вежди, а кожата ти не е нито бяла, нито тъмна. Ако е така, мен ме определиха като зима. Аз се определих на Пенелопе Крус ( иска ми се!).

Петрова, много аристократичност лъха от теб! 🌺

# 653
Аз пак да кажа, че тези неутрални към студени цветове са точно цветовете на Петрова. Много ми допада всеки път, като пусне визия със Сълтри.

# 654
Момичета, благодаря много Heart
Линията е черен молив като основа, но е опушен с топло тъмно кафяво. А огледалото ми е верен спътник

Утре ще ви наснимам някои четки, супер бюджетни, ама страхотни попадения и някои органайзери, които открих последно време

# 655
Кажи по-добре от къде е огледалото.

# 656
От Лолипоп Козметикс е Blush

# 657
Петровче, къртиш! Зарежи идеята за НД, която не те оставя на мира и давай по-често Сълтри визии!
Червилото е рай- кое е?
От бюджетните четки харесвам Zoeva и ebelin. А Мак са се скапали като качество ли? Не съм купувала четки от там от около 2 години, а такива за очи от 3-4 може би. Когато поднових 217 се светнах, че не е верният ми спътник през предишните 4-5 години, но и новата хич не е лоша.

# 658
NiaV, имаше много лоши оценки и ревюта на официалната им страница, доста потребители бяха разочаровани, преди е била от естествен косъм, а новата е синтетична. Ти си си про, може би затова се справяш добре и с новата. Simple Smile

# 659
Няма им нищо на новите четка на Мас. Ползвам основно такива вк. и от новите. За мен те са най- доброто, след японските.

Общи условия

Активация на акаунт